Follow us

Καρέ μαλλιά | 5 βραδινά χτενίσματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στα χριστουγεννιάτικα parties

Με έμπνευση από τις πιο stylish celebrities και influencers.

βραδινό χτένισμα για κοντά μαλλιά Splash News/Ideal Image

Μπορεί η πρώτη σκέψη όταν έρχεται πρόσκληση για μια βραδινή εκδήλωση ή party να είναι "τι θα φορέσω;", ωστόσο σε δεύτερο χρόνο όλες συνειδητοποιούμε ότι το hair look παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στο πόσο κομψό δείχνει το σύνολο. Αν μέσα στους τελευταίους μήνες ενέδωσες και υιοθέτησες το μεγαλύτερο hair trend της χρονιάς, το καρέ, σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου χαρίζοντάς τους το απαραίτητο festive cheer. Ε λοιπόν έχεις περισσότερες επιλογές απ' όσες νομίζεις! Αν ψάχνεις για το ιδανικό βραδινό χτένισμα για κοντά μαλλιά, αυτό το κείμενο είναι για εσένα:

Το διαχρονικό γαλλικό κούρεμα που αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα

Βραδινό χτένισμα για κοντά μαλλιά | 5 ιδέες για να ξεχωρίσεις

Wet Hair Look

Αν θέλεις να απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να δείχνεις chic και... λίγο sexy, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να υιοθετήσεις ένα wet hair look. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς μόνο μια χτένα και έναν αφρό ή ένα hair gel.

Put a Bow on It

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις το χτένισμά σου να δείχνει πιο βραδινό, αλλά και festive είναι προσθέτοντας έναν φιόγκο. Έχεις πολλές επιλογές για να υιοθετήσεις την it τάση της σεζόν: Διακόσμησε με δύο μικρά φιογκάκια τα ελεύθερα μαλλιά σου, όπως έκανε η Elsa Hosk, ή χρησιμοποίησε ένα oversized hair bow clip ή μια απλή κορδέλα δεμένη σε φιόγκο για να στολίσεις την αλογοουρά σου.

Half up Half Down

Ένα ακόμα πολύ κομψό βραδινό χτένισμα για κοντά μαλλιά είναι το girly half up half down, τόσο στην ίσια, όσο και στην wavy εκδοχή του. Φυσικά και εδώ μπορείς να στολίσεις τα μαλλιά σου με ένα λαμπερό hair clip ή έναν φιόγκο για να κάνεις το look σου να δείχνει πιο επίσημο.

Deep Side Part

Η χωρίστρα στο πλάι δείχνει εξαιρετικά ultra chic σε κοντά μαλλιά. Είτε την συνδυάσεις με χαλαρούς κυματισμούς, είτε με ένα απόλυτα ίσιο look, είναι σίγουρο πως θα είσαι από τις πιο κομψές παρουσίες στο party.

Sleek Finish

Αν το outfit σου είναι πολύ εντυπωσιακό, με λάμψεις, glitter, παγιέτες, έντονους ώμους κλπ, προτίμησε ένα πιο "ήσυχο", sleek χτένισμα. Η δική μας αγαπημένη επιλογή είναι ένα blowout, δηλαδή ένα ίσιωμα κομμωτηρίου με rollers, που θα κάνει την εμφάνισή σου να δείχνει ακόμα πιο glamorous και τα μαλλιά σου πιο voluminous.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς θερμότητα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ