Follow us

Το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Είναι ιδανικό αν έχεις μακριά μαλλιά με λεπτή τρίχα ή απλά θες να δώσεις "νεύρο" στο χτένισμά σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε δριμύτερη στους δέκτες μας γι' αυτή τη σεζόν, ούσα η κεντρική παρουσιάστρια του "Shopping Star", του πλήρως ανανεωμένου project μόδας του Star. Το διάσημο μοντέλο, που έκανε δυναμικό comeback πλήρως ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ξεκίνησε τη χρονιά με ένα νέο κούρεμα.

Μολονότι δεν συνηθίζει τις δραστικές αλλαγές σε κούρεμα / χρώμα / χτένισμα, διατηρώντας ένα πολύ χαρακτηριστικό brunette look στα μακριά μαλλιά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να φρεσκάρει τις άκρες για ακόμα πιο υγιή όψη στα μαλλιά. Έτσι, αποχωρίστηκε λίγα δάχτυλα, με τα μαλλιά της να παραμένουν μακριά μεν, ελάχιστα πιο πάνω απ'το στήθος της δε. Σε κάθε περίπτωση, η κουπ της μας αρέσει κυρίως γιατί έχει όλη την κίνηση και τον όγκο που θα θέλαμε σε μια γυναίκα με μακριά μαλλιά - και αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο με συγκεκριμένη τεχνική κουρέματος, που είναι συνήθως το φιλάρισμα και τα layers.

Τα 5 top κουρέματα του φετινού φθινοπώρου που έχουν ήδη υιοθετήσει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Αν έχεις μακριά μαλλιά και θες να τους χαρίσεις λίγο παραπάνω νεύρο, τότε το κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι σίγουρα για σένα. Θυμίζει αρκετά το διάσημο butterfly cut που έχει κάνει θραύση στα social media τον τελευταίο χρόνο και ενδείκνυται για μακριά μαλλιά που τείνουν να βαραίνουν και να γίνονται φλατ καθώς μακραίνουν. Το φιλάρισμα και τα διαφορετικά επίπεδα στα μαλλιά έχουν την ικανότητα να χαρίζουν μοναδικό όγκο, ενώ κάνουν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά να δείχνουν εξαιρετικά πλούσια.

Αυτή είναι η κορυφαία τάση στο σχήμα (και μήκος) νυχιών για το φετινό φθινόπωρο - και όχι μόνο

Επιπλέον, οι πλαϊνές αφέλειες και η χωρίστρα στη μέση συνηγορούν στο να φανούν τα μαλλιά περισσότερα και με έντονη κίνηση, ενώ κολακεύουν σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου.

Hint: Αν αντιθέτως έχεις μακριά μαλλιά με χοντρή τρίχα, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι πάλι για σένα - απλά θα πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να κάνει ακόμα πιο έντονο το φιλάρισμα (εσωτερικό ή "κρυφό" φιλάρισμα, στη δική σου περίπτωση). Το αποτέλεσμα θα είναι να αραιώσουν αρκετά τα μαλλιά και να είναι πιο ελαφριά, πράγμα που θα τους χαρίσει την κίνηση που αποζητάς. Μην τρομάζεις, δεν θα χάσεις μαλλιά: απλά θα είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να χειριστείς τα βαριά, γεμάτα όγκο μαλλιά σου και να κάνεις κυριολεκτικά όποιο χτένισμα θες, που πλέον δεν θα "πέφτει" από το βάρος.

Τα 5 top χτενίσματα του φετινού φθινοπώρου σύμφωνα με τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Δες το αποτέλεσμα:

Το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ