Follow us

Ready to Upgrade? Πώς αποφάσισα να αναβαθμίσω τη ζωή μου - από σήμερα κιόλας

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι για εμένα το καλοκαίρι των αλλαγών.

Dove Βασίλης Μαντάς

Ανάμεσα σε emails, meetings, social media και την προσπάθειά μου να διατηρήσω μια καλή κονωνική ζωή, ένιωσα ότι...το έχασα. Ξέχασα να φροντίζω εμένα κι αυτό είναι κάτι που ορκιζόμουν ότι ποτέ δεν θα μου συμβεί. Τα καλά νέα είναι ότι είναι καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι έχω την καλύτερη αφορμή για ανανέωση. Κάθε χρόνο εξάλλου τέτοια εποχή, καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται κι η μέρα μεγαλώνει και γεμίζει με πιο fun δραστηριότητες, πιάνω τον εαυτό μου να είναι πιο αισιόδοξος. Αποφάσισα λοιπόν πως θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στο γραφείο μετά τις διακοπές πιο ανανεωμένη κι ευδιάθετη από ποτέ και δεσμεύομαι να ξεκινήσω την προσπάθειά μου αυτή σήμερα κιόλας.

Ready to Upgrade? Πώς αποφάσισα να αναβαθμίσω τη ζωή μου - από σήμερα κιόλας

Αυτή η τόσο έντονη αποφασιστικότητά μου και η τάση για αλλαγές κι επαναπροσδιορισμό των όσων έχουν τελικά σημασία, δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καλύτερη στιγμή, αφού προ ημερών το Dove μου έστειλε το πιο όμορφο kit και με προσκάλεσε να κάνω Upgrade στο νέο αποσμητικό Dove Advanced Care και να αναβαθμίσω τη ζωή μου.

Dove
Dove

Εγώ επέλεξα να δώσω μεγαλύτερη σημασία στην ψυχική και σωματική μου υγεία αφιερώνοντας μία ώρα καθημερινά στον εαυτό μου. Η μία αυτή ώρα self care μπορεί να είναι τελείως διαφορετική κάθε μέρα.

Dove

Τη Δευτέρα μπορεί να κάνω pilates, την Τρίτη να διαβάσω μερικές σελίδες από εκείνο το βιβλίο, που όλο έλεγα πως δεν προλαβαίνω να πιάσω, την Τετάρτη να κάνω ένα ατομικό dance party στο σπίτι μου (αν πεις ότι δεν το κάνεις κι εσύ αυτό, λες ψέματα!), την Πέμπτη να βάλω μάσκα στα μαλλιά μου και να δω την αγαπημένη μου σειρά στο Netflix, την Παρασκευή να βγάλω έξω τον εαυτό μου για shopping therapy (don't judge me!), το Σάββατο να πάω μια βόλτα στη φύση και την Κυριακή να κάνω μια εκτενή ρουτίνα περιποίησης προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η μία ώρα θα είναι αποκλειστικά για εμένα -χωρίς άγχος για το αύριο, χωρίς περισπασμούς από το κινητό και τα social media, χωρίς "πρέπει", χωρίς "μη".

Note: Για να μην ξεχνώ το στόχο μου αποφάσισα να ξεκινήσω journaling. Πλέον στο κομοδίνο μου έχω ένα σημειωματάριο στο οποίο καταγράφω τους στόχους μου, αλλά κι όλα όσα έχω πετύχει.

Όπως καταλαβαίνεις, οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν πολύ τρέξιμο. Ευτυχώς σύμμαχός μου σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι η νέα εξελιγμένη σειρά Dove Advanced Care, που προσφέρει την καλύτερη φροντίδα Dove που είχα ποτέ.

Dove

Τι είναι αυτό που την κάνει να διαφέρει; Η νέα και εξελιγμένη σύνθεση των αποσμητικών Dove Advanced Care διαθέτει τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και φόρμουλα που είναι φιλική προς την επιδερμίδα, παρέχοντας ενισχυμένη προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες. Είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης ενώ η σύνθεση της είναι vegan, cruelty-free και εγκεκριμένη από την PETA. Φυσικά, από τη νέα σειρά αποσμητικών δεν θα μπορούσε να λείπει το ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove.

Dove

'Εχω πάντα μαζί μου το Spray για μια δόση φρεσκάδας μέσα στη μέρα, ενώ μετά το μπάνιο μου χρησιμοποιώ το Roll on. Όσον αφορά το άρωμα που επιλέγω, αποφάσισα να απαλλαχθώ από το άγχος και αυτής της επιλογής κι έτσι κάθε μέρα, ανάλογα με τη διάθεσή μου, επιλέγω κι ένα διαφορετικό. Το αγαπημένο μου βέβαια είναι το χαρακτηριστικό Dove Original με το κλασσικό άρωμά του (κάποια πράγματα δεν αλλάζουν).

Και κάπως έτσι έχω ξεκινήσει να κάνω upgrade στη ζωή μου, αλλά και στην αγάπη προς τον εαυτό μου. Τι λες; Θα με ακολουθήσεις κι εσύ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ