Follow us

10 ροζ μανικιούρ που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις στην Barbieland

Τα nail looks που θα είχαν σίγουρα την έγκριση της Barbie, αλλά και της Margot Robbie.

ροζ νύχια Splash News/Ideal Image

Barbie από εδώ, Barbie από εκεί, γίνεται να μην βλέπαμε και λίγο Barbie στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις για κοντά νύχια 2023; Αν θέλεις να δείχνεις καλά ενημερωμένη φέτος, απλά βάψε τα νύχια σου ροζ ή φούξια- simple as that.

Αυτά είναι τα 5 πιο hot-right-now χρώματα για κοντά νύχια

H τάση του barbiecore δεν είναι απαραίτητα καινούρια. Μας απασχολεί ήδη από πέρυσι, λόγω της Pink PP συλλογής του οίκου Valentino. Φέτος ωστόσο το trend πάει ένα βήμα παρακάτω, καλώντας μας όχι απλά να ντυθούμε στα φούξια, αλλά να αντιγράψουμε πλήρως το στιλ της ξανθιάς κούκλας.

Με τα looks από την live-action ταινία Barbie, που πριν λίγες μόνο μέρες έκανε πρεμιέρα, αλλά και τις red carpet εμφανίσεις της real-life Barbie, Margot Robbie, να χαρίζουν πλούσια έμπνευση, τα doll-inspired looks διαδέχονται το ένα το άλλο.

Γαία Μερκούρη | Το πεντικιούρ της έχει το νέο it χρώμα του καλοκαιριού

Το ροζ, σε όλες τους τις αποχρώσεις από τις ανοιχτόχρωμες μέχρι τις πιο έντονες και φωτεινές αποτελεί ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις όχι μόνο για τα ρούχα, αλλά και για τα νύχια σου. Girly κι όσο μίνιμαλ ή extravagant εσύ επιθυμείς λειτουργεί τέλεια ως μονόχρωμο μανικιούρ, ενώ μπορεί να αποτελέσει και τον πιο ωραίο καμβά για nail art.

Δες παρακάτω τα 10 ωραιότερα μανικιούρ εμπνευσμένα -φυσικά- από την Barbie και πάρε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο σαλόνι ομορφιάς:

Ροζ νύχια | Τα 10 ωραιότερα μανικιούρ εμπνευσμένα από την Barbie

Pink Marble

Reverse French

Hot Pink French

Hot Pink

Pink Swirls

Glazed

Barbie Frenchies

Barbie Pink

Pink Florals

Barbie Sparkle

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ