Follow us

Σκούρες κηλίδες | Τα 3 SOS για να τις μειώσεις αλλά και να αποτρέψεις την επανεμφάνισή τους

+Το προϊόν που πρέπει να βάλεις σήμερα κιόλας στη ρουτίνα σου.

youth lab

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί σε τι ποσοστό της συνολικής γήρανσης του δέρματος αναλογεί η έκθεση μας σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι ο ήλιος, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι κ.τλ,; Όσο απίστευτο και εάν σου φαίνεται είναι 90%! Κι όμως, μόλις το 10% των φθορών του δέρματος οφείλεται στη βιολογική γήρανση.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι να "παίζεις" με τα μικρά καφέ σημάδια που ξεκινούν να "κοσμούν" το πρόσωπο. Είτε εμφανίζονται λόγω ηλικίας, είτε ύστερα από χρόνια έκθεση στον ήλιο, είτε λόγω και των δύο, το σίγουρο είναι ότι απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

Ακόμα κι αν δεν έχεις ήδη όμως σκούρες κηλίδες, πρέπει να λάβεις οπωσδήποτε τώρα δράση για την προστασία της επιδερμίδας σου από αυτές, καθώς παραμονεύουν να εμφανιστούν όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι βόλτες στην ηλιόλουστη πόλη γίνονται πιο συχνές. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς να μπορείς να μειώσεις αλλά και να προλάβεις τις καφέ κηλίδες, ακολουθώντας τρεις απλές, αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές:

Πόνταρε στο κατάλληλο προϊόν

Αν θέλεις να μειώσεις την υπερμελάγχρωση, αλλά και να αποτρέψεις τη δημιουργία νέων κηλίδων και δυσχρωμιών, τότε δεν έχεις παρά να εντάξεις στη ρουτίνα σου έναν εξειδικευμένο ορό προσώπου, όπως το ολοκαίνουριο Dark Spot Remover Serum της YOUTH LAB.

Σκούρες κηλίδες | Τα 3 SOS για να τις μειώσεις αλλά και να αποτρέψεις την επανεμφάνισή τους

Πρόκειται για έναν δραστικό ορό για την πρόληψη, αλλά και τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως των έντονων και επίμονων κηλίδων, των δυσχρωμιών και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους. Πιο συγκεκριμένα, απολεπίζει απαλά, προωθώντας τη γρήγορη κυτταρική ανανέωση, διορθώνει και προλαμβάνει τη δημιουργία κηλίδων & μελαγχρωματικών βλαβών (λόγω ήλιου, ακμής, γήρανσης, ορμονικών διαταραχών), ενώ επαναφέρει την καθαρότητα, φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος.

youth lab

Και όλα αυτά δεν απλώς ισχυρισμοί, αφού η ομάδα R&D με κλινική μελέτη έδειξε ότι 70% των εθελοντών είδαν ορατή βελτίωση των κηλίδων μόλις σε 1 μήνα*.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητάς του βρίσκεται στην ισχυρή φόρμουλά του, η οποία περιέχει

-βιο-μιμητικό πεπτίδιο για το μέλασμα, για πρόληψη και επανόρθωση των μελαγχρώσεων του δέρματος,

-τρανεξαμικό οξύ, το οποίο αποχρωματίζει τις υπάρχουσες πανάδες και δυσχρωμίες,

-σταθεροποιημένo L-Ασκορβικό οξύ, μια από τις σταθερότερες μορφές της βιταμίνης C, για επαναφορά της φωτεινότητας, της λάμψης και του ομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας,

-γλυκολικό οξύ, που λειτουργεί ως απολεπιστικό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και αποχρωματίζοντας τις καφέ κηλίδες,

-εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά, που συμβάλλει στην ανάκτηση του ομοιόμορφου χρωματικού τόνου και στον αποχρωματισμό των ήδη εγκαταστημένων κηλίδων.

youth lab

Director's Note: Παρά την τόσο πλούσια σύνθεσή του, έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, ενώ μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν από το μακιγιάζ.

youth lab

Ενδείκνυται η καθημερινή χρήση, κυρίως το βράδυ μετά τον καθαρισμό, απλώνοντας ομοιόμορφα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Έπειτα, μην ξεχάσεις φυσικά να "κλειδώσεις" την υγρασία με μια ενυδατική κρέμα, όπως είναι η Brightening Vit-C Gel Cream της YOUTH LAB.

Μην ξεχνάς τo αντηλιακό

Τόσο τις μέρες που έχει ήλιο, όσο κι εκείνες που έχει συννεφιά, το πιο σημαντικό "δώρο" που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα σου είναι η προστασία της από όλα τα είδη ακτινοβολίας, ακόμα και από το μπλε φως και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Αγαπημένη επιλογή είναι η City Guard Anti-Polution Day Cream SPF 50 της YOUTH LAB, μια multitasking κρέμα ημέρας με υψηλό δείκτη προστασίας που όμως δεν βαραίνει την επιδερμίδα και είναι ιδανική βάση για το makeup.

Απόφευγε τον ήλιο

Ακόμα κι αν φοράς σε καθημερινή βάση αντηλιακό, προσπάθησε να αποφεύγεις την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, ειδικά τις ώρες της μέρες που είναι πολύ δυνατός, δηλαδή από τις 12 μέχρι τις 6 και μην ξεχνάς, το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου.

info
Θα το βρεις σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα HONDOS CENTERS & στο site της YOUTH LAB.: www.youthlab.com


*Τεστ αυτό-αξιολόγησης σε δείγμα 20 γυναικών έδειξε ορατή βελτίωση των κηλίδων κατά 43.8%, με εφαρμογή 1 φορά την ημέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ