Follow us

5 λεπτόρρευστα αντηλιακά προσώπου που απορροφώνται σε 1'' από την επιδερμίδα

Τα αντηλιακά προσώπου με υφή νερού που θα βρεις σε κάθε φαρμακείο.

sun iStock

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα εξακολουθούμε να το λέμε: η αντηλιακή προστασία είναι τόσο σημαντική πλέον, χειμώνα - καλοκαίρι, που αν κάτι δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάς να φοράς στο πρόσωπό σου, αυτό είναι ξεκάθαρα το αντηλιακό. Αν μάλιστα πρέπει να επιλέξεις απαραιτήτως ένα μόνο προϊόν πριν φύγεις από το σπίτι το πρωί, καλύτερα να είναι το αντηλιακό παρά η ενυδατική ή το foundation. Ιδανικά βέβαια, ένα υβριδικό προϊόν 2 σε 1, που να συνδυάζει ενυδατική κρέμα και αντηλιακό, είναι η καλύτερη λύση.

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το αντηλιακό είναι το Νο.1 αντιγηραντικό προϊόν, αφού τα οφέλη του στην αντιγηραντική προστασία είναι αναμφισβήτητα και προφανή, σύμφωνα με έρευνες πολλών ετών.

Πώς να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση foundation για το καλοκαίρι που πλησιάζει

Παρ' όλα αυτά, γνωρίζουμε όλες τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου και ίσως σε εμποδίζουν από το να το φοράς στην καθημερινότητά σου. Καταρχάς, το γεγονός ότι το ξεχνάς και δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης, αμέσως μετά την ενυδατική, πράγμα που κατά τη γνώμη μας είναι λάθος. Δεύτερον, τα λευκά σημάδια που φοβάσαι ότι θα αφήσει στο πρόσωπό σου, κάνοντάς σε να δείχνεις χλωμή ή... σαν φάντασμα. Και γενικότερα, αυτή η αίσθηση ότι θα δυσκολευτείς να το απλώσεις στην επιδερμίδα σου, δεν θα απορροφηθεί εύκολα και γρήγορα, θα σε δυσκολέψει με το μακιγιάζ κλπ.

Ρετινοειδή και το καλοκαίρι; Αυτόν τον ορό με βιταμίνη Α μπορείς να τον χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο

Κι όμως, τα αντηλιακά νέας γενιάς έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που πλέον προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη που μπορεί να έχεις, ακόμα και την πιο απαιτητική. Για αρχή να πούμε ότι πολλά από αυτά έχουν τόσο λεπτόρρευστες συνθέσεις, σαν νερό, που απορροφώνται ομοιόμορφα από το δέρμα και κάνουν την εμπειρία τόσο απολαυστική, που θα θες να τα φοράς συνέχεια. Επίσης, πολλά από αυτά έχουν τόσο ευχάριστη μυρωδιά που σου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ δημιουργούν μια λεία βάση, ιδανική για το μακιγιάζ σου. Για να μην πούμε ότι πολλά από αυτά λειτουργούν τέλεια και ως primers, αντικαθιστώντας τα επάξια.

Εμείς δοκιμάσαμε και προτείνουμε τα 5 πιο αγαπημένα μας, πολύ λεπτόρρευστα αντηλιακά προσώπου που απορροφώνται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα - και θα τα βρεις σε κάθε φαρμακείο, ενώ είναι αρκετά οικονομικά. Κάποια από αυτά έχουν και χρώμα, πράγμα που τα κάνει ακόμα πιο must για το νεσεσέρ σου, αφού μπορούν να αντικαταστήσουν άνετα το foundation σου.

5 αντηλιακά προσώπου με υφή νερού:

Red Grape Sheer Glow Anti-ageing & Anti-spot Daily Face Sunscreen SPF50, KORRES

Red Grape Sheer Glow Anti-ageing & Anti-spot Daily Face Sunscreen SPF50, KORRES

Αντιρυτιδική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Κόκκινο Σταφύλι για Διάφανη Λάμψη
Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

Capital Soleil UV-Clear Water Fluid SPF50+ Anti-Imperfections, Vichy

Capital Soleil UV-Clear Water Fluid SPF50+ Anti-Imperfections, Vichy

Λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου κατά των ατελειών, που δρα ενάντια σε λιπαρότητα, ατέλειες, σημάδια.
Εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και ιαματικό νερό Vichy. Είναι κατάλληλο για την λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες. Προλαμβάνει και διορθώνει σπυράκια και σημαδια που προκαλούνται από τις ακτίνες UV.

Anthelios UVMune 400 SPF50+ Invisible Fluid, La Roche - Posay

Anthelios UVMune 400 SPF50+ Invisible Fluid, La Roche - Posay

Εξαιρετικά λεπτόρρευστο αντηλιακό με το MEXORYL400, το αποτελεσματικότερο φίλτρο ενάντια στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV: τις ultra μακρές UVA. Προσφέρει απόλυτη αντηλιακή προστασία (UVB + UVA + Ultra μακρές UVA). Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα.

Ultra Fluid SPF50+ Perfecteur, Avène

Ultra Fluid SPF50+ Perfecteur, Avène

Αντηλιακό προσώπου για καθημερινή προστασία από UVB, UVA, μπλε φως και ρύπους.
Προσφέρει στο δέρμα πολύ υψηλό επίπεδο αντηλιακής προστασίας. Περιέχει χρώμα, ενώ η ελαφριά και αέρινη υφή του γίνεται ένα με το δέρμα για μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Μειώνει τους πόρους, η υφή του ευαίσθητου δέρματος βελτιώνεται και το δέρμα είναι όμορφο και προστατευμένο.

Photoderm Nude Touch Mineral SPF50+, Bioderma

Photoderm Nude Touch Mineral SPF50+, Bioderma

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Photoderm Nude Mineral SPF50+ Tres Claire της Bioderma προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία με 100% φυσικά φίλτρα και ελαφριά κάλυψη για ματ αποτέλεσμα. Εγγυάται αποτελεσματική προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA/UVB χάρη στην αντηλιακή προστασία υψηλής τεχνολογίας SUN ACTIVE DEFENSE. Χάρη στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fluidactiv™ και σε συνδυασμό με Capryloyl Glycine, ρυθμίζει την ποσότητα και την ποιότητα του σμήγματος που παράγεται μέρα με τη μέρα και έτσι αποτρέπει την εμφάνιση ατελειών ενώ το σαλικυλικό οξύ λειαίνει την υφή του δέρματος και τονώνει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ