Follow us

Οι πλαστικές επεμβάσεις των celebrities | Δες το πριν και το μετά

(pics)

kendall

Είναι γεγονός ότι οι πλαστικές επεμβάσεις αποτελούν ταμπού παγκοσμίως. Άπειρες celebrities ανά την υφήλιο έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές από τον πλαστικό χειρουργό τους, είτε πιο σοβαρές είτε ανεπαίσθητες, και μέχρι πρότινος δεν το παραδέχονταν δημοσίως για τους δικούς τους λόγους.

Μόλις τα τελευταία χρόνια όμως έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν τις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν κάνει στα media, υποστηρίζοντας τις επιλογές τους με σθένος. Θες επειδή επιθυμούν να εξαλείψουν όλο αυτό το στίγμα που καλά κρατεί έως σήμερα, θες επειδή καταλαβαίνουν ότι οι αλλαγές είναι φανερές και δεν θέλουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο - και τον εαυτό τους; Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν όλες το αποδέχονται και υποστηρίζουν ότι με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού τους νιώθουν πιο όμορφα με τον εαυτό τους.

Δες επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή | Ο λόγος που εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στην εκπομπή της

Σε κάποιες περιπτώσεις έπρεπε να γίνουν για λόγους υγείας (βλ. διάφραγμα στη μύτη), στις περισσότερες όμως οι λόγοι είναι καθαρά αισθητικοί. Πλαστικές στη μύτη, υαλουρονικό στα χείλη καθώς και botox και άλλα ενέσιμα για να μειώσουν τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς αλλαγές που γίνονται παγκοσμίως.

Δες εδώ: Kim Kardashian | H εντυπωσιακή beauty εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια

Δες παρακάτω τις πλαστικές ορισμένων celebrities, το πριν και το μετά:

Kim Kardashian

Kylie Jenner

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Bella Hadid

Hailey Bieber

Britney Spears

Sofia Richie

Δες επίσης: Βρήκαμε τα αγαπημένα κολάν των celebrities | Άνετα και ευέλικτα θα εντυπωσιάσουν την κολλητή σου ως δώρο Χριστουγέννων

Φωτογραφίες και κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ