Follow us

Σοφία Παυλίδου | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε αγνώριστη

Το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών, που ανανέωσαν πλήρως την εικόνα της.

MissBloom TEAM
Σοφία Παυλίδου | Πιο λαμπερή από ποτέ σε βραδινή έξοδο NDP Photo Agency

Ο ερχομός του καλοκαιριού αποτελεί την τέλεια αφορμή για τις περισσότερες γυναίκες να δοκιμάσουν μία πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά τους. Μάλιστα, πολλές Ελληνίδες celebrities έχουν ήδη "λανσάρει" το νέο τους ανανεωμένο και πιο φωτεινό χρώμα μαλλιών, λαμβάνοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Το ίδιο έκανε και η Σοφία Παυλίδου, η οποία ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο στην αλλαγή χρώματος, αλλά τόλμησε ταυτόχρονα και ένα νέο κούρεμα.

Η Θάλεια Ματίκα έγινε ξανθιά | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που ενθουσίασε

Στο παρελθόν, η γοητευτική ηθοποιός έχει υπάρξει κατά κύριο λόγο μελαχρινή, ωστόσο εδώ και περίπου ένα χρόνο φαίνεται πως δίνει ευκαιρία σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, με το αποτέλεσμα, ομολογουμένως, να τη δικαιώνει.

Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ μόλις υιοθέτησε το διαχρονικό κούρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Αποκορύφωμα αυτών, η πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της. Όπως μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγινε "πιο ξανθιά από ποτέ", ενώ παράλληλα υιοθέτησε τα πολύ δημοφιλή curtain bangs.

Σοφία Παυλίδου | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε αγνώριστη
Σοφία Παυλίδου

Η ίδια φαίνεται ενθουσιασμένη με το νέο της hair look και είναι αλήθεια πως τόσο η ξανθιά απόχρωση που υιοθέτησε, όσο και οι αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της, της ταιριάζουν απόλυτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ