Follow us

Hair Bows | Πώς να υιοθετήσεις την τάση σύμφωνα με τα TikTok girlies

10 χτενίσματα με φιόγκους για να κάνεις τις πιο girly εμφανίσεις.

hair bows Splash News/Ideal Image

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Οι φιόγκοι είναι το it αξεσουάρ μαλλιών της χρονιάς. Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, αλλά όλοι οι κορυφαίοι σχεδιαστές, ανάμεσά τους οι Dior, Max Mara, Zimmerman και Versace, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τα hair look των μοντέλων τους με hair bows κάθε λογής στα πιο πρόσφατα FW και SS shows τους. Η τάση έχει φυσικά πάρει την έγκριση των fashion και beauty girlies, ενώ τα social media και ειδικά το TikTok έχει γεμίσει με video tutorials με εύκολα χτενίσματα.

Χτενίσματα, κουρέματα, χρώματα | Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις του 2024

Με φιόγκους μπορείς να στολίσεις τόσο τα ελεύθερα μαλλιά σου, όσο και τα updos και τις αλογοουρές σου, χαρίζοντας σε κάθε εμφάνισή σου έναν αέρα πολυτέλειας, αλλά και girly χάρης. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε έτοιμα hair bow clips, όπως εκείνα που είδαμε στο show του οίκου Versace, είτε να υιοθετήσεις την DIY εκδοχή της τάσης, δένοντας σε φιογκάκι κορδέλες από περιτυλίγματα δώρων που έχεις ήδη στο σπίτι σου.

Take Notes | Αυτά είναι τα 5 χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού το 2024

Εμείς περάσαμε αρκετές ώρες χαζεύοντας tutorials στο TikTok κι αφού είδαμε πολλά και διαφορετικά χτενίσματα, καταλήξαμε στα παρακάτω δέκα, που θα έχουμε στο repeat τη φετινή χρονιά, τόσο για τις πιο casual, όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας:

10 εύκολα χτενίσματα με φιόγκους

Ballerina bun

French braid

Bubble braids

Tiny braids

Braided bun

Bow claw clip

Sleek ponytail

Tiny pigtails

Princess style

Simple half up half down

@tinipeart my hair ribbons always look a bit rubbish when I do it the normal way so I’ve done some bow tying research and created this hack to tie the perfect hair ribbon 🎀❄️✨ #hairribbonbow #hairribbontutorial ♬ original sound - conan

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ