Follow us

6 viral καλλυντικά που έχουν κάνει χαμό στα social media

Τα ροζ και λαχταριστά Kylie Cosmetics ήρθαν στην Ελλάδα και γίνονται ο σύμμαχός σου στα πιο όμορφα makeup looks.

Kylie Splash News / Ideal Image

Αν είσαι beauty addict όπως εμείς, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ένα από τα πιο δημοφιλή (και πολυαναμενόμενα) beauty brands κατέφτασε στην Ελλάδα και κατάφερε σε μόλις τρεις μήνες να γίνει τόσο αγαπητό στο κοινό, που τα προϊόντα του γίνονται συνεχώς sold-out. Ο λόγος για τα Kylie Cosmetics, τα εμβληματικά προϊόντα της Kylie Jenner που προκαλούν "χαμό" παγκοσμίως - και πλέον και στη χώρα μας.

Δεν είναι να απορεί κανείς για ποιον λόγο επικρατεί όλο αυτό το craze με τα καλλυντικά της διάσημης επιχειρηματία: με ολοκληρωμένες προτάσεις σε προϊόντα μακιγιάζ αλλά και σε skincare, το brand διαθέτει όλα τα απαραίτητα για τη δημιουργία των αγαπημένων, και signature πλέον, looks της Kylie. Άλλο ένα, πολύ σημαντικό, στοιχείο που συγκαταλέγεται στα θετικά της μάρκας είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free, gluten-free & paraben free, που πιστοποιούν ότι χρησιμοποιούνται clean συστατικά σε όλα τα προϊόντα.

Εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία - φυσικά και τα δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο "λαχταριστά" προϊόντα μακιγιάζ, που, περιττό να αναφέρουμε, είναι και τα πιο viral στα social media. Ποια είναι αυτά;

Αρχικά, το απόλυτο must-have, Matte Lip Kit shade 802 "Candy K” σε nude απόχρωση, το οποίο δικαιωματικά έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά και τα… beauty bags των καταναλωτών, αφού υπόσχεται μεγάλη διάρκεια χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη, ενώ ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Παράλληλα, υπόσχεται να σου χαρίσει το χαρακτηριστικό look της Kylie στα χείλη, που τόσο πολύ αντιγράφεται από τις fans της παγκοσμίως.

Όμως, δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα μας το πασίγνωστο Lip Oil που ανακουφίζει και αφήνει τα χείλη λεία και φυσικά ενυδατωμένα με φόρμουλα από έλαιο καρύδας και υαλουρονικό οξύ. Όσο για την αγαπημένη μάσκαρα της Kylie, η viral Kylash, πράγματι χαρίζει μέγιστο όγκο και πλούσιο εφέ κάνοντας τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο "γεμάτες".

Ενόψει των γιορτών, μπορείς να σκεφτείς καλύτερο δώρο για τις κολλητές σου από ένα beauty bag γεμάτο από τα ροζ προϊόντα της Kylie, που μόνο το packaging και το super girly pink χρώμα τους σού φτιάχνουν τη διάθεση; Οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες, από προϊόντα μακιγιάζ μέχρι περιποίησης προσώπου (lip scrubs, serums, ενυδατική κρέμα κλπ).

6 viral καλλυντικά που έχουν κάνει χαμό στα social media

Το καλύτερο; Εάν επισκεφτείς ένα από τα επιλεγμένα φυσικά καταστήματα Hondos Center θα μπορέσεις να περιηγηθείς στον μοναδικό Kylie World, όπου θα δοκιμάσεις τα viral προϊόντα και μπορείς να φωτογραφηθείς με φόντο τον ροζ κόσμο της Kylie Jenner.

Δες παρακάτω μερικές από τις επιλογές που κάναμε εμείς για σένα:

Τα Kylie Cosmetics θα τα βρεις μόνο στα καταστήματα Hondos Center:

Αττική: Γλυφάδα, Ερμού, Ομόνοια, Περιστέρι, Χαλάνδρι

Θεσσαλονίκη: Αριστοτέλους, Apollonia Politia, Ηράκλειο, Λάρισα, Πάτρα

και online στο Hondos Center e-shop.

Face Moisturizer

Face Moisturizer

Η ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο, εμπλουτισμένη με ένα μείγμα υγραντικών και μαλακτικών, βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος χωρίς βαρύτητα ή λιπαρότητα. Με βούτυρο καριτέ και ένα μείγμα εκχυλισμάτων μπανάνας, βρώμης και φλούδας πορτοκαλιού, αυτή η απολαυστική φόρμουλα συντηρεί, λειαίνει και μαλακώνει το δέρμα για ένα μη λιπαρό, απαλό στην αφή φινίρισμα. Βρες το εδώ.

Kybrow Kit

Kybrow Kit

Διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις για να ταιριάζει σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων μαλλιών, αυτό το απαραίτητο κιτ περιέχει ένα μολύβι φρυδιών και ένα διάφανο τζελ φρυδιών. Βρες το εδώ.

Kylash Volume Mascara

Kylash Volume Mascara

Απόκτησε πιο γεμάτες και με όγκο βλεφαρίδες με το μάσκαρα όγκου Kylash. Διαθέτοντας μια καθαρή και vegan φόρμουλα που δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση, αυτό το μάσκαρα προσφέρει στιγμιαίο όγκο, μήκος και συγκρατεί το σχήμα. Οι ελαφριές ίνες σε συνδυασμό με το έξτρα μαύρο χρώμα, διαχωρίζουν και καλύπτουν κάθε βλεφαρίδα χωρίς να τις αισθάνεσαι βαριές. Βρες την εδώ.

Pressed Blush Powder

Pressed Blush Powder

Η Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder προσφέρει ένα απαλό και διαρκές βελούδινο-ματ χρώμα που χτίζεται για κάλυψη. Διαθέσιμη σε 6 αποχρώσεις, η ελαφριά φόρμουλα απλώνεται εξαιρετικά χαρίζοντας λείο αποτέλεσμα και αφομοιώνεται εύκολα με την επιδερμίδα. Βρες την εδώ.

Matte Lip Kit (802 Candy K.)

Matte Lip Kit (802 Candy K.)

Το Kylie Cosmetics Matte Lip Kit είναι ένα ζευγάρι all-in-one που διαθέτει ένα ματ υγρό κραγιόν σε κανονικό μέγεθος και ένα μολύβι χειλιών σε κανονικό μέγεθος. Βρες το εδώ.

Coconut Lip Oil

Coconut Lip Oil

Το Coconut Lip Oil ενυδατώνει, ανακουφίζει και αφήνει τα χείλη να φαίνονται πιο λεία και φυσικά γεμάτα. Αυτή η best-selling φόρμουλα περιποίησης χειλιών με λάδι καρύδας, βατόμουρο και έλαιο από σπόρους φρούτων του πάθους έχει μια πλούσια, μαλακτική υφή που γλιστράει αβίαστα, συνδυάζοντας τη λάμψη ενός lip gloss KYLIE με την ενυδάτωση ενός balm που σφραγίζει το αποτέλεσμα. Βρες το εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ