Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το δικό της tip περιποίησης μαλλιών που όλες μας πρέπει να ακούσουμε

Ιδίως αν λατρεύεις τα hot styling tools.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου @athinao1konomakou

Η σωστή περιποίηση των μαλλιών μας είναι το Α και το Ω για να είναι υγιή - και άρα λαμπερά και μεταξένια, όπως τα ονειρευόμαστε. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η Αθηνά Οικονομάκου, που λόγω του ότι είναι βαμμένα, έχει έναν λόγο παραπάνω να τα φροντίζει με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Αθηνά Οικονομάκου | Τα μυστικά περιποίησης των ξανθών μαλλιών της

Σε πρόσφατο Q&A που έκανε στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε πολλά από τα hair tips που ακολουθεί πιστά και η ίδια - και που έχει μάθει από τους επαγγελματίες hair stylists που επιμελούνται το χρώμα και το κούρεμά της. Έτσι, σε ερώτηση διαδικτυακής της φίλης ως προς το ποια συμβουλή του κομμωτή της δεν θα ξεχνούσε ποτέ, απάντησε κάτι που όλες μας πρέπει να ακούσουμε.

Hair facial | Η εύκολη θεραπεία που θα σου χαρίσει λαμπερά, θεϊκά μαλλιά στο σπίτι

Αναλυτικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου είπε ότι δεν ξεχνά ποτέ να εφαρμόζει θερμοπροστασία στα μαλλιά της, μετά από κάθε λούσιμο και πριν συνεχίσει με το styling, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε μια haircare ρουτίνα. Πράγματι, τα ειδικά θερμοπροστατευτικά προϊόντα προστατεύουν την τρίχα από τη θερμότητα των εργαλείων styling, παρέχοντας επίσης ενυδάτωση και anti-frizz ιδιότητες. Αποτέλεσμα; Λεία, ενυδατωμένα, απαλά μαλλιά που δείχνουν λαμπερά και όχι θαμπά. Σημείωσε ότι πρέπει να τα εφαρμόζεις ακόμα και αν το μόνο πράγμα που θες να κάνεις σε styling είναι να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ.

Γαία Μερκούρη | Ο αγαπημένος της ορός με ρετινόλη βελτιώνει (και) την όψη των διεσταλμένων πόρων

Bonus hint: Η ηθοποιός χρησιμοποιεί και ένα λάδι μαλλιών στις άκρες μετά το styling, για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη.

Τα αγαπημένα της προϊόντα ανήκουν στη σειρά Blond Absolu της Kérastase, που είναι ειδικά δημιουργημένη για τις ανάγκες των ξανθών, βαμμένων μαλλιών. Συγκεκριμένα, είναι ο Blond Absolu Cicaplasme Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός και το Blond Absolu Huile Cicaextreme Έλαιο Ενδυνάμωσης αντίστοιχα.

Αθηνά Οικονομάκου | Το δικό της tip περιποίησης μαλλιών που όλες μας πρέπει να ακούσουμε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ