Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε το hot κούρεμα - τάση του φετινού χειμώνα

Το κούρεμα που χαρίζει κίνηση και όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τα πολύ μακριά, Rapunzel-like, μαλλιά της. Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει ένα πολύ χαρακτηριστικό στιλ: έντονο φιλάρισμα, face-framing layers και αφέλειες κάθε είδους. Πότε πότε ανανεώνει το κούρεμα με διακριτικές ανταύγειες, αλλά το μήκος παραμένει σταθερά μακρύ, πολλές φορές ακόμα και κάτω από το στήθος της.

Το #1 tip για να ξυπνάς κάθε μέρα με ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Πριν λίγες ώρες ωστόσο ο αγαπημένος της hair stylist, Δημήτρης Σαράντου, δημοσίευσε ένα story με τους δύο τους και την παρουσιάστρια να πειράζει τα μαλλιά της, σαν να έχει μόλις βγει από haircut session μαζί του. Πράγματι, αν παρατηρήσουμε καλά την εικόνα, τα μαλλιά της δείχνουν αισθητά πιο κοντά σε μήκος, πράγμα που σημαίνει ότι φρέσκαρε τις άκρες.

Σε κάθε περίπτωση, το κούρεμά της ανήκει ξεκάθαρα στις top τάσεις του χειμώνα για μακριά μαλλιά, μιας και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς buttefly cut: έντονα layers στα μπροστινά τμήματα που χαρίζουν σούπερ κίνηση και όγκο, μακριές curtain bangs που ενισχύουν αυτό το bouncy look, και φιλάρισμα στις άκρες ώστε να γίνεται πιο εύκολα το "σπάσιμο". Επιπλέον, το μήκος πλέον φτάνει ελάχιστα πάνω από το στήθος της.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πολυτελές αξεσουάρ μαλλιών που αναβαθμίζει και την πιο απλή εμφάνιση

Αν έχεις μακριά μαλλιά και θες να ανανεώσεις το look σου και να φανεί η αλλαγή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσεις πολύ μήκος, το butterfly cut είναι για σένα.

Δες το αποτέλεσμα:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε το hot κούρεμα - τάση του φετινού χειμώνα
Ηλιάνα

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ