Follow us

Η Chiara Ferragni στη Μύκονο | Το ιδιαίτερο μανικιούρ που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Μήπως να το υιοθετήσεις κι εσύ πριν πας διακοπές;

MissBloom TEAM
chiara ferragni Instagram

Η αγάπη της Chiara Ferragni για την Ελλάδα είναι γνωστή κι αποδεικνύεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι όταν επισκέπτεται τουλάχιστον δύο ή τρία νησιά της χώρας μας. Σταθερός σταθμός στο ταξίδι της κάθε χρόνο είναι η Μύκονος, ένα νησί που αγαπά πολύ για τις όμορφες παραλίες του, αλλά και τη νυχτερινή ζωή.

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε το μανικιούρ που είναι στη μόδα χειμώνα-καλοκαίρι

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται τώρα λοιπόν η γνωστή fashionista με τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της να τη δείχνουν να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες φορώντας ένα μεταλιζέ ροζ μπικίνι.

Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το νέο extreme hair look που την έκανε αγνώριστη

Αν και το μαγιό της είναι εξαιρετικά λαμπερό, αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή μας ήταν το ιδιαίτερο μανικιούρ της. Η Chiara Ferragni λατρεύει να πειραματίζεται με τα νύχια της δοκιμάζοντας συχνά διαφορετικά, fun nail art σχέδια και στιλ κι αυτή η φορά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η fashionista υιοθέτησε ένα rainbow manicure, βάφοντας κάθε νύχι της με ένα διαφορετικό χρώμα. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, συνδύασε το μοβ με το τιρκουάζ και το πορτοκαλί σε ένα nail look που λειτουργεί ως το τέλειο pop of colour σε κάθε outfit.

Δες το nail look της:

Η Chiara Ferragni στη Μύκονο | Το ιδιαίτερο μανικιούρ που τράβηξε όλα τα βλέμματα
CHIARA_FERRAGNI

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ