Follow us

5 must-try αρώματα από τη Zara που μυρίζουν "ακριβά"

Τα viral picks τα οποία είναι dupes αρωμάτων μεγάλων οίκων.

zara αρώματα Splash News/Ideal Image

Υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην αγαπά να χαζεύει τα αρώματα στα beauty counters των μεγαλύτερων οίκων; Οι εσάνς τους αναδύουν πάντα πολυτέλεια και τα μπουκάλια τους είναι σωστά έργα τέχνης. Το μόνο αρνητικό τους; Η τιμή τους, που μερικές φορές στέκεται εμπόδιο στο να δοκιμάσεις όλα όσα θα ήθελες. Γι' αυτό εκτιμάμε πολύ τη Zara και τα αρώματά της, τα οποία, αν και οικονομικά, μυρίζουν "ακριβά" φέρνοντας στο νου γνώριμες εσάνς δημοφιλών eau de parfum. Εμείς δοκιμάσαμε (αν όχι όλα) τα περισσότερα από την γκάμα της και σου παρουσιάζουμε τα πέντε εκείνα που αξίζουν σίγουρα μια θέση στη συλλογή σου, σύμφωνα όχι μόνο με εμάς, αλλά και τα TikTok girles, που ορκίζονται σε αυτά:

Τα 7 καλύτερα οικονομικά αρώματα της αγοράς

Τα 5 ωραιότερα Zara αρώματα

Cherry Smoothie Eau de Parfum

Cherry Smoothie Eau de Parfum

Γλυκό κι απολαυστικό, το Cherry Smoothie Eau de Parfum συνδυάζει το κεράσι με το δαμάσκηνο, νότες που τονίζονται από τη φρεσκάδα του αμυγδάλου σε έναν αισθησιακό κόσμο βανίλιας και σπόρων τόνκα.

Ebony Wood Eau de Parfum

Ebony Wood Eau de Parfum

Το Ebony Wood Eau de Parfum θυμίζει αρκετά αρώματα του οίκου Jo Malone. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού πρόκειται για άρωμα που "γεννήθηκε" από τη συνεργασία του πολυτελούς οίκου με τη Zara. Ιδανικό για τις βραδινές εξόδους σου, το άρωμα αποκαλύπτει νότες ροζ πιπεριού, γαρυφάλλου και ξύλου εβένου.

Gardenia Eau de Parfum

Gardenia Eau de Parfum

Υπάρχει πιο ντελικάτη εσάνς από αυτή της γαρδένιας; Εδώ συνδυάζεται με άνθη πορτοκαλιάς και καφέ, μέσα σε ένα φρουτώδες σύμπαν από ροδάκινο και βατόμουρο.

Red Temptation Eau de Parfum

Red Temptation Eau de Parfum

Το πικρό πορτοκάλι προσδίδει μια φρουτώδη και πολύχρωμη πινελιά στο λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών του Red Temptation. Η φωτεινότητα του γιασεμιού αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητα των λευκών λουλουδιών, που ενισχύεται από μια μοντέρνα και εξαιρετικά εθιστική αρμονία πραλίνας. Τα λουλούδια ξεχωρίζουν για τη δύναμη που έχουν οι νότες των βρύων και του ξυλώδους κεχριμπαριού, τυλιγμένα σε ένα σύννεφο μόσχων, δημιουργώντας ένα ίχνος πλήρους θηλυκότητας.

Sublime Epoque Eau de Parfum

Sublime Epoque Eau de Parfum

Στο κέντρο του Sublime Epoque Eau de Parfum απαντάται ένα σπινθηροβόλο μπουκέτο λουλουδιών από γιασεμί, πολύανθο και άνθη πορτοκαλιάς, το οποίο "φωτίζεται" καθώς έρχεται σε επαφή με τις φυσικές όψεις του περγαμόντου. Η βανίλια και ο κέδρος συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ζεστό και εθιστικό φόντο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ