Follow us

Γαία Μερκούρη | Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα

Και ένα glass-skin εφέ που όλες μας θέλουμε να αποκτήσουμε.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη NDP

Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, όμως η Γαία Μερκούρη φροντίζει από πολύ νωρίς την επιδερμίδα της, κάνοντας πράξη το γνωστό ρητό που λέει "πρόσεχε από νωρίς για να έχεις". Πράγματι, η σωστή περιποίηση που ξεκινά από νωρίς μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική ακόμα και από ένα καλό DNA, αφού ο τρόπος ζωής (κάπνισμα, διατροφή, ξενύχτι) επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό τη γήρανση της επιδερμίδας.

Γαία Μερκούρη | Ο αγαπημένος της ορός με ρετινόλη βελτιώνει (και) την όψη των διεσταλμένων πόρων

Χάρη στα συνεχόμενα GRWM videos που μοιράζεται η Γαία Μερκύρη στο προφίλ της σε Instagram και TikTok, έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποια είναι η ρουτίνα που ακολουθεί καθημερινά αλλά και ποια προϊόντα είναι τα αγαπημένα της. Ευτυχώς για εμάς, έχουμε ήδη μάθει πολλά από τα συγκεκριμένα videos ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ποια ενυδατική προσώπου εφαρμόζει κάθε πρωί, μετά τον απαραίτητο καθαρισμό, τον ορό προσώπου αλλά και το essence.

Γαία Μερκούρη | Το ενυδατικό skincare προϊόν που λατρεύει, επανορθώνει ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα

Πιο αναλυτικά, και όπως φάνηκε από το βίντεο, η Γαία Μερκούρη λατρεύει την Ultra Facial Cream της Kiehl's, τη No1 κρέμα του brand. Έχει τρομερά ανάλαφρη υφή που την κάνει ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ αφήνει μια μοναδική αίσθηση στην επιδερμίδα, μιας και απορροφάται πανεύκολα. Με βασικά συστατικά τη Γλυκοπρωτεΐνη από θαλάσσιους πάγους και το Σκουαλάνιο, ένα εξευγενισμένο φυτικό έλαιο που προέρχεται από την ελιά, αυτή η μη-λιπαρή σύνθεση προσφέρει 2.3 φορές περισσότερη ενυδάτωση, ακόμη και στις πιο ξηρές περιοχές της επιδερμίδας. Τώρα που χειμωνιάζει και πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία, η συγκεκριμένη κρέμα είναι ένα βάλσαμο για την επιδερμίδα σου, που θα χρειαστεί βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

Η κρέμα:

Γαία Μερκούρη | Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ