Follow us

Η Θάλεια Ματίκα έγινε ξανθιά | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που ενθουσίασε

Από εμάς είναι "ναι".

MissBloom TEAM
Θάλεια Ματίκα | Έβαψε τα μαλλιά της πιο ξανθά από ποτέ NDP Photo Agency

Απέχοντας μία ανάσα από το καλοκαίρι, παρατηρούμε πως όλο και περισσότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz δείχνουν δειλά-δειλά την προτίμησή τους στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά. Είτε πρόκειται για διακριτικές ανταύγειες που φωτίζουν το πρόσωπο , είτε για μία ολοκληρωτική αλλαγή στο χρώμα, το σίγουρο είναι πως το ξανθό έχει την τιμητική του αυτή την εποχή και η Θάλεια Ματίκα αποτελεί την πιο πρόσφατη επιβεβαίωση του παραπάνω.

Ματθίλδη Μαγγίρα | To άρωμα που φορά αποκλειστικά τα τελευταία 20 χρόνια

Λίγες μέρες πριν, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά "Μαμά-δες" και έδειξε για πρώτη φορά το νέο εντυπωσιακό hair look της. Η ίδια, ως "ορκισμένη" καστανή το τελευταίο διάστημα, μας εξέπληξε ευχάριστα με το καστανόξανθο, "καραμελένιο" χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της και την ανανέωσε πλήρως.

Μάλιστα, η εν λόγω απόχρωση είναι πλήρως εναρμονισμένη με την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά της ηθοποιού, ενώ παράλληλα αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Χαρίζει λάμψη, κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν σαν να έχουν ανοίξει φυσικά από την έκθεση στον ήλιο και παράλληλα αναδεικνύει το ηλιοκαμένο δέρμα.

Η Βάσω Λασκαράκη με νέο hair look | Το καρέ κούρεμα που την ανανέωσε

Για τη Θάλεια Ματίκα αποτελεί, αναμφίβολα, μία τολμηρή αλλαγή από τα, μέχρι πρότινος, καστανά μαλλιά της, ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έγινε στο ιδανικό timing και τη δικαιώνει απόλυτα.

Το προηγούμενο hair look της Θάλειας Ματίκα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ