Follow us

Τα 5 χρώματα μαλλιών που θα ζητούν όλες οι fashionistas το φθινόπωρο

Οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες.

χρώμα μαλλιών 2023 Splash News/Ideal Image

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις restart μετά τις διακοπές είναι φυσικά με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ποιο χρώμα μαλλιών 2023 θα επιλέξεις για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου; Ιδού οι κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου:

’90s Supermodel Bob | Ο πιο chic τρόπος να χαρίσεις πλούσιο όγκο στα μαλλιά σου

Χρώμα μαλλιών 2023 | Οι 5 top τάσεις του φθινοπώρου

Hot Copper

Ίσως το πιο fun χρώμα μαλλιών 2023 είναι αυτό το πολύ μοντέρνο χάλκινο, που αν και τολμηρό δείχνει περισσότερο φυσικό, παρά θεατρικό. Για τη διατήρησή του πολύ σημαντικό είναι το λούσιμο με κρύο νερό και προϊόντα περιποίησης, ειδικά για βαμμένα μαλλιά.

Barbie Blonde

Το (πολύ) ξανθό χρώμα στα μαλλιά έχει την τιμητική του φέτος λόγω της live action ταινίας "Barbie", που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στις αίθουσες, αλλά και τα back-to-back άψογα red carpet looks της IRL Barbie, Margot Robbie. Μπορεί πολλές γυναίκες να μην το έχουν τολμήσει ακόμα λόγω διακοπών, αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά βάζουμε στοίχημα ότι θα βλέπεις την εν λόγω απόχρωση παντού.

Cinnamon Brown

Οι ζεστές καστανές αποχρώσεις που φλερτάρουν με το κόκκινο, ανάλογα με το πώς "χτυπά" τα μαλλιά ο ήλιος, αποτελούν μία ακόμα μεγάλη τάση της επόμενης σεζόν, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις αν αγαπάς τις πιο φυσικές αλλαγές.

Golden Blonde

Οι χρυσές αποχρώσεις στα μαλλιά εκτός από το ότι δείχνουν ultra luxurious (απλά ρώτησε την Sofia Richie), κολακεύουν εξαιρετικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα, κάνοντάς τες την πλέον ιδανική επιλογή για την πρώτη επίσκεψη στο κομμωτήριο μετά τις διακοπές.

Baby Bronde

Είναι ξανθιά, είναι καστανή; -κανείς δεν ξέρει. Αυτό ακριβώς το vibe αποπνέει το baby bronde, μία πολύ κολακευτική, φυσική καστανή απόχρωση, που "φωτίζεται" από μελί και ξανθές ανταύγειες.

Αυτά είναι τα 5 πιο hot-right-now χρώματα για κοντά νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ