Follow us

Celebrities στον χρόνο | Ποιες stars παραμένουν αψεγάδιαστες στο πέρασμα του χρόνου

Δες πόσο δεν έχουν αλλάξει από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκαν.

BeFunky Collage

Είναι γεγονός ότι στον κόσμο αρέσει να μελετάει τις αλλαγές που κάνουν οι celebrities στην εμφάνισή τους. Θέλουν να ξέρουν αν έχουν υποστεί κάποια πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν την άψογη εμφάνιση που μάς παρουσιάζεται, ή αν όλο αυτό που προβάλλεται είναι αληθινό και οφείλεται στη φύση.

Δες επίσης: Λατίνες σταρ | Το μυστικό της νεότητάς τους

Ιδιαίτερα όσο περνάει ο καιρός και οι διάσημοι "μεγαλώνουν" μαζί μας, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς επιδρά ο χρόνος πάνω τους. Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις πλαστικές και τα botox που κάνουν οι celebrities, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για εκείνες τις γυναίκες που ο χρόνος τους έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα. Εκείνες τις διάσημες που δεν έχει χρειαστεί να κάνουν καμία αλλαγή με νυστέρι στο πρόσωπό τους, αλλά και που όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από όταν τις πρωτοείδαμε.

Δες επίσης: Οι πλαστικές επεμβάσεις των celebrities | Δες το πριν και το μετά

Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, καιρός να τιμήσουμε τη φυσική ομορφιά που δεν χρειάζεται κανέναν πλαστικό χειρουργό για να αναδειχθεί.

Δες παρακάτω την εξέλιξη ορισμένων celebrities σε διάστημα 20 χρόνων:

Charlize Theron

Η Charlize Theron το 2000 και το 2020: δεν έχουν αλλάξει και πολλά στο πρόσωπό της, σωστά;

Naomi Campbell

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας στα 30 και στα 50 της; πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα από το πρόσωπό της.

Jessica Alba

H ηθοποιός μπορεί να οδεύει προς την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, όμως σε καμία περίπτωση δεν της φαίνονται τα 39 της χρόνια. Πιο πολύ μοιάζει στον 20χρονο εαυτό της πίσω το 2003.

Julia Roberts

Τι 23 τι 53: η Julia Roberts παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, γλυκιά και με αυτό το τόσο νεανικό χαμόγελο που της αφαιρεί μεμιάς 20 χρόνια.

Natalie Portman

Άλλη μια star που δεν της φαίνονται τα χρόνια: η ηθοποιός στα 19 και στα 39 της είναι το ίδιο αψεγάδιαστη.

Shakira

Τι να πούμε για την τραγουδίστρια που νομίζουμε ότι μας κάνει πλάκα σχετικά με την ηλικία της; Στην αριστερή εικόνα μπορείς να τη δεις να ποζάρει το 2000 στα 23 της, ενώ στη δεξιά φαίνεται απαράλλαχτη, 20 ολόκληρα χρόνια μετά.

Jennifer Lopez

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά τη πασίγνωστη Λατίνα σταρ, που ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει κυριολεκτικά να επιδρά πάνω της.

Shay Mitchell

Τη γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια στο Pretty Little Liars, όταν ήταν στα early 20s της. 10 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην επιδερμίδα της, ενώ δεν διακρίνεται ούτε μια ρυτίδα έκφρασης.

Πηγή εικόνων και κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ