Follow us

Barbie Bangs | Αυτό θα είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Θυμήσου την ώρα και την στιγμή που σου το λέμε.

κούρεμα 2023

Αν κρίνουμε από το πόσα tutorials για Barbie ponytails και Barbie nails γέμισαν το διαδίκτυο μετά την πρεμιέρα της live action ταινίας "Barbie The Movie", η διάσημη ξανθιά κούκλα θα μπορούσε άνετα να ήταν influencer IRL. Αν και η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε το όνομά της είναι η κούκλα με ένα ροζ συνολάκι και μακριά, ξανθά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, στις πρώτες σκηνές της ταινίας τη βλέπουμε με ένα νέο κούρεμα, που στοιχηματίζουμε πως θα βλέπουμε παντού το ερχόμενο φθινόπωρο. Επίτρεψέ μας να σού συστήσουμε το νέο it κούρεμα του 2023...

Αποφασίστηκε | Αυτό είναι το πιο κολακευτικό κούρεμα για λεπτά μαλλιά

Barbie Bangs | Το νέο it κούρεμα του 2023

Στις πρώτες σκηνές της ταινίας, η Barbie φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της στην Barbieland δείχνοντάς μας πόσο τέλεια και ταυτόχρονα απόλυτα εικονική είναι η πρωινή ρουτίνα της. Τα μακριά μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα half up half down, ενώ η κουπ της έχει διανθιστεί με μακριές, '60s inspired αφέλειες. Αυτό ακριβώς λέγεται πως θα είναι το νέο hot κούρεμα του 2023.

Τα λεγόμενα Barbie bangs είναι η πιο full εκδοχή των curtain bangs της προηγούμενης χρονιάς. Εκτός από "γεμάτες", οι εν λόγω αφέλειες είναι επίσης choppy και φτάνουν μέχρι το ύψος των βλεφαρίδων. Ιδανικά συνδυάζονται με πολύ μακριά μαλλιά και blowout χτένισμα που τους χαρίζει έξτρα όγκο.

Barbie Bangs | Αυτό θα είναι το κούρεμα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Αν και στην πραγματική ζωή -εκτός Barbieland- οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο "δύσκολα" κουρέματα, καθώς χρειάζονται συχνή "συντήρηση" και καθημερινό styling, αποτελούν την πλέον ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις ένα πραγματικά διαφορετικό look και να επιστρέψεις ανανεωμένη στην καθημερινότητά σου στην πόλη μετά τις διακοπές.

Τα 5 χρώματα μαλλιών που θα ζητούν όλες οι fashionistas μετά τις διακοπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ