Follow us

Βαθύς καθαρισμός | 7 μάσκες για πιο ματ επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας χρήση

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα κι έντονους πόρους, χρειάζεσαι μια τέτοια μάσκα στη ζωή (και στη ρουτίνα) σου.

μάσκα καθαρισμού προσώπου Istock Photo

Λιπαρότητα, έντονοι πόροι, ακμή, μαύρα στίγματα: Όλα απόλυτα φυσιολογικά και κοινά και ταυτόχρονα τόσο (μα τόσο) ενοχλητικά αφού κάνουν την επιδερμίδα να φαντάζει... βρώμικη. Αντί να πλένεις διαρκώς το πρόσωπό σου ή να πιέζεις με μανία τα μαύρα στίγματα μπροστά από τον καθρέφτη, ένταξε στη ρουτίνα σου 1-2 φορές την εβδομάδα μία μάσκα καθαρισμού προσώπου, που θα κάνει όλη τη δουλειά για εσένα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ερυθρότητα.

7 μάσκες προσώπου που μειώνουν τα μαύρα στίγματα από την πρώτη κιόλας χρήση

Αναζήτησε μία μάσκα καθαρισμού προσώπου, η οποία θα περιέχει άργιλο ή ενεργό άνθρακα, κι έτσι θα αποφράσσει τους πόρους και θα μειώνει τη λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και με ματ υφή. Οι αγαπημένες μας επιλογές βρίσκονται παρακάτω:

Director's Choice | Οι καλύτερες μάσκες καθαρισμού προσώπου

Santorini Grape Volcanic SkinReset Mask, KORRES (στα φαρμακεία)

Santorini Grape Volcanic SkinReset Mask, KORRES (στα φαρμακεία)

Η νέα μάσκα ήπιας απολέπισης της KORRES περιέχει ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα κι έτσι προσφέρει ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση της λιπαρότητας, αφήοντας την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και με ματ υφή. 

Deeply Purifying Mask, Sisley

Deeply Purifying Mask, Sisley

Η κρεμώδης υφή της Deeply Purifying Mask απορροφά το περίσσιο σμήγμα, μειώνει αποτελεσματικά τις ατέλειες και αφήνει την επιδερμίδα ματ χωρίς όμως να την στεγνώνει. 

Green Clay Face Mask, APIVITA (στα φαρμακεία)

Green Clay Face Mask, APIVITA (στα φαρμακεία)

Ιδανική για ανθεκτικές, λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, αυτή η μάσκα για βαθύ καθαρισμό περιέχει πράσινη άργιλο κι έτσι απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος και συσφίγγει τους πόρους, ενώ παράλληλα αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή.

1 Minute Urban Detox Mask, NIVEA

1 Minute Urban Detox Mask, NIVEA

Η μάσκα 1 λεπτού της NIVEA, η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα μανόλιας, αποτοξινώνει από ρυπογόνους παράγοντες, κάνει ελαφριά απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος.

 

Vinopure Purifying Mask, Caudalie (στα φαρμακεία)

Vinopure Purifying Mask, Caudalie (στα φαρμακεία)

Χάρη στην περιεκτικότητά της σε πράσινη άργιλο, η μάσκα προσώπου της σειράς Vinopure μειώνει τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα και τη λιπαρότητα, ενώ παράλληλα απαλύνει τους πόρους για μια πιο αψεγάδιαστη όψη στην επιδερμίδα. 

The POREfessional Deep Retreat Pore-Clearing Clay Mask, Benefit Cosmetics (sephora.gr)

The POREfessional Deep Retreat Pore-Clearing Clay Mask, Benefit Cosmetics (sephora.gr)

Η μάσκα αργίλου της Benefit Cosmetics αφήνει τους πόρους ορατά πιο καθαρούς και μη φραγμένους και την επιδερμίδα εμφανώς πιο ματ και υγιή. 

Deep Cleansing Mask, Erre Due

Deep Cleansing Mask, Erre Due

Αυτή η μάσκα καθαρισμού προσώπου περιέχει μικροσωματίδια που απορροφούν τη λιπαρότητα προσφέροντας ματ όψη και αντιμικροβιακά αιθέρια έλαια από κύμινο και κολοκύθα που προστατεύουν από τους ερεθισμούς και τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων. Επιπλέον, το εκχύλισμα μπαμπού στη σύνθεσή της θρέφει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας αφήνοντάς την λαμπερή και γεμάτη υγεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ