Follow us

Αυτά είναι τα 5 πιο hot-right-now χρώματα για κοντά νύχια

Οι τάσεις του 2023 έχουν κάτι για όλα τα γούστα.

κοντά νύχια 2023 Splash News/Ideal Image

Ποιος είπε ότι αν κρατάς κοντό το μήκος των νυχιών σου είσαι βαρετή; Τα κορυφαία trends του σήμερα αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο προσφέροντας επιλογές για όλα τα γούστα. Από την πιο μίνιμαλ, μέχρι την πιο out-there, όλες οι μεγαλύτερες τάσεις για κοντά νύχια του 2023 βρίσκονται παρακάτω:

The results are in | Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Κοντά νύχια 2023 | Τα 5 πιο hot-right-now χρώματα

Barbie Pink

Barbie από εδώ, Barbie από εκεί, γίνεται να μην βλέπαμε και λίγο Barbie στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις για κοντά νύχια 2023; Αν θέλεις να δείχνεις καλά ενημερωμένη φέτος, απλά βάψε τα νύχια σου ροζ ή φούξια- simple as that.

Turquoise/Blue

Με τις γοργόνες να καθορίζουν (σχεδόν) όλες τις τάσεις της χρονιάς λόγω της φρενίτιδας που προκάλεσε η live action ταινία "The Little Mermaid", το τιρκουάζ, αλλά και γενικά το μπλε, ένα από τα πιο κλασικά καλοκαιρινά χρώματα, έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Για να κάνεις το μανικιούρ σου να δείχνει ακόμα περισσότερο mermaid-like συνδυάσέ το με μία πούδρα με chrome φινίρισμα.

Ξέχνα το κόκκινο και το κοραλί | Αυτό είναι το νέο it χρώμα νυχιών του καλοκαιριού

Lip Gloss Nails

Με την clean girl αισθητική να είναι ό,τι πιο hot αυτήν την στιγμή, καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί ότι τα lip gloss nails εξακολουθούν να αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Για να πετύχεις το look που λατρεύουν τα it girls, απλά ζήτησε από τη manicurist σου να βάψει τα νύχια σου με ένα ημιδιάφανο ροζ βερνίκι και να ολοκληρώσει το μανικιούρ σου με ένα ultra glossy top coat.

Blueberry Milk

Ίσως η μεγαλύτερη τάση για μακριά, αλλά και κοντά νύχια για το 2023 είναι ένα πολύ όμορφο, "κρεμώδες" θαλασσί, που σε αντίθεση με το mint που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 2010, φλερτάρει πιο πολύ με το γκρι παρά με το πράσινο.

Clear

Τεχνικά δεν πρόκειται για χρώμα- το ξέρουμε. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος όμως, που ταιριάζει γάντι στα κοντά νύχια, είναι τα "γυμνά" μανικιούρ δηλαδή τα καλά περιποιημένα νύχια που είτε δεν είναι καθόλου βαμμένα, είτε έχουν περαστεί απλά με ένα glossy top coat.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ