Follow us

Αγνώριστη η Τόνια Σωτηροπούλου | Η εμφάνιση της ηθοποιού με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ

Η τεράστια αλλαγή που έκανε η ηθοποιός στην εμφάνισή της.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Με νέα, πλήρως ανανεωμένα και μακριά μαλλιά εμφανίστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός άλλαξε ριζικά την εμφάνισή της και τα μαλλιά της, λέγοντας ένα ηχηρό αντίο στα μεσαίου μήκους μαλλιά της.

Το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να μακρύνει ιδιαίτερα πολύ τα μαλλιά της με το μήκος τους πλέον να φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση της. Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε την ηθοποιό με τόσο μακριά μαλλιά αφού η ίδια φαίνεται πως έχει βρει το κούρεμα που της ταιριάζει και το οποίο δεν είναι άλλο από το καρέ, είτε μακρύ είτε πιο κοντό.

Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί πως η αλλαγή αυτή ενδέχεται να μην είναι μόνιμη αφού εικάζουμε πως μπορεί και να συνέβη εξαιτίας κάποιου ρόλου.

Missbloom's Tip: Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ τόσο εντυπωσιακά μακριά μαλλιά και μάλιστα άμεσα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα εξτένσιον της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extension.

Η Ρούλα Κορομηλά μόλις αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό καρέ της | Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ