Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Ο πολύ οικονομικός τρόπος με τον οποίο "εξαφανίζει" τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας

Η παρουσιάστρια μάς δείχνει πώς λειαίνει φυσικά τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η περιοχή των ματιών, ως ιδιαίτερα ευαίσθητη και λεπτή, έχει τις μεγαλύτερες ανάγκες σε σχέση με άλλα σημεία του προσώπου. Οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμο (puffy eyes), οι κοκκινίλες και, φυσικά, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που με τα χρόνια γίνονται πιο μόνιμες και βαθιές σχηματίζοντας το λεγόμενο "πόδι της χήνας", είναι τα στάνταρ θέματα που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η Ελένη Μενεγάκη μάς έδειξε on air στην εκπομπή της πώς αντιμετωπίζει η ίδια όλα τα παραπάνω - και μάντεψε, το κάνει με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα eye message tool με την χαρακτηριστική ασημί μπίλια που δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο, ανακουφιστικό cooling effect στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια δείχνει πώς ακριβώς κάνει απαλές, κυκλικές κινήσεις μασάζ με το συγκεκριμένο tool και μια κρέμα ματιών, ισχυριζόμενη πόσο δροσιστική επίδραση έχει η μπίλια στην επιδερμίδα, πράγμα που συνδυαστικά με το μασάζ επιδρά καθοριστικά σε τυχόν πρηξίματα ή ερυθρότητα. Ταυτόχρονα, η όψη των ρυτίδων βελτιώνεται ακριβώς επειδή ενισχύεται η μικροκυκλοφορία του αίματος, ενώ το μασάζ επιδρά εξίσου θετικά - όπως ακριβώς συμβαίνει και με το anti-aging μασάζ προσώπου.

Jennifer Aniston: Το tip που ακολουθεί καθημερινά για (φυσικό) λίφτινγκ προσώπου στο σπίτι

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ