Follow us

Η Camila Cabello φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν με τον πιο ευρηματικό τρόπο

Η τέλεια ιδέα για να ξεχωρίσεις και στα zoom meetings σου.

710406_139

Την Camila Cabello τη γνωρίσαμε με σούπερ μακριά μαλλιά, που έγιναν σύντομα το σήμα κατατεθέν της. Η σύγχρονη Ραπουνζέλ, με τα μαύρα, πυκνά και τέλεια σγουρά μαλλιά της γοήτευε τους πάντες με αυτά, ενώ χτενίσματα όπως πλεξούδες και girly ponytails έπαιρναν άλλη διάσταση και έδειχναν υπέροχα πάνω της.

Πριν λίγο καιρό ωστόσο επέλεξε να τα κόψει (και όμως, το τόλμησε) και μάλιστα σε ένα μακρύ καρέ κούρεμα με αφέλειες. Όπως καταλαβαίνεις έφυγε πολύ μήκος!

Δες εδώ: Camila Cabello | Η super-wow αλλαγή στα μαλλιά της

Τα πιο κοντά μαλλιά όμως δεν την εμπόδισαν να δοκιμάσει το major hair trend της σεζόν: να φορέσει δηλαδή κορδέλες και μαντήλια στο κεφάλι της.

Δες εδώ: Πώς να φορέσεις στέκες και μαντήλια για τα μαλλιά με στυλ

Και μάλιστα το έκανε με πολύ στυλ, βρίσκοντας έναν ευρηματικό τρόπο να αναδείξει την τάση.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Camila Cabello:

Όπως βλέπεις, έχει πιάσει ψηλά τα μαλλιά της και έχει δέσει σε φιόγκο ένα μαύρο μαντήλι-φουλάρι στην κορυφή του κεφαλιού της. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει δύο πράγματα: αφενός κάνει έναν κλασικό -και λίγο βαρετό- κότσο να φαίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρων και cool αναβαθμίζοντας το χτένισμα, αφετέρου αποτρέπει τα πυκνά μαλλιά της να πέφτουν στο πρόσωπό της, κρατώντας τα μαζεμένα με στυλ. Φυσικά, οι αφέλειες που έχει αφήσει επίτηδες να πλαισιώνουν το μέτωπό της δίνουν έναν επιμελώς ατημέλητο αέρα στην όλη εμφάνισή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η 23χρονη τραγουδίστρια έχει φορέσει μαντήλι στα μαλλιά με τόση επιτυχία. Την έχουμε ξαναπετύχει στο παρελθόν και πάντα μάς αρέσει πολύ και θαυμάζουμε το στυλ της.

Ενώ πολύ πρόσφατα είδαμε άλλη μια σταρ να έχει ενσωματώσει το trend των hair accessories στα μαλλιά της: η Kaia Gerber με επίσης μαζεμένα μαλλιά και στέκα.

Είτε έχεις μακριά μαλλιά είτε πιο κοντά, το καλό με τα μαντήλια, τις στέκες και τις κορδέλες είναι ότι δείχνουν το ίδιο ωραία σε οποιοδήποτε μήκος και ό, τι κούρεμα και να έχεις. Το θετικό επίσης είναι ότι αναδεικνύουν σχεδόν όλα τα χτενίσματα, μετατρέποντάς τα στη στιγμή σε super girly και μοντέρνα, ενώ καμουφλάρουν και τις bad hair days σου.

Την επόμενη φορά που θα έχεις κάποιο zoom meeting, πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου (σε αλοογουρά, κοτσίδα ή σινιόν), και πρόσθεσε όποια κορδέλα ή μαντήλι σου αρέσει. Να ᾽σαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσεις και on camera!

Δες επίσης: Trend Alert | 5 χτενίσματα που θα βλέπεις παντού μόλις τελειώσει η καραντίνα

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ