Follow us

5 εύκολοι τρόποι για να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το παν για ένα εντυπωσιακό look - δες πώς θα την κάνεις σωστά.

makeup Splash News / Ideal Image

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, κι ενώ το ρεβεγιόν πλησιάζει, πιθανόν να αναζητάς ιδέες για να είσαι η ωραιότερη εκδοχή του εαυτού σου. Πέρα από το outfit, το μακιγιάζ και τα μαλλιά παίζουν εξίσου τον (πολύ σημαντικό) ρόλο τους στην όλη εμφάνισή μας. Παρ' όλα αυτά, η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το στοιχείο - κλειδί που θα κάνει τη διαφορά στο look σου, κι αυτό γιατί αν η επιδερμίδα μας είναι θαμπή και αφυδατωμένη, κανένα makeup look δεν θα δείξει ωραίο και περιποιημένο.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω 5 εύκολους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις κυριολεκτικά στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν - και το σημαντικότερο, μπορείς να ξεκινήσεις να τους εφαρμόζεις από σήμερα κιόλας, για να δεις άμεσα αποτέλεσμα.

5 απλά βήματα που θα σε αναδείξουν στην πιο λαμπερή παρουσία του ρεβεγιόν:

#1. Ξεκίνα την περιποίηση με φωτοθεραπεία:

Η φωτοθεραπεία είναι η θεραπεία του μέλλοντος, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια δημοτικότητα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδο περιποίησης της επιδερμίδας, που παλιότερα μπορούσες να την κάνεις μόνο στο ιατρείο, αλλά πλέον γίνεται εύκολα και στο σπίτι με ειδικές μάσκες LED. Εμείς ανακαλύψαμε τη Μάσκα µε λάμπες LED 3 χρωμάτων της Eva Belle, που τονώνει τοπικά τη µικροκυκλοφορία του αίµατος και εξισορροπεί τη λιπαρότητα, συμβάλλοντας σε µια ανανεωμένη και φωτεινή όψη της επιδερµίδας του προσώπου.

Μπορεί να χρησιµοποιηθεί εύκολα και µε ασφάλεια στο σπίτι καθώς δεν εκπέµπει βλαβερές ακτίνες UV ενώ είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρµατος (συµπεριλαµβανοµένων των λιπαρών και ακνεϊκών επιδερµίδων).

5 εύκολοι τρόποι για να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Οι διαφορετικοί φωτισμοί λειτουργούν ως εξής:

- Το κόκκινο θερμαίνει τοπικά και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα.

- Το μπλε ρυθμίζει τη λιπαρότητα σε λιπαρές, με τάση ακμής επιδερμίδες.

- Το πορτοκαλί εξισορροπεί την ερυθρότητα για πιο φωτεινό δέρμα.

#2. Ενυδάτωση επιδερμίδας με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ο πιο πολύτιμος πολυσακχαρίστης, που χαρίζει άμεσα ενυδάτωση στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό και σφιχτό. Γι' αυτό και προτείνουμε να δοκιμάσεις τις Eva Belle Αμπούλες PEPTIDES & HYALURONIC ACID που περιέχουν πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης.

eva belle

Η σύνθεση τους με υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή της και επαναφέροντας την ισορροπία.

Τα πεπτίδια ελαττώνουν και προλαμβάνουν την εμφάνιση των επιφανειακών ρυτίδων ενώ παράλληλα ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η πρωτεΐνη σιταριού βοηθά στη διατήρηση της ενυδατωμένης επιδερμίδας και είναι ένας παράγοντας σύσφιξης, καθιστώντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό.

#3. Χάρισε λάμψη με τη βιταμίνη C

Για να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμπει, ξεκίνα από σήμερα κιόλας τις Eva Belle Brightening facial capsules. Πρόκειται για μονοδοσικές κάψουλες booster υψηλής περιεκτικότητας σταθερής βιταμίνης C, βιταμίνης Ε, jojoba & argan oil και ενός φυσικού συστατικού προερχόμενο από την ελιά, το σκουαλένιο Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ελαστικότητα καθώς και ισχυρή αντιγηραντική δράση μέσω της ενίσχυσης της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου. Παράλληλα προστατεύουν από τη φθορά που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία με συνέπεια την πρόωρη γήρανση και ομαλοποιούν τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, δίνοντας της ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο.

eva belle

Η σταθερή μορφή βιταμίνης C εξασφαλίζει τη δραστικότητά της σε κάθε δόση ενώ η μορφή της μονοδόσης διασφαλίζει τη χρήση της απαιτούμενης κάθε φορά ποσότητας booster σε πρόσωπο και λαιμό καθώς και την εύκολη μεταφορά και συντήρηση.

#4. Μην ξεχνάς την περιοχή των ματιών

Η επιδερμίδα κάτω και γύρω από τα μάτια μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, γι' αυτό και εμφανίζει πρώτη όλα τα σημάδια κούρασης αλλά και γήρανσης. Εξού και χρειάζεται ακόμα πιο εντατική φροντίδα και ενυδάτωση. Με τη Refreshing Hydrogel Eye Mask της Eva Belle, τη δροσιστική μάσκα για τις σακούλες κάτω από τα μάτια, θα χαρίσεις άμεση ανακούφιση στα κουρασμένα μάτια. Η σύνθεση της με εκχύλισμα αγγουριού και ακέτυλο τετραπεπτίδιο-5 συμβάλλει στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος που εμφανίζονται συχνά στην περιοχή.

eva belle

#5. Τέλος, το μακιγιάζ και τα μαλλιά

Ολοκλήρωσε την τέλεια περιποίηση που χάρισες στην επιδερμίδα σου με το πιο λαμπερό makeup look αλλά και το πιο stylish χτένισμα. Σύμμαχοί σου θα γίνουν οι glitter σκιές ή/και το κόκκινο κραγιόν καθώς και τα πολυτελή αξεσουάρ μαλλιών, που θα χαρίσουν μια festive νότα στη στιγμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ