Follow us

Γαία Μερκούρη | Το ενυδατικό skincare προϊόν που λατρεύει, επανορθώνει ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα

Το κορεάτικο, σούπερ δημοφιλές προϊόν περιποίησης που έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο για το 2023.

Γαία Μερκούρη NDP

Η Γαία Μερκούρη είναι μια κοπέλα που προσέχει πολύ την επιδερμίδα της και αυτό φαίνεται, καθώς το πρόσωπό της ακτινοβολεί λάμψη από χιλιόμετρα. Όπως είναι φυσικό, οι διαδικτυακές της φίλες τη ρωτούν συνέχεια τι κρέμες περιποίησης χρησιμοποιεί, μιας και την εμπιστεύονται πλήρως. Σε ένα τέτοιο Q&A αποκάλυψε πριν λίγες ώρες ποιο είναι το αγαπημένο της skincare προϊόν, που δεν αποχωρίζεται ποτέ μένοντας απόλυτα πιστή σε αυτό.

Γαία Μερκούρη | Ο αγαπημένος της ορός με ρετινόλη βελτιώνει (και) την όψη των διεσταλμένων πόρων

Το δικό της "ride or die", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Γαία Μερκούρη, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιποίησης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και μάλιστα έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του για το 2023. Ο λόγος για το πολύ ενυδατικό Advanced Snail 96 Mucin Power Essence του κορεάτικου brand Cosrx. Αυτό το essence περιέχει 96% φιλτραρισμένη βλέννα σαλιγκαριού που βοηθά στην επανόρθωση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ συντελεί στην εξομάλυνση της επιδερμίδας. Η βλέννα σαλιγκαριού είναι, επίσης, ένα συστατικό που βοηθά στην ανακούφιση και την επανόρθωση του ξηρού δέρματος πράγμα που σημαίνει ότι είναι βάλσαμο ακόμα και για την πιο ξηρή επιδερμίδα.

Αυτό είναι το μυστικό των γυναικών από την Κορέα για να δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους

Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο essence είναι κορεάτικο - έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα K-beauty items, ενώ το αποδεικνύουν έμπρακτα και οι Κορεάτισσες που φημίζονται για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους.

Δες κι εδώ 5 κρέμες με υαλουρονικό οξύ από κορεάτικα beauty brands που θέλουμε να αποκτήσουμε asap

Το essence:

Γαία Μερκούρη | Το ενυδατικό skincare προϊόν που λατρεύει, επανορθώνει ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ