Follow us

Long & Voluminous | Οι 12 Ελληνίδες celebrities με τα πιο αξιοζήλευτα μακριά μαλλιά

Θα δίναμε τα πάντα για να είχαμε κι εμείς τόσο εντυπωσιακά μαλλιά.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Μπορεί τη φετινή χρονιά, τα κοντά κουρέματα -τύπου bob- να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα παγκόσμια style icons και να θεωρούνται hot τάση, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη διαχρονικότητα που έχουν τα μακριά μαλλιά. Πλούσια, άκρως θηλυκά και με μία ευελιξία να υποστηρίξουν κάθε είδους χτένισμα, αυτό το μήκος μαλλιών θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση, όχι μόνο στη δική μας καρδιά, αλλά και στων αγαπημένων μας Ελληνίδων celebrities.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Πράγματι, παρά το γεγονός πως διανύουμε τα μέσα του καλοκαιριού (την εποχή που προτιμούνται τα πιο κοντά, ανάλαφρα κουρέματα), πολλές διάσημες της ελληνικής showbiz "επιμένουν" στα εντυπωσιακά, μακριά μαλλιά και εμείς, φυσικά, δεν τις αδικούμε.

5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν παραδεχθεί πως φοράνε extensions

Με μήκος που φτάνει, και πολλές φορές ξεπερνάει το ύψος της μέσης, χαρίζοντας μία ασύγκριτη αίσθηση θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης, αυτά είναι τα μαλλιά που λαμβάνουν επάξια τον τίτλο #hairgoals, όπως τα βλέπουμε σε 12 αγαπημένες μας celebrities αυτό το καλοκαίρι:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Χριστίνα Μπόμπα

Ελένη Φουρέιρα

Δούκισσα Νομικού

Δέσποινα Βανδή

Μαριέττα Χρουσαλά

Κατερίνα Καινούργιου

Μαρία Κορινθίου

Βάσια Κωσταρά

Ζέτα Μακρυπούλια

Έλενα Παπαρίζου

Ήβη Αδάμου

Missbloom's Tip: Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ τόσο εντυπωσιακά μακριά μαλλιά και μάλιστα άμεσα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα εξτένσιον της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extension.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ