Τώρα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιείς στο μπάνιο σου θα εξαρτώνται από την διάθεσή σου

Διάλεξε την ιδανική για εσένα αίσθηση και μυρωδιά ανάμεσα από τα 17 νέα bath oils που λανσάρουν τα Lush και μετέτρεψε το μπάνιο σου σε σπα

Είσαι νευριασμένη; Έχουμε τρόπο να σε ηρεμήσουμε! Είσαι αγχωμένη; Φυσικά και θα σε κάνουμε να το αποβάλλεις. Είσαι ερωτευμένη; Ναιιιιιι! Θα το ενισχύσουμε.

Σαν γνήσια Δίδυμος που είμαι ξέρω τι θα πει αλλάζω διάθεση κάθε λεπτό, άρα όταν άκουσα για beauty προϊόντα που εξαρτώνται από το #currentmood ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω από το κανονικό!

Πόσο μάλλον δε όταν ενημερώθηκα ότι αυτό το σούπερ λανσάρισμα θα γίνει από τα Lush, τα πιο μυρωδάτα και τόσο χρωματιστά καταστήματα ομορφιάς, που ναι μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα αλλά μόνο στη Θεσσαλονίκη.

Tip: Ρώτησα τα κορίτσια του καταστήματος της Θεσσαλονίκης, ότι με ένα email κάνουν online αποστολές! Με ένα τηλέφωνο εκεί και με μερικές ερωτήσεις για να σιγουρευτείτε, μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα σούπερ σπα μόλις σε λίγα λεπτά!

Ας επανέλθω όμως και ας μιλήσω για τα 17 νέα bath oils του Lush, τα οποία αφορούν το κάθε ένα και μία δική σου διαφορετική διάθεση!

Συγκεκριμένα, ανάλογα με το πώς νιώθεις εκείνη την στιγμή μπορείς να επιλέξεις και το ανάλογο bath oil για να σε συντροφεύσει ιδανικά στην πιο χαλαρωτική σου στιγμή!

Βρες αυτό που σε αντιπροσωπεύει και νιώσε την μαγεία στο μπάνιο σου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Μακιγιαζ - Περιποιηση15 Ιουλίου 2018

H beauty editor προτείνει το απόλυτο summer makeup look! Θα το κάνεις κι εσύ;

Ένα tutorial που πρέπει να δεις και να ακολουθήσεις

Μακιγιαζ - Περιποιηση14 Ιουλίου 2018

Δες πώς θα βάφεσαι τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τον Peter Philips

Πάρε μία γεύση για το τι σε περιμένει τους επόμενους μήνες

Μακιγιαζ - Περιποιηση11 Ιουλίου 2018

Γιατί να μην γίνεσαι τεμπέλα με το πλύσιμο του προσώπου σου!

Η σωστή περιποίηση του προσώπου σου απαιτεί σωστή ενημέρωση και όχι άπλετο χρόνο! Μάθε πως πρέπει να περιποιήσε σωστά!

Best of network