Follow us

Αγνώριστη η Ελένη Βαΐτσου | Η τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε τους followers της

Το pixie hair look που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε στην ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Ελένη Βαΐτσου Instagram

Οι Ελληνίδες ηθοποιοί, αναμφίβολα, έχουν να προσφέρουν πολλά, τόσο από τη σκοπιά της υποκριτικής, όσο και από τη μοναδική αισθητική τους, που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Μεταξύ των ταλαντούχων και stylish ηθοποιών της ελληνικής showbiz, είναι και η Ελένη Βαΐτσου, η οποία πρόσφατα απασχόλησε έντονα τους followers τους όταν ανέβασε μια φωτογραφία, με τα μαλλιά της πολύ πιο διαφορετικά από ότι τα έχουμε συνηθίσει.

Ναταλία Δραγούμη | Έτσι καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια μετά τα 50

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να έχει κόψει τα μαλλιά της αρκετά κοντά, υιοθετώντας ένα πολύ σύγχρονο και δυναμικό pixie look. Τα καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά, αλλά και οι γωνίες του προσώπου της αναδείχθηκαν στο 100% και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως το νέο pixie look της την κολακεύει απόλυτα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκοψε τα μαλλιά της πιο κοντά από ποτέ | Το τολμηρό à la garçonne look

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Βαΐτσου διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια, μακριά τα μαλλιά της, και έτσι εξέπληξε ευχάριστα τους ακολούθους της στο Instagram, με την τολμηρή αλλαγή της- η οποία ωστόσο φαίνεται πως είναι προσωρινή.

Η ηθοποιός συνόδευσε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με τη λεζάντα "Κάποιος (σοφός) έχει πει πως όταν δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε μια κατάσταση, καλούμαστε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. Ε, ας ξεκινήσω εξωτερικά, μου φαίνεται πιο εύκολο!", ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως το εν λόγω look πρόκειται για περούκα, προσθέτοντας το #wig, κάτω από την ανάρτησή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ