Follow us

Η Ήβη Αδάμου δοκίμασε το πιο σέξι κούρεμα της φετινής άνοιξης

Η τάση στα μαλλιά που ανανεώνει την εμφάνιση στο λεπτό - και χωρίς κόπο.

Ήβη Αδάμου Instagram

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν σέξι κουρέματα, καθώς και ποια είναι αυτά. Καταρχάς, πώς μπορεί ένα κούρεμα και μόνο να σε κάνει σέξι - αν μπορεί; Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται σέξι όπως ακριβώς είναι, ανεξαρτήτως του τι φοράει και τι στιλ μαλλιών έχει. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μερικά στοιχεία σε μια εμφάνιση που μπορούν να ευνοήσουν αυτό το feeling, κι ένα από αυτά είναι αναμφίβολα τα μαλλιά μας.

Χριστίνα Μπόμπα | Αποκαλύπτει την αληθινή της επιδερμίδα - και μια συνήθεια που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Πράγματι, μια από τις επικρατέστερες τάσεις στα κουρέματα για το 2024 είναι η φράντζα, που συνοδεύεται συνήθως με πλαϊνή χωρίστρα - ένα hair trend που είδαμε πρόσφατα και στα βραβεία BAFTA από πληθώρα διάσημων celebrities στο κόκκινο χαλί. Το είδαμε όμως και στα μαλλιά της Ήβης Αδάμου, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στις ΗΠΑ όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Η pop star αποφάσισε να εντάξει στο χτένισμα με μπούκλες μια πλαϊνή φράντζα, τόσο "ξασμένη" που έδειχνε πολύ εντυπωσιακή. Παράλληλα, έδινε την ψευδαίσθηση του όγκου στα πολύ μακριά μαλλιά της, ενώ κολάκευε πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της: δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το "femme fatale" vibe που της χάρισε αυτή η voluminous φράντζα.

To εύκολο makeup hack από τα catwalks που κάνει τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη

Δες το χτένισμα:

Γενικά για τις φράντζες:

Η φράντζα είναι η σέξι εκδοχή των κλασικών αφελειών και μια ωραία εναλλακτική για σένα που δεν συμπαθείς τις πρώτες, θες όμως να αλλάξεις το look σου χωρίς να θυσιάσεις πολλά. Και με αυτό εννοούμε, βασικά, αλλαγή σε μήκος ή χρώμα. Οι φράντζες είναι σχεδόν πάντα πλαϊνές και πλαισιώνουν μόνο τη μια μεριά του μετώπου, αριστερά ή δεξιά. Επομένως, η χωρίστρα δημιουργείται στο πλάι και όχι στη μέση, ενώ το αποτέλεσμα κολακεύει πάντα το πρόσωπο αλλά και τα ίδια τα μαλλιά, που δείχνουν σούπερ σέξι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ