Follow us

Το #1 tip για να ξυπνάς κάθε μέρα με ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Πώς να έχεις τέλεια μαλλιά κάθε πρωί.

hair Splash News / Ideal Image

Τα όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι όνειρο κάθε γυναίκας - ποια δεν θέλει να ξυπνάει κάθε μέρα με μαλλιά κομμωτηρίου; Ή έστω, με πολύ περιποιημένα μαλλιά που να μην χρειάζονται πολύ styling (έως και καθόλου) για να δείξουν ωραία; Όλες μας φυσικά, και, ευτυχώς, υπάρχει ένα tip για να το πετύχεις.

Αυτά είναι τα 5 πιο κομψά και πολυτελή χτενίσματα που κάνουν χαμό στα social media

Ποιο είναι αυτό; Εφόσον σου αρέσουν τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά αλλά δεν έχεις χρόνο κάθε πρωί για να κάνεις styling με το ειδικό ψαλίδι ή την ισιωτική, μπορείς να κάνεις το εξής: αφού λουστείς και στεγνώσεις τα μαλλιά σου, χτένισέ τα πολύ καλά και πιάσε τα σε έναν σφιχτό κότσο ή space buns. Κοιμήσου έτσι όλο το βράδυ (ιδανικά, σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη) και το πρωί που θα τα λύσεις θα διαπιστώσεις ότι έχουν αποκτήσει ένα ονειρικό "σπάσιμο" (ή ακόμα και μπούκλες, ανάλογα το μήκος των μαλλιών), όμοιο με αυτό που θα πετύχαινε και ένας hair expert. Αν τα πιάσεις σε κότσο, οι μπούκλες θα βγουν πολύ χαλαρές ενώ αν προτιμήσεις τα space buns, οι μπούκλες θα βγουν πιο λεπτές και σφιχτές.

Αν τώρα θες σπαστά, mermaid hair, η λύση είναι να πλέξεις σε κοτσίδες τα μαλλιά σου. Παρομοίως με παραπάνω, αν κάνεις όλα τα μαλλιά σου μια πλεξούδα, το αποτέλεσμα θα βγει πιο χαλαρό ενώ αν πλέξεις πολλά λεπτότερα κοτσιδάκια, οι κυματισμοί θα βγουν πιο έντονοι.

Αυτή είναι η πολυτελής τάση μαλλιών που θα κάνει θραύση φέτος τον χειμώνα

Important hair tip:

Προϋπόθεση για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα είναι, αρχικά, να έχεις περιποιηθεί τα μαλλιά σου με τα σωστά haircare προϊόντα (σαμπουάν, μάσκα μαλλιών, leave-in κρέμες για ενυδάτωση), να έχεις εφαρμόσει θερμοπροστατευτικό σπρέι για το στέγνωμα με το πιστολάκι ώστε να μην αφυδατωθεί η τρίχα αλλά και να έχεις απλώσει έναν αφρό styling για να κρατήσει το χτένισμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ