Follow us

5 οικονομικοί οροί προσώπου που κάνουν παρελθόν τις ρυτίδες

Κοστίζουν όλοι λιγότερο από 30€.

ορός προσώπου Istock Photo

Η μάχη με το χρόνο και κατά συνέπεια με τα σημάδια του (βλ. λεπτές γραμμές και ρυτίδες) δεν είναι απαραίτητα ακριβό σπορτ. Μερικοί από τις καλύτερους ορούς προσώπου για αντίγηρανση είναι εξαιρετικά οικονομικοί. Αυτό δεν σημαίνει οτι στερούνται σε αποτελεσματικότητα, αφού είναι εμπλουτισμένοι με μερικά από τα πιο "δοξασμένα" δραστικά συστατικά, όπως η ρετινόλη, ενώ εξίσου αντάξιοι με τους πιο πολυτελείς ομόλογούς τους, είναι συχνά και σε υφή, αλλά και σε άρωμα. Ιδού 5 από τους καλύτερους για να μειώσεις τα σημάδια γήρανσης, μένοντας on budget:

Director's Choice | Οι καλύτεροι οικονομικοί οροί προσώπου για αντιγήρανση

Skin Restart Vit A Cream Bοοster, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Skin Restart Vit A Cream Bοοster, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Το Skin Restart Vit A Cream Bοοster της Frezyderm εμπλουτίζει με ρετινόλη την καθημερινή κρέμα νύχτας, ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος ακόμη και σε συνθήκες υψηλού οξειδωτικού stress και μειώνει την παρουσία ελευθέρων ριζών. 

Age-Defense Serum, Erre Due

Age-Defense Serum, Erre Due

Αυτός ο ορός είναι εμπλουτισμένος με βλαστοκύτταρα και εκχύλισμα από τον καρπό Kiwiberry, πλούσιο σε Βιταμίνη C, που συμβάλλουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Επιπλέον, περιέχει υαλουρονικό οξύ και φυσική Ρετινόλη κι έτσι "γεμίζει" τις λεπτές γραμμές και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνοντς τις ρυτίδες. 

Multicollagen Serum, Bioten

Multicollagen Serum, Bioten

Εμπλουτισμένος με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, ο ορός αυτός βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος κι επαναφέρει στο δέρμα φρεσκάδα και νεανική ομορφιά.

Revitalift Laser Retinol Night Serum, L'Oréal Paris

Revitalift Laser Retinol Night Serum, L'Oréal Paris

Ο συγκεκριμένος ορός νύχτας είναι εμπλουτισμένος με καθαρή ρετινόλη για ορατή μείωση των πιο βαθιών ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας. Άμεσα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και φαίνεται πιο ελαστική και ομοιόμορφη.

Retinol 1% in Squalane, The Ordinary (sephora.gr)

Retinol 1% in Squalane, The Ordinary (sephora.gr)

Με περιεκτικότητα της τάξεως του 1% σε ρετινόλη, αυτός ο ορός συμβάλει σημαντικά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, ιδίως των ρυτίδων και της φωτογήρανσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ