Προβλέψεις

Ζωδια - Αστρολογία

Κριός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Ο πλανήτης σου στο ζωηρό ζώδιο των Διδύμων, στις 21, θα ενισχύσει τους ρυθμούς σου.

Πολλαπλασιάζεις συναντήσεις και ενδιαφέροντα, υπερασπίζεσαι δυνατά τις ιδέες σου, όμως πρόσεχε τον ενθουσιασμό σου στις 23 και τις αντιδράσεις σου αν οι άλλοι δεν συμβαδίζουν με τον τρόπο σκέψης σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να καλμάρεις το πάθος σου στις 24 και ο Ερμής, κατά τη διάρκεια δυο εβδομάδων, να κάνεις ένα βήμα πίσω για να μην πεις απότομα αυτά που σκέφτεσαι. Από τις 26, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να αισθανθείς πιο ασφαλής.

Γλυκιές ερωτικές συνευρέσεις στις 21 αλλά μικρές πτώσεις της διάθεσής σου στις 23!

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Κριού από τη Χρύσα Συκά

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σου ζωή είναι λίγο μπερδεμένη αυτόν το μήνα και θα χρειαστεί να κάνεις παραχωρήσεις. Η Πανσέληνος, στις 11, ενισχύει τους προβληματισμούς σου και ένας προσωρινός χωρισμός είναι πιθανό σενάριο. Η επικοινωνία δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 21 στο ζώδιό σου. Η Αφροδίτη όμως, από τις 29, θα σου δώσει δύναμη και θάρρος.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις είναι ατέλειωτες. Προσπάθησε να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να εδραιωθείς χωρίς άσχημες εκπλήξεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου στον οικονομικό τομέα, αρκεί να αξιολογείς σωστά κάθε κίνηση.
ΤΙΡ: Απόφυγε την υπεραισιοδοξία στην προσωπική
σου ζωή.

Ταύρος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

 

Ο χρόνος ενδοσκόπησης που σου επέβαλλε ο πλανήτης σου τις τελευταίες εβδομάδες τελείωσε.

Ξαναβρίσκεις τον ενθουσιασμό σου, θα μοιραστείς με τους φίλους σου όμορφες στιγμές. Μικρές απογοητεύσεις, μικρής διάρκειας, σε περιμένουν στις 21.
Ντοπαρισμένη από την τονωτική δύναμη της νέας Σελήνης στο ζώδιό σου στις 26, θα ενδιαφερθείς για συναρπαστικά σχέδια.
Ο έρωτας θα σε κάνει να ονειρεύεσαι στις 22. Σοβαρές δεσμεύσεις μπορεί να κάνεις στις 24.
 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Ταύρου από τη Χρύσα Συκά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις ανάγκη να συζητήσεις με το σύντροφό σου ό,τι σε απασχολεί και να λύσεις τα προβλήματά σου. Ίσως χρειαστεί να αποτραβηχτείς από πρόσωπα και καταστάσεις για να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά. Από τις 20, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, θα αρχίσεις σταδιακά να αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όσα εμπόδια κι αν σου βάλουν, θα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση με πειθαρχία, συνέπεια και αυτοσυγκέντρωση. Οργανώσου σωστά και κινήσου προς νέες κατευθύνσεις έχοντας στο μυαλό σου ότι ο ανάδρομος Ερμής, 9-20 στο ζώδιό σου, δυσκολεύει την επικοινωνία και φέρνει παρεξηγήσεις ή αναβολές που σε εκνευρίζουν.
ΤΙΡ: Προσοχή στο πώς θα διαχειριστείς το budget σου.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

 

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Αν τα σχέδιά σου φρενάρουν ή σταματήσουν στις 21, ξέχνα το! Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σου αυτή τη μέρα θα ενισχύσει την ενέργειά σου και γεμάτη τόνωση και ενθουσιασμό, θα κάνεις τα πάντα για να τα λανσάρεις εκ νέου.

Τίποτα δεν θα είναι αρκετά ωραίο ή μεγάλο για εσένα στις 23 αλλά ο Κρόνος θα είναι εκεί στις 24 για να σε συγκεντρώσει. Πρόσεχε επίσης την ανυπομονησία σου, μπορεί να σου παίξει παιχνίδια στις 25 αν ο Κρόνος δεν καταφέρει να τη σταματήσει.

Οι έρωτές σου γίνονται, χάρις στον Ήλιο, όλο και πιο αισθησιακοί αλλά θα μπορούσαν να είναι στα πάνω και στα κάτω τους στις 21 και 23.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος. Όμως η Πανσέληνος, στις 11, σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και σου δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσεις θέματα που αποσταθεροποιούν τη σχέση σου, να βάλεις τέλος σε παρεξηγήσεις και να αναγεννηθείς. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ανακαλύψεις το ταίρι των ονείρων σου, όμως μην εξιδανικεύεις τις καταστάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης από τις 21 περνά στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης δραστηριότητας. Θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, ανάλυσε σε βάθος τις καταστάσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, από τις 9, φέρνει παρασκήνιο ή παραποιημένες πληροφορίες. Μη ρισκάρεις αν δεν είσαι σίγουρη.
ΤΙΡ: Μην καταπιάνεσαι με περισσότερα από όσα αντέχεις.

Καρκίνος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Ο Ήλιος σου δίνει νέες ιδέες. Η Αφροδίτη σου δίνει την ανάγκη να ταξιδέψεις ή να εξερευνήσεις τομείς που δεν γνώριζες.

Είναι η στιγμή να ριχτείς σε σχέδια. Ο Άρης, από τις 21, και ο Ερμής, στις 24, θα διευκολύνουν τις διαπραγματεύσεις σου και η νέα Σελήνη στις 26, το ξεκίνημα της δράσης σου. Οργάνωσε γεύματα με τους καρδιακούς σου φίλους. Θα εκτιμήσουν τη μαγειρική σου.

Ερωτικά, κίνδυνος εντάσεων και φυγής στις 21 και 23 αλλά μεγάλη άνθιση στις 27.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να νοσταλγήσεις σχέσεις και όνειρα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος, στις 11, δημιουργεί μεγάλα διλήμματα. Από τις 15 όμως όλα ξεκαθαρίζουν μέσα σου και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Η χαρά και το πάθος βασιλεύουν. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανό σενάριο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για το μέλλον. Συλλογικά σχέδια παίρνουν σάρκα και οστά. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή, από τις 9, που δημιουργεί σύγχυση σε συζητήσεις και καθυστερήσεις ή αναβολές ταξιδιών/μετακινήσεων. Οικονομικά, θα χρειαστεί να είσαι αυστηρή και πειθαρχημένη για να δεις βελτίωση.
ΤΙΡ: Η Νέα Σελήνη, στις 26, ευνοεί νέες γνωριμίες και φιλίες.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Λέων

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Για να φτάσεις τους στόχους σου, δεν θα προσπαθήσεις πολύ αυτήν την εβδομάδα.

Ο Άρης, ο τολμηρός, θα σε βοηθήσει, από τις 21, να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και να μην αποθαρρυνθείς αλλά να κρατήσεις την πειθαρχία σου καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε ομιχλώδη σχέδια στις 22. Άσε τον Κρόνο και το κριτικό του μάτι να σε οδηγήσει στις 25. Δεν θα το μετανιώσεις.

Από τις 26, θα μπορούσες να δώσεις στην καριέρα σου μια νέα ορμή. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου, θα έχετε λιγότερες αντιθέσεις στις 21, 23 και 25.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Λέων από τη Χρύσα Συκά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σου ζωή είναι περίπλοκη και ο Άρης παίζει με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Κάνε έναν ειλικρινή και ήρεμο διάλογο με το ταίρι σου. Από τις 15 θα βρεις τρόπους για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, ευνοούνται οι σύντομες περιπέτειες παρά η σταθερότητα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 9, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με ανωτέρους που σε εμπιστεύονται ή ακόμα και νομικά ζητήματα, ενώ από τις 20 μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις στην επικοινωνία με το εξωτερικό. Προσοχή στα έξοδα.
ΤΙΡ: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

 

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Το άγνωστο σε ελκύει, τα ταξίδια σε συναρπάζουν. Άσε τον Άρη να σε οδηγήσει, από τις 21, σε εδάφη ανεξερεύνητα. Μαζί του, θα μπορέσεις να διευρύνεις τον τομέα της συνείδησής σου και να ανοιχτείς σε νέες ιδέες.

Με τον Ποσειδώνα, θα έχεις το μυαλό στα αστέρια στις 22 αλλά ο Κρόνος θα σε κατεβάσει στη γη στις 24. Φεύγοντας σε νέες περιπέτειες θα είναι τονωτικό στις 25 αλλά κάνε υπομονή, είναι με τη νέα Σελήνη στις 26 που θα έχεις αυτήν την ευκαιρία.

Οι έρωτές σου; Θα αισθανθείς παραμελημένη στις 21 αλλά ο Έρωτας θα ζητήσει συγγνώμη στις 24.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη αναστατώνει το γάμο ή τη σχέση σου. Μπορεί να πάρεις την απόφαση να γυρίσεις σε μια σχέση του παρελθόντος. Προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, από τις 9, φέρνει καθυστερήσεις και λάθη. Από τις 15 η σχέση σου τονώνεται. Αν ψάχνεις την αδερφή ψυχή, θα τη βρεις με απρόσμενο τρόπο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τύχη και επιτυχία συνοδεύουν τις πρωτοβουλίες και τις νέες επιχειρήσεις σου. Διαθέτεις την ενέργεια και την επιθυμία να πετύχεις, ενώ με τη διπλωματία σου ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Σπουδές και πνευματικές εργασίες ευνοούνται.
ΤΙΡ: Εκμεταλλεύσου τις οικονομικές ευκαιρίες με σύνεση.

Ζυγός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Ανάγκη για απόδραση; Άσε τον εαυτό σου να δελεαστεί, βάλε το κλειδί στην πόρτα και φύγε προς τον προορισμό των ονείρων σου.

Διαφορετικά, δες ταινίες και περιπετειώδεις ιστορίες ή πνευματικούς δασκάλους που θα σε βοηθήσουν να κάνεις υπερβάσεις (στις 23, 25 και 26) και να ξεχάσεις την καθημερινότητα. Ο πλανήτης σου ευνοεί από την πλευρά του την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σου, επωφελήσου τις καλές ευκαιρίες που θα σου δώσει.

Ο Έρωτας φαίνεται να σε εγκαταλείπει στις 21 αλλά θα είναι όλο εκπλήξεις και χαρά στις 22, 23 και 25.

 

Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Σε απασχολεί έντονα η σχέση σου και οι διαφωνίες είναι συχνές. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ασυνεννοησία και επικοινωνιακά προβλήματα με το σύντροφό σου, αλλά η Αφροδίτη, από τις 29, θα οδηγήσει σταδιακά σε ισορροπία. Αν είσαι μόνη, μια κρυφή ιστορία θα σου δώσει αρκετή ικανοποίηση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προώθησε όσο είναι δυνατόν τα σχέδιά σου στις αρχές του μήνα με σωστή οργάνωση, συνέπεια και υπομονή. Αν θέλεις να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό, τώρα είναι η ιδανική στιγμή. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 20, συνεπάγεται καθυστερήσεις και προβλήματα στα οικονομικά σου. Το διάστημα είναι ακατάλληλο για να ασχοληθείς με χρέη, τράπεζες και κοινά οικονομικά.
ΤΙΡ: Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Αν έχεις κοινά αγαθά, προβλήματα θα μπορούσαν να γεννηθούν από τις 21.

Μίλα γι’ αυτά ανοιχτά με το σύντροφό σου και κάνε αν πρέπει κάποιες παραχωρήσεις για να αποφύγεις να πάρουν τα πράγματα πολύ μεγάλες διαστάσεις στις 23 ή να σιγοκαούν στις 25.

Επαγγελματικά, η τόλμη του Άρη και η σοβαρότητα του Κρόνου θα διευκολύνουν τη δημιουργία μεγάλων σχεδίων στις 24 και η νέα Σελήνη στις 26, τη δημιουργία συνεργασιών και συμβολαίων. Μην αμφιβάλλεις για τον αγαπημένο σου στις 21. Ο Άρης θα ξυπνήσει τον έρωτά του στις 23, 24, 25 και 26. Θα τον λατρέψεις!

 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Ερμής, 9-20, δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα με το ταίρι σου, τα οποία οδηγούν σε κρίση. Είναι πιθανό να επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος ή να επαναλάβεις λάθη που σε είχαν ταλαιπωρήσει. Στο τέλος του μήνα νιώθεις πιο ώριμη και κατασταλαγμένη. Αν είσαι μόνη, θυσιάζεις την ελευθερία σου για ένα γοητευτικό πρόσωπο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το διάστημα είναι κατάλληλο για να θέσεις γερές βάσεις για μια επιχείρηση ή μια δραστηριότητα που θα κρατήσει χρόνια. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να πετύχεις και ζήτησε κάποιες διευκολύνσεις αν παρουσιαστούν απρόβλεπτα έξοδα.
ΤΙΡ: Ανάλαβε δράση και μην κοιτάς πίσω.

Τοξότης

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Δεν είναι η στιγμή να κινηθείς μόνη! Είναι με άλλους που θα μπορέσεις να προχωρήσεις με επιτυχία και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου.

Προσοχή στην παρορμητικότητά σου στις 21, μην κάνεις περισσότερα απ’όσα αντέχεις στις 23. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει έχθρες. Ακριβής και συγκεντρωμένη από τον Κρόνο, θα μπορέσεις, στις 24, να δημιουργήσεις σταθερές συνεργασίες, μετά, με τη νέα Σελήνη στις 26, να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου.

Οι έρωτές σου; Απόφυγε να πεις λέξεις που πληγώνουν τον άλλο στις 21. Οι συναντήσεις σου θα είναι συνένοχες και ήρεμες στις 23 και 24.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Τοξότη από τη Χρύσα Συκά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί προβλήματα στην οικογενειακή σου ζωή, ενώ και ο Άρης, από τις 21, φέρνει εντάσεις με το σύντροφό σου. Κινήσου με σύνεση και μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό κύκλο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα οι πλανήτες σού δίνουν ενδιαφέρουσες ιδέες για το μέλλον. Κάνε τις απαραίτητες παραχωρήσεις για την προώθηση της καριέρας σου. Έμπνευση και δημιουργικό-
τητα σε ακολουθούν. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 9, απόφυγε σοβαρές συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων και συναλλαγές. Λύσε άμεσα τα οικονομικά σου προβλήματα.
ΤΙΡ: Αντιμετώπισε την πραγματικότητα για να αλλάξεις τις καταστάσεις.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Δεν γνωρίζεις το γιατί αλλά αισθάνεσαι αναγκασμένη να τελειώσεις όλα όσα έχεις αφήσει στη μέση τα τελευταία χρόνια.

Ο πλανήτης σου στο ζητάει και σου επιβάλλει επίσης ένα διάστημα ενδοσκόπησης για να σκεφτείς τι θα ήθελες να κάνεις και ποιες αλλαγές θα ήθελες να φέρεις στη ζωή σου. Θα είσαι παράλληλα, με τον Άρη, από τις 21, σε κίνηση για να πετύχεις όσα επιχειρείς.

Θα θεωρήσεις τους έρωτές σου απόντες συνδρομητές στις 21 αλλά η νέα Σελήνη, από τις 26, θα τους δώσει μια νέα ορμή. Επωφελήσου την!ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις ανάγκη το πάθος και είσαι έτοιμη να αποδράσεις από τη μόνιμη σχέση σου ανά πάσα στιγμή. Η ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 9, φέρνουν αναταραχές με αγαπημένα και νεότερα πρόσωπα. Τα πράγματα ηρεμούν από τις 15 και η Νέα Σελήνη, στις 26, βοηθά στη δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα αλλάξει πολύ την καθημερινότητά σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μια μικρή κρίση με εντάσεις μπορεί να υπάρξει με τους συνεργάτες σου. Θα καταφέρεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και τελικά να ανακάμψεις. Φρόντισε να αναδείξεις τα ταλέντα σου και μην πιστέψεις στο εύκολο κέρδος. Στηρίξου στη δουλειά σου και προσπάθησε να εξισορροπήσεις έσοδα-έξοδα.
ΤΙΡ: Δούλεψε σκληρά και μεθοδικά.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Ήσουν αρκετά ατομικίστρια αλλά με τον Άρη, από τις 21, αυτό θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί περισσότερο.

Θέλεις να κάνεις ότι θέλεις εσύ, όταν το θέλεις και όπου θέλεις αλλά μην υπερβάλλεις πολύ στις 23, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα δυσκολευτούν να δεχτούν τις ανάγκες ανεξαρτησίας και ελευθερίας σου.

Πες αυτά που έχεις στην καρδιά στις 24, 25 και 26, θα απελευθερωθείς και θα μπορέσεις, με αμοιβαίο σεβασμό, να ζήσεις πιο έντονες σχέσεις και να βρεις την ηρεμία στην οικογενειακή εστία.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου από τη Χρύσα Συκά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 9, η επικοινωνία με τα οικογενειακά πρόσωπα γίνεται δύσκολη υπόθεση. Μίλα λιγότερο και άκου περισσότερο. Μετά τις 21 νιώθεις πιο δυνατή, αποφασιστική αλλά και αισθησιακή. Αν είσαι μόνη, απρόσμενες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και ο ελεύθερος χρόνος λιγοστός. Υπερασπίσου την εργασία σου και προσπάθησε να τη σταθεροποιήσεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και συνετή διαχείριση. Απόφυγε παρορμητικές αγορές και δάνεια.
ΤΙΡ: Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά.

Ιχθείς

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 21/04 – 27/04

Ο Ήλιος και ο Άρης επιταχύνουν τους ρυθμούς σου.

Επαφές, ραντεβού και μετακινήσεις πολλαπλασιάζονται. Υπάρχουν επίσης οικονομικές υποθέσεις να ρυθμίσεις, διαπραγματεύσεις να κάνεις με τον τραπεζίτη σου. Πες στις 21 πως είναι σημαντικό κάποιες στιγμές να αποσύρεσαι, να μην κάνεις τίποτα και να ονειρεύεσαι.

Επωφελήσου τις τελευταίες μέρες της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για να παραχαιδευτείς, να σκεφτείς τον εαυτό σου (καινούργια ρούχα, νέα κόμμωση, πρωινό σε spa…), άκου τις ανάγκες σου και δώσε προτεραιότητα στον Έρωτα, από τις 22.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων από τη Χρύσα Συκά.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, 3-14, τα συναισθήματά σου είναι μπλοκαρισμένα. Είναι πιθανό να νοσταλγήσεις μια παλιότερη σχέση ή να μετανιώσεις για κάποιες επιλογές σου. Μετά τις 15 όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει, το κλίμα γίνεται θερμό και αισθησιακό και η σχέση σου ενισχύεται. Αν είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η φαντασία και το ένστικτό σου είναι στα ύψη. Αντιμετώπισε θετικά κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Μην παραμελείς τα οικονομικά σου και ασχολήσου με το budget σου για να μην έχεις άσχημες εκπλήξεις.
ΤΙΡ: Από τις 21 προσοχή σε εντάσεις στο σπίτι.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!