Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα υιοθέτησε το πιο classy χτένισμα για καρέ μαλλιά

Το μοντέρνο χτένισμα που κολακεύει τα κοντά μαλλιά - και προσθέτει πόντους κομψότητας σε μια εμφάνιση.

Μπέττυ Μαγγίρα NPD

Ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα για τα μαλλιά της, και μάλιστα φαίνεται ότι το προτιμά σταθερά την τελευταία περίοδο. Ο λόγος για το κλασικό σπαστό (ή casual waves), ένα διαχρονικό αλλά και πολύ θηλυκό hairstyle που δείχνει ακόμα καλύτερο σε μακρύ καρέ κουπ.

Αθηνά Οικονομάκου | Το σέρουμ λάμψης που χρησιμοποιεί βελτιώνει αισθητά τους πόρους και τις σκούρες κηλίδες

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα κυματιστά μαλλιά, μιας και προσδίδουν μια νεανική αλλά και girly αύρα σε μια εμφάνιση. Ταυτόχρονα, δείχνουν πάντοτε μοντέρνα και αβίαστα κομψά, αναβαθμίζοντας κάθε look. Βάλε τώρα στην εξίσωση και το εξίσου μοντέρνο καρέ κούρεμα, που δεν θα χάσει ποτέ την αίγλη του: όταν συνδυαστούν αυτά τα δύο, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

5 διάσημες Ελληνίδες συμφωνούν ότι αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα νυχιών για το '24

Έτσι ακριβώς δείχνει και το hair look της παρουσιάστριας, που από τότε που έκοψε τα μακριά της μαλλιά, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Κι ενώ το πιο συνηθισμένο χτένισμα για καρέ μαλλιά είναι το ίσιο, τα σπαστά μαλλιά με την έξτρα κίνηση και όγκο στις άκρες είναι μια ακόμα καλύτερη επιλογή, για σένα που έχεις κοντά μαλλιά με λεπτή τρίχα και θες να τα κάνεις να φανούν πιο πλούσια.

Δες μερικές εμφανίσεις της Μπέττυς Μαγγίρα για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο χτένισμά σου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ