Follow us

Τα 5 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και έχουν κάνει θραύση στα social media

Τα colour changing lipsticks προσαρμόζονται στο pH των χειλιών και αφήνουν διαφορετικό χρώμα στην κάθε γυναίκα.

makeup Splash News / Ideal Image

Μετά τα colour changing αντηλιακά, που έχουν κατακλύσει στην κυριολεξία το feed μας τους τελευταίους μήνες, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα κραγιόν που αλλάζουν χρώμα, αφού αυτό το colour changing trend φαίνεται να ασκεί μεγάλη έλξη στις γυναίκες.

Το αντηλιακό προσώπου που αλλάζει χρώμα - και έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στα social media

Τι ακριβώς σημαίνει όμως "colour-changing"; Πρόκειται για καλλυντικά (ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά, κραγιόν και balms) που περιέχουν ειδικές χρωστικές στις συνθέσεις τους που, προσαρμοζόμενες στο pH της επιδερμίδας, αλλάζουν σταδιακά την τελική απόχρωση στην επιδερμίδα ή στα χείλη. Αυτή η προσαρμογή της τονικότητας στο κάθε δέρμα και τα χείλη, που γίνεται με μεγάλη επιτυχία σε όλους ανεξαιρέτως ανάλογα με το δικό τους χρώμα δέρματος, είναι τόσο συναρπαστική που δεν είναι να απορείς γιατί γίνονται viral.

5 lip & cheek balms για να δείχνεις ξεκούραστη και φρέσκια κάθε πρωί

Σε ό,τι αφορά τα κραγιόν (ή balms) που αλλάζουν χρώμα, αυτά είναι συνήθως πολύ ενυδατικά και έρχονται σε διάφανες ή απαλές ροζ αποχρώσεις. Στην επαφή τους όμως με τα χείλη μας, η ιδιαίτερη αυτή φόρμουλά τους αντιδρά με το pH και αφήνει διαφορετικό χρώμα (συνήθως πιο έντονο ή σκούρο), ανάλογα φυσικά με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ η απόδοση δεν είναι ίδια σε όλες μας. Μαγικό από μόνο του, σωστά;

10 lip plumpers με υαλουρονικό οξύ για θεϊκά, σαρκώδη χείλη

Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε 5 πολύ ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και είμαστε σίγουρες ότι θα σε ενθουσιάσουν εξίσου. Το θετικό με αυτά τα κραγιόν είναι ότι το φινίρισμα είναι λαμπερό και ενυδατικό, αλλά ποτέ έντονο χρωματικά όπως ένα κλασικό κραγιόν. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το balm σου, ενώ δημιουργεί ένα πολύ natural look.

5 οροί προσώπου που καθυστερούν σημαντικά την εμφάνιση ρυτίδων

Δες τα 5 αγαπημένα μας:

Almost Lipstick Black Honey, Clinique

Almost Lipstick Black Honey, Clinique

Το iconic Black Honey είναι γνωστό για την ιδιαίτερη ικανότητά του να χαρίζει διαφορετικό αποτέλεσμα σε κάθε χείλη. Ελαφριά αλλά ενυδατική σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, και γυαλιστερό αλλά διάφανο χρώμα για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Διάφανη χρωστική γίνεται ένα με το μοναδικό, φυσικό τόνο των χειλιών, για να δημιουργεί ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Forever Pink Just Kissed® Lip and Cheek Stain (Forever Pink), Jane Iredale

Forever Pink Just Kissed® Lip and Cheek Stain (Forever Pink), Jane Iredale

Μεγάλης διάρκειας, ενυδατικό, φυσικό, πολυχρηστικό προϊόν που προσαρμόζεται στη χημεία κάθε επιδερμίδας δίνοντας μια μοναδική απόχρωση σε κάθε γυναίκα που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος της και την κολακεύει. Η σύνθεση περιλαμβάνει συστατικά που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα και καταπραΰνει και μαλακώνει τα χείλη.

Meta Glow Colour Changing Lipstick, essence

Meta Glow Colour Changing Lipstick, essence

Κραγιόν που αλλάζει χρώμα χάρη στη σύνθεσή του που αντιδρά στο pH του δέρματος και χαρίζει ένα διακριτικό απαλό ροζ φινίρισμα. Απόχρωση που κολακεύει, ενισχύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών. Διαφανές με ένα χρωματιστό, χαρούμενο και πρακτικό σχέδιο σαν κονφετί.

Peppermint Berry Glow Lipstick, Catrice

Peppermint Berry Glow Lipstick, Catrice

Χάρη στα έλαια μύρτιλου, βατόμουρου, φραγκοστάφυλου και μέντας και στα θρεπτικά κεριά, αυτό το κραγιόν εγγυάται απαλά και λαμπερά χείλη. Μόλις εφαρμοστεί, αντιδρά με την τιμή pH των χειλιών, δίνοντάς του ένα μοναδικό ροζ χρώμα.

pH Glow Lipstick, KIKO MILANO

pH Glow Lipstick, KIKO MILANO

Κραγιόν σε ροζ χρώμα διαβαθμισμένης έντασης για λαμπερό αποτέλεσμα. Eνισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών με ένα φυσικό και εξατομικευμένο αποτέλεσμα ενώ χάρη στη μαλακτική του φόρμουλα χαρίζει απαλότητα. Σε επαφή με το pH του δέρματος, το κραγιόν χαρίζει στα χείλη την τέλεια ροζ απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ