Προβλέψεις

Ζωδια - Αστρολογία

Κριός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Η επιθυμία σου για ελευθερία και ανεξαρτησία και η δυσκολία σου να κάνεις όσα περιμένουν οι άλλοι από εσένα δεν διευκολύνει τις σχέσεις σου.

Συνειδητοποίησε, με τη νέα Σελήνη στις 24, ότι το σπίτι σου είναι το μόνο μέρος που μπορείς να ζεις όπως θες: περιτριγυρισμένη από τους ανθρώπους που αγαπάς ή αντίθετα σαν ερημίτης. Λίγο μετρημένη, υπάρχει κίνδυνος να ενθουσιαστείς στις 25 και 27 και να πεις πολύ γρήγορα όσα σκέφτεσαι στις 28 ξεχνώντας πως αυτό μπορεί να πληγώσει τους άλλους.

Ο Έρωτας θα μπορούσε να σε μελαγχολήσει στις 27 αλλά γοητευμένος από τη φαντασία σου, θα κάνει τα πάντα για να σου αρέσει στις 28.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Κριού από τη Χρύσα Συκά

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 3, θα κάνεις κοινά σχέδια με το ταίρι σου. Αφήνεις πίσω σου τυχόν παρεξηγήσεις και βελτιώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, τα συναισθήματά σου θα είναι δυνατά και μπορεί να γνωρίσεις το άτομο που περίμενες από καιρό. Δείχνεις την αγάπη σου χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όλο το μήνα κάνεις συζητήσεις, μετακινήσεις, επαφές. Η καθημερινότητα είναι έντονη και το πεδίο ελεύθερο. Βρίσκεις λύσεις στα επαγγελματικά σου προβλήματα, βάζεις προτεραιότητες, κάνεις επιλογές και προχωράς με μαχητικότητα. Μια επιστροφή χρημάτων είναι πιθανή.
ΤΙΡ: Ακολουθώντας το ποτάμι, φτάνεις στη θάλασσα.

Ταύρος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Επωφελήσου την τόνωση της νέας Σελήνης στις 24 για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και να ρυθμίσεις, αν υπάρχει λόγος, προβλήματα συνιδιοκτησίας. Ενδιαφέρσου για νέα πράγματα ή προχώρα σε σπουδές αν αυτό σε δελεάζει.

Η Αφροδίτη σε κάνει όμορφη. Έχεις ανάγκη να γιορτάσεις, να γοητέψεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Ο Πλούτωνας σε κάνει άτακτη στις 24.

Ο Δίας θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ωραία στις 27. Να είσαι επιφυλακτική με τον ενθουσιασμό του και μην ονειρεύεσαι πολύ τον χαριτωμένο πρίγκιπα στις 28, μπορεί να απογοητευτείς αν κάνεις λάθος.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και στις ανάγκες του. Κάνε μια ανοιχτή συζήτηση μαζί του για τα προβλήματά σας και βάλε στην καθημερινότητά σου περισσότερη φαντασία.
Αν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, καθώς δεν είσαι ακόμη έτοιμη για δεσμεύσεις. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μια σημαντική γνωριμία.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για την εξέλιξη της καριέρας σου. Ανάλαβε πρωτοβουλίες
και η επιτυχία είναι σίγουρη. Θα πετύχεις τους στόχους σου και οι κόποι σου θα αναγνωριστούν. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις από γνώριμα πρόσωπα.
Ο μήνας μυρίζει απώλειες.
ΤΙΡ: Αγαπημένα πρόσωπα αναζητούν τη συντροφιά σου.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Μπορείς να αυξήσεις τα αγαθά σου, να αισθανθείς πιο ασφαλής και να ρυθμίσεις ενδεχόμενα οικονομικά προβλήματα, αυτά θα είναι η προτεραιότητά σου από τις 24.

Ο Ήλιος θα ευνοήσει ότι επιχειρείς, ο Ερμής θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς με τον τραπεζίτη σου και ο Άρης να οδηγήσει σωστά τα σχέδιά σου ακόμα και αν ο Ουρανός τα ταρακουνάει λίγο. Θα χρειαστεί σε κάθε περίπτωση να προσπαθήσεις να μην βιάζεσαι στις 25 και 27, ούτε να είσαι ανυπόμονη στις 28.

Οι έρωτές σου; Καυτές νύχτες με τον Έρωτα στις 24 και 25. Επιθυμία για σταθεροποίηση με τον Κρόνο στις 29.

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ζωή με το ταίρι σου είναι ανάλαφρη, χαλαρώνεις και παράλληλα ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα. Προσοχή μόνο προς τα τέλη του μήνα, καθώς μια κρίση μπορεί να ψυχράνει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 25 είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο σύντροφο που θα σε γεμίσει χαρά και θα σταθεροποιήσει την προσωπική σου ζωή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης σου δίνει ενέργεια για να προωθήσεις με επιτυχία τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Τα εμπόδια εξαφανίζονται. Πρόσεχε μόνο να μην πέσεις σε παγίδες που η ίδια στήνεις. Σε κάθε περίπτωση, θα λύσεις γρήγορα τα προβλήματά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου και προσπάθησε να αποταμιεύσεις.
ΤΙΡ: Η μοναδική επιθυμία σου είναι να είσαι ευτυχισμένη.

Καρκίνος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Η νέα Σελήνη σε σπρώχνει μπροστά.
Γελώντας με τα εμπόδια και γεμάτη πάθος, θα ριχτείς σε νέες προκλήσεις και θα κάνεις ότι σου αρέσει.

Η Αφροδίτη θα διευκολύνει τα σχέδιά σου στις 24 και ο Κρόνος, στις 29.
Άσε τον εαυτό σου να δελεαστεί από τα όνειρα του Ποσειδώνα για μακρινές αποδράσεις και πρότεινε στον αγαπημένο σου να σε συνοδέψει.

Μαζί του, θα ζήσεις στιγμές μαγεμένες στις 26, 28 και 29.

 

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας είναι συνώνυμο της μαγείας και νιώθεις ότι δεν αντέχεις πλέον τις αντιπαραθέσεις. Δεν είναι εύκολο να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και εκείνες των άλλων. Προσπάθησε να αποδράσεις από τη ρουτίνα για να δεις θεαματικά αποτελέσματα. Αν είσαι μόνη, ο Δίας θα φέρει στα σκαλοπάτια σου καλές ευκαιρίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα κυριαρχούν το παρασκήνιο, σχόλια, ίσως και κρυφές διαπραγματεύσεις. Τα σχέδιά σου καθυστερούν, αλλά οι λύσεις βρίσκονται τελικά με απρόσμενο τρόπο. Για να πας μπροστά, θα χρειαστεί να ανακαλύψεις τα κατάλληλα κίνητρα. Μη ρισκάρεις οικονομικά.
ΤΙΡ: Προσοχή στην υγεία προς τα τέλη του μήνα.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Λέων

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Δραπετεύοντας από τον κόσμο και τη ματαιότητά του, θα θέλεις να μείνεις μόνη, να σκεφτείς ήρεμα τη χρονιά που πέρασε, να κάνεις το λογαριασμό για τα λάθη και τις επιτυχίες σου για να αποφασίσεις καλύτερα για την κατεύθυνση που θα πάρεις.

Άκουσε περισσότερο την εσωτερική σου φωνή, μπορεί να απελευθερωθείς από κακές συνήθειες και να ανακαλύψεις μέσα σου τον πλούτο που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχει.

Ο έρωτας θα σου δώσει φτερά στις 25 και θα σε κάνει να βλέπεις τη ζωή μέσα από μεγάλα γυαλιά στις 27, όμως σύνεση στον οικονομικό τομέα στις 27 και 28, οι κάρτες σου μπορεί να πάρουν φωτιά.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Λέων από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και οι συμφιλιώσεις είναι τρυφερές. Οι όποιες παρεξηγήσεις εξαφανίζονται και η κοινωνικότητα αυξάνεται. Νέα πρόσωπα επιδιώκουν να μπουν στη ζωή σου. Επωφελήσου από τις συνθήκες και τη δυνατότητα να χτίσεις το μέλλον σου. Μια όμορφη ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις σε βοηθούν να προχωρήσεις με μεγάλα βήματα. Συγκέντρωσε τις προσπάθειές σου, το δυναμισμό και τη θέλησή σου στους στόχους σου για να εξελιχθείς, να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου και να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου.
ΤΙΡ: Είσαι διεκδικητική και πείθεις.

 

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Προτεραιότητα στη φιλία! Μέσα σε θορυβώδεις φίλους ή με οικειότητα, όλα θα είναι καλά για να σχεδιάσετε μαζί τις όμορφες διακοπές του καλοκαιριού ή να αποφασίσετε, υπό την επιρροή της Αφροδίτης, ένα πολιτιστικό ταξίδι σε μια μακρινή χώρα.

Ενισχυμένη από την τονωτική επιρροή της νέας Σελήνης στις 24, μπορεί να πάρεις την αρχηγία ενός σχεδίου (στις 24, 26 και 28) και να το οργανώσεις.

Ο αγαπημένος σου; Μαζί του, όλα θα είναι έντονα και φιλόδοξα στις 24 και 25 και οι συναντήσεις σας θα είναι πιο καυτές στις 28!

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος είναι έντονο, αλλά διστάζεις να προχωρήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να διακόψεις μια σχέση του παρελθόντος ή να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση για να απελευθερωθείς και να κάνεις μια νέα σχέση. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας είναι μυστηριώδης και ρομαντικός. Απόλαυσε αυτό το ειδυλλιακό κλίμα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας είναι κουραστικός και γεμάτος υποχρεώσεις. Βάλε προτεραιότητες, γιατί διαθέτεις τη μαχητικότητα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Οι ανώτεροί σου στηρίζονται πάνω σου για μεγαλύτερο κέρδος. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες, κοινά οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες, χρέη.
ΤΙΡ: Μην παραμελείς την οικογένειά σου.

Ζυγός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Ο Άρης σε κάνει θαρραλέα. Ο Ερμής διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις σου.

Η καριέρα σου, υπό την επιρροή αυτών των δυο πλανητών και της νέας Σελήνης στις 24, θα προχωρήσει μπροστά. Δεν είναι πραγματικά η στιγμή να φύγεις διακοπές λοιπόν αλλά περισσότερο αυτή να αναγνωριστούν τα ταλέντα σου, να ζητήσεις μια προαγωγή ή να διευρύνεις την πελατεία σου. Θα είσαι πολύ αποτελεσματική στις 26, 27 και 28.

Ερωτικά, εναλλαγές, από συννεφιασμένο ουρανό στις 23 και 25 σε ηλιόλουστο ουρανό στις 27 και 29.

Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Το μυαλό ξεκαθαρίζει και ξέρεις πλέον τι σε ενώνει με το σύντροφό σου. Ο Άρης σου δίνει το θάρρος να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Αρνείσαι να κάνεις άλλες παραχωρήσεις, διεκδικείς την ελευθερία σου ή χαράσσεις μια κοινή πορεία. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις το χρόνο σου μέχρι να ανακαλύψεις τους κρυμμένους θησαυρούς.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να αισθανθείς πως η δουλειά σου δε σε γεμίζει πραγματικά και ότι πρέπει να βρεις μια άλλη δραστηριότητα. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Σε πολλά πράγματα θα ξεπεραστούν τα εμπόδια μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο. Κάνε υπομονή και μίλα για τις ιδέες σου.
ΤΙΡ: Μην απαιτείς να έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Η νέα Σελήνη σε καλεί να ανοίξεις τα φτερά σου, να μεγαλώσεις το χώρο σου και να ανακαλύψεις το άγνωστο.

Είναι η στιγμή να εξερευνήσεις τον κόσμο, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να κάνεις εμπλουτισμένες συναντήσεις. Η ζωή θα είναι ωραία αυτήν την εβδομάδα. Μέσα σε δυνατές σχέσεις, θα ζήσεις στιγμές ενθουσιασμού στις 24 και 25.

Η φαντασία και η περιέργειά σου θα είναι δίχως όρια στις 26 και 28 και σαν αποτέλεσμα, χίλια ανείπωτα σχέδια θα σε συναρπάσουν στις 29. Ο Έρωτας θα θέλει να σε ακολουθήσει μέσα σ’αυτόν τον ανεμοστρόβιλο στις 24, 25 και 28.

 

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις σου είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Η Πανσέληνος στις 10 σε κάνει έντονα συναισθηματική, η μεγαλοψυχία σου βασιλεύει. Ο δεσμός σου ενισχύεται και αυτό φέρνει ευτυχία στην κοινή συμβίωση. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου σε βοηθά να κατακτήσεις και να παθιαστείς με ένα νέο πρόσωπο κι αυτό θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οργανώνεις τη δουλειά σου, υιοθετείς καινούριες συνήθειες και βιώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα. Οι συζητήσεις σου είναι πιο εποικοδομητικές και μπορείς να πετύχεις τα πάντα χωρίς δυσκολία. Οι φιλοδοξίες σου δεκαπλασιάζονται! Προσοχή στον οικονομικό τομέα.
ΤΙΡ: Για να σε επισκεφθεί η τύχη, θα πρέπει να είσαι έτοιμη να τη δεχτείς.

Τοξότης

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Διευκρινίσεις να κάνεις στη διαχείριση των αγαθών σου, σε φόρους, ασφάλειες, δάνεια;

Πάρε πρωτοβουλίες, από τις 24, για να τα ρυθμίσεις όλα. Είναι επίσης η στιγμή να μάθεις να είσαι περισσότερο εγκρατής και να βάλεις τέλος σε παλιές συνήθειες που σε περιορίζουν. Όλα θα πάνε καλά αν κινηθείς με σύνεση και πειθαρχία στις 25 και 27.

Ο έρωτας θα ξυπνήσει τον ενθουσιασμό σου και θα σε κάνει πολύ ρομαντική στις 25 και 26. Έντονες συνευρέσεις στις 28.

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Τοξότη από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη σε βοηθά να λύσεις τις παρεξηγήσεις, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να διεκδικήσεις την ευτυχία. Ξέρεις να πείθεις και να γοητεύεις, είσαι ακαταμάχητη και ερωτική. Διατήρησε αρμονικό το κλίμα, ακόμα κι αν ο σύντροφός σου έχει άλλες υποχρεώσεις. Αν είσαι μόνη, αναζητάς τη σταθερότητα, αλλά, αν ερωτευτείς, μη βιαστείς να προχωρήσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προκλήσεις από συνεργάτες που θα σου ζητήσουν να ακολουθήσεις τα σχέδιά τους. Νέες ιδέες θα σε πάνε μπροστά, αρκεί να οργανωθείς και να γνωρίζεις τα όρια των δυνατοτήτων σου. Κάνεις καλές οικονομικές κινήσεις.
ΤΙΡ: Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Μοναξιά, θέλεις να αποσυρθείς στη φωλιά σου για να είσαι ήρεμη, είναι ίσως στη σχέση σου με τους άλλους που μπορείς καλύτερα να βρεις την ασφάλεια που φιλοδοξείς.

Η νέα Σελήνη θα σε κάνει να το συνειδητοποιήσεις από τις 24. Είναι η στιγμή να εφαρμόσεις το οτιδήποτε για να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου ή να διαπραγματευτείς καλύτερα ένα συμβόλαιο με τους συνεργάτες σου.

Μίλα ανοιχτά, κάνε παραχωρήσεις, θα κάνεις διευθετήσεις στις 26 και 28 που θα εμπεριέχουν όλο τον κόσμο. Χαμόγελα από τον Έρωτα στις 25 και 29.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής, από τις 3 σε ορθή πορεία, σε βοηθά να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σου σχέσεις. Συναισθήματα και επιθυμίες αποκαλύπτονται, σε εκπλήσσουν και αλλάζεις γραμμή. Νέες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια, όμως φρόντισε να μη στηρίζεσαι πολύ στους άλλους.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας έχει εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις τις απόψεις των άλλων, αλλά και οι δικές σου ιδέες δεν είναι αποδεκτές. Έχεις πολλή δουλειά και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά. Η επιβράβευση αργεί και νιώθεις πως η υπομονή σου εξαντλείται. Προσπάθησε μέσα από συζητήσεις να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθεροποίησης.
ΤΙΡ: Πρόσεχε την ψυχική σου υγεία.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Πριν ξεκινήσεις νέα σχέδια, δες αν αυτά που άφησες στην άκρη στο παρελθόν μπορούν να ξαναγίνουν επίκαιρα.

Ξεκαθάρισε επίσης την οικονομική σου κατάσταση. Οργάνωσε εκ νέου το γραφείο σου και την ατζέντα σου για να είσαι πιο αποδοτική στην επιστροφή. Ασχολήσου με την ευεξία και την υγεία σου για να επωφεληθείς καλύτερα από το καλοκαίρι.

Ο έρωτας θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα μεγάλα στις 27 και η λίμπιντο θα έχει μια ωραία ορμή στις 28.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας είναι κυρίαρχος στη ζωή σου αυτόν το μήνα. Ο αισθησιασμός είναι στα ύψη, θέλεις να αρέσεις και τα καταφέρνεις χωρίς δυσκολία. Θα αισθανθείς πολύ κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που κινείται κοντά σου θα σου κλέψει την καρδιά. Ζεις το φλερτ και το πάθος στο μάξιμουμ.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένας δυναμικός μήνας, που ευνοεί τον επιχειρηματικό τομέα. Κάνεις πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις και όλα προχωρούν ανεμπόδιστα. Διεύρυνε τον κύκλο των επαφών σου. Έχεις νέες ιδέες, όμως πάρε το χρόνο σου για να τις δρομολογήσεις. Απόφυγε άσκοπα έξοδα και μη ρισκάρεις.
ΤΙΡ: Προσοχή σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα.

Ιχθείς

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Η νέα Σελήνη θα σου επιτρέψει να εκφράσεις πιο ελεύθερα τη δημιουργικότητά σου και να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου. Θα καλλιεργήσεις την τέχνη της ζωής και θα κάνεις ότι αγαπάς.

Η ζωή θα είναι χαρά, έρωτας και ελαφρότητα. Αν κάποιοι από τους φίλους σου απομακρύνονται, μην το παίρνεις στραβά, είναι γιατί δεν ανταποκρίνονται πια στη νέα ταυτότητα που έχεις δείξει. Στα χέρια του αγαπημένου σου, θα αισθανθείς επιβεβαίωση στις 24, 25 και 26.

Οι συναντήσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα ενταθούν στις 27 και 28. Ένας νέος έρωτας μπορεί επίσης να γεννηθεί αυτήν την περίοδο.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η οικογενειακή ζωή σε κουράζει αυτόν το μήνα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δημιουργούνται εντάσεις λόγω διαφοράς απόψεων. Στη σχέση σου χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία. Ζήσε στο ρυθμό των συναισθημάτων σου, έχεις ανάγκη τον ενθουσιασμό και το πάθος. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις γνωριμίες, αλλά μην πιέζεις τις καταστάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Διαθέτεις δυναμισμό και πρωτότυπες ιδέες. Μαθαίνεις πολλά πράγματα και πολλαπλασιάζεις τις επαφές σου, αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στις συνθήκες απομονώνοντας το συναίσθημα. Τα οικονομικά προωθούνται και μπορεί να πάρεις χρήματα από ένα παλαιότερο σχέδιο που δούλευες καιρό ή να έχεις έσοδα από bonus ή κληρονομιά.
ΤΙΡ: Ευτυχία δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά οι μικρές, καθημερινές χαρές.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!