Follow us

Το "ξεχασμένο" χρώμα νυχιών που επιστρέφει δυναμικά στη μόδα

Οι beauty insiders μίλησαν κι εμείς δεν μπορούμε παρά να υπακούσουμε.

χρώμα νυχιών 2024 Splash News/Ideal Image

Μπορεί να παρακολουθούμε με ευλάβεια τα shows των κορυφαίων σχεδιαστών κάθε Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο προκειμένου να συγκεντρώσουμε όλες τις τάσεις ομορφιάς, ωστόσο αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, η πλειονότητα των beauty trends στην πραγματικότητα "γεννιέται" στα social media.

5 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν γλυκιά βανίλια

Αυτό ακριβώς έχει γίνει και τώρα. Από τη μία έχουμε το μπορντό που όντως αποτελεί ένα από τα it χρώματα νυχιών της χρονιάς, όπως πρόσταξαν οι μεγαλύτεροι οίκοι, κι από την άλλη έχουμε το ροζ, το οποίο φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στα trend charts αποκλειστικά και μόνο λόγω της επιρροής που ασκούν τα it girls.

Ενώ το 2023 στα social media (αλλά και στο catwalk) κυριάρχησε το φούξια λόγω της φρενίτιδας που προκάλεσε η live-action ταινία Barbie, φέτος τα it girls δείχνουν να προτιμούν μια πιο απαλή baby pink απόχρωση.

Αν και οι περισσότερες από εμάς το θεωρούμε κάπως "βαρετό"και basic, το ροζ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει στο μανικιούρ με τις beauty insiders να προτείνουν πολλά διαφορετικά manis με ενδιαφέροντα φινιρίσματα και nail art.

Hair Bows | Πώς να υιοθετήσεις την τάση σύμφωνα με τα TikTok girlies

Οι φιόγκοι, μια ακόμα μεγάλη τάση για το 2024, είναι το σχέδιο που έχει αγαπηθεί περισσότερο, ενώ όσον αφορά το φινίρισμα φέτος θα δούμε και πάλι chrome και metallics. Εξίσου δημοφιλή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και τα ημιδιάφανα ιριδίζοντα ροζ βερνίκια, τα οποία μάλιστα έκαναν μια σύντομη εμφάνιση στο catwalk μέσω των shows των οίκων Adeam και Christian Siriano.

Θες να υιοθετήσεις την τάση; Δες παρακάτω μερικά μανικιούρ σε ροζ χρώμα για να πάρεις ιδέες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ