Follow us

Φτιάχνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας

Φτιάχνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας
Φτιάχνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας
Η Ελένη Στασινοπούλου βρήκε τον τρόπο για να δημιουργήσει ένα υπέροχο άλμπουμ εικόνων και αναμνήσεων στην κόρη της, Σοφία.

Από τότε που ήταν μωρό η κόρη μου, το είχα στο μυαλό μου. Πότε θα αρχίσει να θυμάται; Πώς θα μπορέσω να δημιουργήσω για αυτήν ένα υπέροχο άλμπουμ εικόνων και αναμνήσεων που θα αποτελέσουν εφόδιο και καταφύγιο για την υπόλοιπη ζωή της;

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, οικογενειακά χαρούμενα τραπέζια, παιδικές παρέες στη γειτονιά ή σε σχολικές συγκεντρώσεις, ανέμελες διακοπές με μεγάλες συντροφιές αλλά και δραστηριότητες με μόνο τους 3 μας. Κρίνοντας από μένα την ίδια και το πως οι παιδικές μου αναμνήσεις με ακολούθησαν στη μετέπειτα ζωή μου, τα είχα όλα αυτά στο μυαλό μου και τα επιδίωκα. Υπήρχε, ωστόσο κάτι ακόμα, που ήξερα από πάλι προσωπική πείρα, ότι είναι ικανό να ζωγραφίσει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο ανεξίτηλες μνήμες στο νου ενός παιδιού κι αυτό δεν ήταν άλλο από το σινεμά.

Φτιάχνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας - εικόνα 2

Σινεμά και παιδιά ίσον Disney. Οι ταινίες του Disney, κλασικές όπως «Η Λαίδη και ο Αλήτης», «Bambi» και «o Βασιλιάς των Λιονταριών», ευθύνονται για δικές μου αναμνήσεις που δεν θα χάσουν ποτέ τη μαγική δύναμη τους πάνω στην διάθεσή μου. Τα κινούμενα σχέδια, οι αξεπέραστες μελωδίες τους, οι συγκινητικές ιστορίες τους αλλά και οι αστείοι ήρωές τους συνθέτουν ένα σύνολο που πάντα ήθελα να φέρνω μπροστά στην κόρη μου και φυσικά δεν δυσκολευόμουνα αφού τα παιδιά με το αλάνθαστο κριτήριό τους καλοδέχονται οτιδήποτε με την υπογραφή Disney.

Φτιάχνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας - εικόνα 3

Aπό τα 2 χρόνια της μέχρι τα 11 της, η Σοφία και μαζί της κι εγώ απολαμβάνουμε τα κλασικά cartoons με κάθε ευκαιρία! Κάθε προβολή είναι για μένα μια αφορμή σκεφτώ ότι κάθε φορά που η Σοφία βλέπει οποιοδήποτε από αυτά μεταφέρεται μαγικά σε ένα κόσμο χαράς και ανεμελιάς και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ στη ζωή της. Μάλιστα, τώρα τελευταία το βλέπω να συμβαίνει καθημερινά αφού το Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney κάνει περιοδεία αυτό το καλοκαίρι στα κανάλια Novacinema. Από 19 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουλίου, τις απολαμβάνουμε καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Φτιάχνοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας - εικόνα 4

Το πιο ενδιαφέρον ακόμα είναι ότι, τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργούμε τη δική μας μοναδική συλλογή Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney και να παρακολουθούμε τις πιο αγαπημένες ταινίες όποτε εμείς θέλουμε. Και έτσι να συμπληρώνουμε με τον πιο ιδανικό τρόπο το παζλ των αναμνήσεων των παιδιών μας...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ