Follow us

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκοψε τα μαλλιά της πιο κοντά από ποτέ | Το τολμηρό à la garçonne look

Η πιο τολμηρή αλλαγή που έχει κάνει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στα μαλλιά της, μέχρι τώρα.

MissBloom TEAM
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι που έχουμε δει NDP

Τα bold κουρέματα ενέχουν πάντοτε ρίσκο και αυτός είναι ο λόγος που ενώ πολλές γυναίκες θέλουν να τους δώσουν μία ευκαιρία, τελικά λίγες το τολμούν, ενώ ακόμη λιγότερες δικαιώνονται όσο η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός, η οποία φημίζεται για τη μοναδική αισθητική και το στιλ της, αποκάλυψε το νέο της hair look, το οποίο, αναμφίβολα, αποπνέει κομψότητα και class.

Συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα κούρεμα à la garçonne, ανανεώνοντας έτσι την εμφάνισή της, χωρίς ωστόσο να "πειράξει" το χρώμα των μαλλιών της. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί αυτή τη μεγάλη αλλαγή με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγκαλιά με το κατοικίδιό της.

Μάλιστα, συνόδευσε τη δημοσίευσή της με τη χιουμοριστική λεζάντα "Νέο κούρεμα, νέο look, παλιές συνήθειες, ίδιος σκύλος". Όπως ήταν αναμενόμενο, το pixie cut της πρωταγωνίστησε στις φωτογραφίες, με τους πιστούς followers της να υποδέχονται ιδιαιτέρως θερμά το "φρέσκο" look της.

Αν και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέκαθεν δήλωνε υπέρμαχος των κοντών κουρεμάτων, επιλέγοντας επί χρόνια διαφορετικές εκδοχές τους στο μήκος, αυτή είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει ένα τόσο τολμηρό pixie cut και το αποτέλεσμα, σίγουρα, την ανταμείβει.

Το προηγούμενο κούρεμα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ