Follow us

Maria Menounos | Όλες οι φορές που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα μαλλιά της

Δες τα hairstyles που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

612323_004

Η Maria Menounos έχει αδιαμφησβήτητα από τα πιο όμορφα μαλλιά της showbiz. Με ιδανικό μήκος, απίστευτο όγκο και πυκνότητα, η καστανή χαίτη της την χαρακτηρίζει απόλυτα και κάνει τις απανταχού beauty addicts να θέλουν να μάθουν τα μυστικά περιποίησής της.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ζει και μεσουρανεί στην Αμερική, προτιμάει τον δικό μας Δημήτρη Γιαννέτο (aka @dimitrishair) για την φροντίδα των μαλλιών της. Όταν θέλει να κάνει κάποιο κούρεμα ή χτένισμα είτε για τις δημόσιες εμφανίσεις της είτε για την καθημερινότητά της, συμβουλεύεται τον hair expert των celebrities και δικαίως, μιας και το αποτέλεσμα πάντα τη δικαιώνει.

Δες επίσης: Η Camila Cabello φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν με τον πιο ευρηματικό τρόπο

Πρόσφατα ο @dimitrishair ανέβασε στον λογαριασμό του ένα post με το χτένισμα που δοκίμασε στην όμορφη Maria. Αν και επρόκειτο για μια απλή sleek αλογοουρά, δεν έπαυε να είναι εντυπωσιακή και, πάνω στην παρουσιάστρια, έδειχνε απίστευτα glamorous.

Δες το χτένισμα της Maria Menounos:

Τα ίσια μαλλιά είναι το μυστικό για να "δείξει" ένα κλασικό ponytail. Εάν θες να υιοθετήσεις το χτένισμα, ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου με πιστολάκι ή ισιωτική, χτένισέ τα καλά και μάζεψέ τα ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού. Στερέωσέ τα με ένα λαστιχάκι, αλλά κράτα μία τούφα ώστε να την τυλίξεις γύρω από αυτό και να το καμουφλάρεις. Στερέωσε την τούφα με τσιμπιδάκια και... voilà! Μια απλή και ταυτόχρονα chic αλογοουρά, που με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να σταθεί ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις - ή στις online συναντήσεις σου με τους φίλους σου τώρα στις γιορτές!

Δες επίσης: Η Kate Middleton με το πιο cool χτένισμα της σεζόν στην περιοδεία της

Bonus tip: μιας και θα χρησιμοποιήσεις ισιωτική, καλό είναι να εφαρμόσεις κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν στα μαλλιά σου για να προστατεύσεις την τρίχα από πιθανή φθορά και κάψιμο.

Με αφορμή το συγκεκριμένο χτένισμα, ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα wow hairstyles που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς η 42χρονη με τη βοήθεια του Δημήτρη Γιαννέτου:

Δες επίσης: Το κούρεμα της Kim Kardashian που θα θες να υιοθετήσεις asap

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ