Πώς θα εξελιχθεί η καριέρα σου; Είσαι οργανωτική;

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου!

ζώδια επαγγελματικά

Στη σημερινή εποχή, ο οργάνωση και ο προγραμματισμός οδηγούν στην επιτυχία. Μπορείς να ακολουθείς προγράμματα ή προχωράς και όπου σε βγάλει; Πως μπορείς να οργανωθείς;

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ελεύθερο άτομο και δεν μπορείς να περιοριστείς εύκολα. Ενεργείς παρορμητικά και χωρίς πλάνο και αυτό δεν βοηθά και πολύ καθώς δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι προσπάθειές σου δεν πιάνουν τόπο. Αντίθετα, επιθυμείς οι άλλοι να είναι συνεπείς απέναντί σου.
Αυτό το μήνα όμως, θα χρειαστεί να διαχειριστείς σωστά το χρόνο και τα μέσα που διαθέτεις, να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και κάνε συμβιβασμούς όπου πρέπει, απόφυγε τον ενθουσιασμό. Τίποτα δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα αν εσύ δεν έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Με τη νέα Σελήνη στις 25 ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι βέβαιο πως μπορείς να προγραμματιστείς. Το κακό είναι ότι πέφτεις πάντα έξω στους χρόνους σου γιατί αργείς να κινηθείς. Η υπομονή και η αποφασιστικότητά σου βοηθούν. Με σύστημα και επιμονή μπορείς να πετύχεις άριστα αποτελέσματα.
Αυτό το μήνα, χρησιμοποίησε την πείρα που διαθέτεις για να αποφύγεις την αβεβαιότητα. Προετοίμασε το έδαφος για να αποφύγεις αμφίβολες καταστάσεις. Τα ημίμετρα δεν σου ταιριάζουν. Βρες άλλο δρόμο να ακολουθήσεις για να φτάσεις στην επιτυχία αν βλέπεις πως κάτι δεν λειτουργεί. Κάνε σωστή προετοιμασία πριν λανσάρεις τα σχέδιά σου. Μην σκορπίζεσαι! Η νέα Σελήνη στις 25 θα σου δώσει ευκαιρίες για επενδύσεις, το κλίμα θα είναι κατάλληλο για νέα σχέδια και συμβόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν μπορείς να προγραμματιστείς αν δεν το έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου. Διαθέτεις διανοητικές ικανότητες και εξυπνάδα και είναι αναγκαίο να τα εφαρμόζεις για να πας μπροστά. Απόφυγε την τάση σου να πηδάς βήματα και να κάνεις λίγο απ’όλα χωρίς να ολοκληρώνεις. Το παν είναι να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου.
Αυτό το μήνα ειδικά, βάλε δομή στις δραστηριότητές σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις επικοινωνιακά προβλήματα. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου καθώς η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου από τη μια και η αφηρημάδα από την άλλη θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Λειτούργησε σοβαρά και υπεύθυνα. Λύσεις εμφανίζονται την τελευταία στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ενέργειά σου καταναλώνεται σε σκέψεις και συναισθήματα. Έχεις πολλά χαρίσματα αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να είσαι πάντα πρακτική. Θεωρείς μάταιο τον προγραμματισμό. Όμως η ζωή σου ανήκει, άλλαξε ιδέες ακόμα και αν τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζεις.
Αυτό το μήνα, οι επαφές είναι πολλές και η στάση σου πρέπει να είναι ευγενική και αποφασιστική, όχι επιθετική. Πρόσεχε τις επιλογές σου, μακριά από εμμονές και άγχος. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να φτάσεις στην κορυφή. Φιλικά πρόσωπα και περίγυρος θα σε βοηθήσουν να κάνεις θετικές κινήσεις για να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση είναι πιθανή. Μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Ομαδικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Αστρικα Tips17 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Αστρικα Tips03 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου τον Νοέμβριο;

Πώς θα είναι οι έρωτες των ζωδίων αυτόν το μήνα;

Best of network