Follow us

Nα γιατί οι ταινίες Disney είναι το μυστικό για ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά

Κάθε στιγμή μαζί τους είναι πολύτιμη

Πώς η Disney βοηθάει τις μαμάδες να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους
Κάθε στιγμή μαζί τους είναι πολύτιμη

Στο άκουσμα της Disney οι σκέψεις σου πηγαίνουν αυτόματα σε αγαπημένους ήρωες που σε έχουν συντροφεύσει σχεδόν σε όλα τα παιδικά σου χρόνια και που πιθανότατα τους θυμάσαι με χαμόγελο μέχρι σήμερα. Οι ταινίες της Disney έχουν συνδεθεί με την ανεμελιά και την αθωότητα της παιιδκής ηλικίας και αποτελούν μέχρι σήμερα την τέλεια ιδέα για να κάνεις ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο. Αποτελούν όμως και μία καλή αφορμή για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου και να του μεταφέρεις λίγη από τη μαγεία της Disney.

"Aπό τα 2 χρόνια της μέχρι τα 11 της, η Σοφία και μαζί της κι εγώ απολαμβάνουμε τα κλασικά cartoons με κάθε ευκαιρία! Κάθε προβολή είναι για μένα μια αφορμή σκεφτώ ότι κάθε φορά που η Σοφία βλέπει οποιοδήποτε από αυτά μεταφέρεται μαγικά σε ένα κόσμο χαράς και ανεμελιάς και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ στη ζωή της. Μάλιστα, τώρα τελευταία το βλέπω να συμβαίνει καθημερινά αφού το Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney κάνει περιοδεία αυτό το καλοκαίρι στα κανάλια Novacinema".

Η Έλενα Πάκου ανακάλυψε το τέλειο παιχνίδι για τον γιο της
"Είναι φοβερό πως με κάθε ευκαιρία αποζητώ τη νοσταλγία και την αίσθηση της μαγείας που μου προσφέρουν οι αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας. Αυτές τις μέρες που ο Γιώργος ταλαιπωριόταν από μία ίωση και δεν μπορούσε να πάει στο σχολείο χόρτασα παιδικότητα! Όσες έχετε παιδάκια ξέρετε ότι το να κρατήσεις ένα (πολύ) ζωηρό δίχρονο στο σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο οπότε το όλο εγχείρημα χρειάστηκε οργάνωση. Η ιδέα μου ήρθε όταν ο Γιώργος έβγαλε τα λουτρινα κουκλάκια του από το καλάθι τους. Όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό πάντα επισκέπτομαι τα Disney stores με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη τους περισσότερους από τους χαρακτήρες της Disney. Σκέφτηκα λοιπόν να βλέπουμε κάθε μέρα μία ταινία της Disney και μετά να παίζουμε με τα αντίστοιχα κουκλάκια. Δεν περίμενα ότι θα κατάφερνα να κρατήσω την προσοχή του για τόση ώρα αλλά η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!"

Η Μάρω Παρασκευούδη έχει μία καλή πρόταση για τις φίλες που έγιναν μαμάδες
“Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”, “Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, “Οι Αριστόγατες” είναι μόνο μερικές από τις κλασικές πλέον ταινίες της Disney που έχουμε αγαπήσει και μας θυμίζουν τα ανέμελα παιδικά μας χρόνια. Ιστορίες όμορφες, μαγικές, που το καλό υπερισχύει πάντα του κακού, περνούν μηνύματα αγάπης και ηθικής και βοηθούν τα παιδιά να διατηρήσουν την αθωότητά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ