Προβλέψεις

Ζωδια - Αστρολογία

Κριός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

Εκμεταλλεύσου όσο περισσότερο μπορείς την τονωτική ενέργεια της νέας Σελήνης στο ζώδιό σου και πραγματοποίησε τα όνειρά σου.

Μη θέτεις πια ερωτήματα και επιβεβαίωσε την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία.
Ο έρωτας θα σου δώσει φτερά στις 25 και ο Ουρανός, την ανάγκη να μην κάνεις παρά μόνο αυτό που σου αρέσει στις 26.

Απόφυγε, σε κάθε περίπτωση, τις υπερβολές του Δία, μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στις 30.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Κριού από τη Χρύσα Συκά

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Οι εντάσεις στη σχέση σου αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Πλησιάζεις το ταίρι σου και τα συναισθήματα γίνονται πιο σταθερά, ενώ βρίσκεις ξανά το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι μόνη, η κατάσταση βελτιώνεται. Δεν ψάχνεις το μεγάλο έρωτα, αλλά το σύντροφο που μπορεί να σταθεί στο πλάι σου και να σου δώσει θάρρος για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Aυτόν το μήνα μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα και η επαγγελματική σου κατάσταση να βελτιωθεί. Ο Δίας σε σπρώχνει να ριχτείς σε φιλόδοξα σχέδια ή σε βοηθά να βγεις από δύσκολες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και, αν σκοπεύεις να κάνεις νέες επενδύσεις, φρόντισε να συμβουλευτείς τα κατάλληλα πρόσωπα. Κινήσου με σύνεση για να εδραιώσεις αργά και σταθερά τα οικονομικά σου.
ΤΙΡ: Συζήτησε τις ιδέες σου με φίλους και κοντινά πρόσωπα.

Ταύρος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

Ο Άρης σου δίνει τη δύναμη και την ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά αλλά ο πλανήτης σου και η νέα Σελήνη στις 28 σου ζητούν να σκεφτείς, να ξεκουραστείς και να πάρεις το χρόνο σου να δεις ήρεμα τι θέλεις να κάνεις.

Πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για να ριχτείς σε νέα σχέδια. Προετοίμασε σοφά τις βάσεις! Ο Ήλιος και ο Ουρανός θα σε βοηθήσουν να τα επιδείξεις στις 25 και 26 και ο Κρόνος στις 29 να σημειώσεις τα εμπόδια που πρέπει να αποφύγεις.

Έρωτας σε πλήρη μετάλλαξη στις 24 και σούπερ διέγερση στις 26 (μια νέα συνάντηση;). Πολύ εποικοδομητική μέρα η 2.

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Ταύρου από τη Χρύσα Συκά.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν η σχέση σου είναι ήδη προβληματική, είναι πιθανό να προκύψουν σοβαρά θέματα. Το ενδεχόμενο χωρισμού ίσως να βγει στην επιφάνεια και να σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Μπορεί όμως το πρόβλημα να είναι προσωρινό και μετά την απομάκρυνση η σχέση να ενδυναμωθεί. Σε κάθε περίπτωση η γοητεία που ασκείς είναι μεγάλη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Κάποιες αντιπαραθέσεις ή δυσκολίες υπάρχουν στην εργασία και αισθάνεσαι πως δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Ο Ουρανός όμως θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου. Μια απρόβλεπτη κληρονομιά είναι πιθανή.
ΤΙΡ: Αντιμετώπισε με θάρρος τις καταστάσεις.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

 

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Ήρθε η στιγμή, χάρις στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη, να πάρεις πρωτοβουλίες για να εδραιώσεις τις φιλίες σου ή να δημιουργήσεις νέες.

Οργάνωσε γιορτές, γεύματα, ταξίδια όπου όλοι θα θέλετε να συναντηθείτε. Χάρις στο Δία, η δημιουργικότητά σου θα εκφραστεί και η οργανωτικότητά σου θα αποδειχθεί. Όλα θα γίνουν πιο ζωντανά, πιο συναρπαστικά στις 25 και 26!

Ενώσου επίσης με τις ομάδες που υπερασπίζονται τις ιδέες σου, δεσμεύσου περισσότερο μαζί τους, δέξου τις νέες ευθύνες που θέλουν να σου δώσουν. Αυτό θα είναι πηγή μεγάλης χαράς στις 29. Έρωτες στην κορυφή στις 25!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Οι προοπτικές είναι καλές για τις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί και έχουν προσαρμοστεί σε μια συγκατοίκηση. Αν όμως βιώνεις μια προβληματική σχέση, θα υπάρξουν κάποια μοιραία γεγονότα. Απόφυγε απότομες και ανώφελες κινήσεις αν διαπιστώσεις αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, μια απρόσμενη γνωριμία θα σε μεταμορφώσει. Ο Άρης ενισχύει τώρα τη σεξουαλική έλξη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι ικανότητες, η φαντασία και οι πρωτοβουλίες σε οδηγούν στην επιτυχία. Η μεγάλη δυσκολία θα είναι να είσαι επιλεκτική και να αρνηθείς κάποιες προτάσεις που δεν είναι συμφέρουσες. Απόφυγε κάθε οικονομικό ρίσκο και κάνε σωστές επενδύσεις.
ΤΙΡ: Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις.

Καρκίνος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Η οικογενειακή εστία είναι η πηγή ηρεμίας σου. Σε ένα ήρεμο περιβάλλον, τα κοντινά σου πρόσωπα θα θέλουν να αναζωογονηθούν στο πλευρό σου.

Μην απομακρύνεσαι όμως πολύ από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες διότι θα επωφεληθείς αυτή τη στιγμή (αυτό συμβαίνει μια φορά το χρόνο!) από πολύ καλές ενέργειες για να προωθήσεις την καριέρα σου και να αναγνωριστούν τα ταλέντα σου.

Είναι η στιγμή να ριχτείς στην επίθεση για νέες κορυφές. Δυνατή δημιουργικότητα, εφευρετικότητα, ενδυνάμωση θα είναι τα κύρια ατού σου στις 25, 26 και 29. Ο Έρωτας; Θα είναι όλο αγκαλιές στις 25, 26, 27 και 30.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα έχεις ανάγκη να βγεις από τις συνήθειές σου και να εξερευνήσεις νέες νοοτροπίες ακόμα κι αν είσαι δεσμευμένη. Αν είσαι μόνη, θα είσαι αισιόδοξη και σε φόρμα, και ένας ξαφνικός έρωτας είναι πιθανός. Ο Δίας όμως από μόνος του δεν μπορεί να βρει τη χαμένη ευκαιρία, όλα είναι στο χέρι σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένας κινητικός μήνας, θέλεις να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου. Όμως δεν είναι κατάλληλο το διάστημα για σοβαρές αποφάσεις, παρά μόνο για να εξερευνήσεις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Απόφυγε τα πολλά έξοδα.
ΤΙΡ: Ανώτερα πρόσωπα σε στηρίζουν στα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Λέων

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Ζεις σε περιορισμένο χώρο; Δεν είναι για εσένα!

Σου αρέσει ότι είναι μεγάλο, ωραίο και κομψό. Θέλεις να γιορτάζεις και να λαμβάνεις γενναιοδωρία. Τι τύχη! Η Αφροδίτη θα σε καλέσει σ’αυτό στις 25.
Επωφελήσου το! Χρησιμοποίησε την αναζωογονητική ενέργεια της νέας Σελήνης στις 28 για να διευρύνεις τον τομέα δράσης σου.

Ταξίδεψε, εξερεύνησε ηπείρους, εμπλουτίσου από άλλες κουλτούρες, αυτό θα δώσει στην καριέρα σου μια ορμή και μεγαλύτερη σταθερότητα. Ερωτικά, περιόρισε τον ενθουσιασμό σου στις 24 και 28. Θα δεις πιο καθαρά στις 29.

.Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Λέων από τη Χρύσα Συκά.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Μπορεί να αποφασίσεις να εργαστείς μαζί με το σύντροφό σου ή να αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Απόφυγε τυχόν εντάσεις που προκύπτουν από τη ζήλια και προτίμησε την ήρεμη συζήτηση. Αν είσαι μόνη, ψάχνεις τον ιδανικό σύντροφο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον συναντήσεις αυτή την περίοδο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου για να πραγματοποιήσεις τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σου. Θα χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητες, να κάνεις επιλογές και να φανείς περισσότερο μαχητική. Απρόσμενα χρήματα μπορεί να βρεθούν στα χέρια σου. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις το budget σου αν αποφύγεις τα μεγάλα έξοδα.
ΤΙΡ: Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής.

 

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Ο Κρόνος, εδώ και πολλούς μήνες, σε βοηθάει να εδραιώσεις τις βάσεις σου (οικογενειακές, προσωπικές), να βάλεις τάξη στο παρελθόν σου και να ρυθμίσεις, αν είναι απαραίτητο, προβλήματα που κληρονόμησες από τους παππούδες σου.

Ο Ήλιος σε καλεί σήμερα σε ενδοσκόπηση. Στις 25, συνειδητοποίησε, με την βοήθειά του, τις συμπεριφορές που πρέπει να αλλάξεις για να προχωρήσεις στη ζωή πιο ανάλαφρα και ξεπέρνα, με τον Ουρανό στις 26, τη σκληρή ρουτίνα.

Ο έρωτας με το άλλο σου μισό θα είναι το καλύτερο αγκυροβόλι σου στις 29.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Κράτα αποστάσεις από την οικογένειά σου για να διατηρήσεις τη σχέση σου. Μην τους αφήνεις να μπερδεύονται στη ζωή σου, γιατί θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Προσοχή στη ζήλια. Μπορεί να βρεθείς στο δίλημμα να διαλέξεις ανάμεσα στο σύντροφό σου και σε μια νέα γνωριμία. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σου με ένα πρόσωπο παθιασμένο που θα ξέρει να σε διασκεδάσει.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν έχεις ανάγκη μόνο την επιτυχία και την κοινωνική αναγνώριση. Θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε παθιάζουν. Η επιτυχία και η ικανοποίηση είναι σίγουρες. Απόφυγε τις σπατάλες για να μην έχεις οικονομικό πρόβλημα. Ο Δίας εξάλλου θα φέρει νέες οικονομικές ευκαιρίες.
ΤΙΡ: Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη.

Ζυγός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Αν δεν ακούς παρά το Δία στο ζώδιό σου, θα διώξεις κάθε περιορισμό και θα κάνεις μόνο ότι σου αρέσει, όμως 4 άλλοι πλανήτες έχουν αποφασίσει διαφορετικά.

Συνειδητοποίησε με τον Ήλιο στις 25, μετά με τον Ουρανό και τον Ερμή στις 26 ότι μόνη δεν θα καταφέρεις τίποτα. Με συνεργασίες, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερο όσα επιχειρείς.

Ο Έρωτας θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις το μέλλον με εμπιστοσύνη και τα φώτα του έρωτα στις 26 θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας. Σοβαρές δεσμεύσεις στις 29.

Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αλλάξεις ό,τι δε σου αρέσει στη σχέση σου. Κάνε μια στροφή για να βρεις την ευτυχία. Αν είσαι μόνη, επωφελήσου από το ειδυλλιακό κλίμα για να ανακαλύψεις ένα πρόσωπο συναισθηματικό και σταθερό. Πρόσεξε μόνο να μη βρεθείς από την έκσταση στη βαθιά απελπισία.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Κάποιες καθυστερήσεις ή αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν στην εργασία. Όμως έχεις διαύγεια, δυναμισμό, είσαι επιχειρηματική και τα σχέδιά σου στέφονται με επιτυχία. Διαχειρίσου τα χρήματά σου αυστηρά, βάλε τα απαραίτητα όρια.
ΤΙΡ: Πρέπει να βλέπεις μακριά στη ζωή, να ζεις την κάθε στιγμή χωρίς να περιμένεις το αύριο.

Σκορπιός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

Αναρωτιόσουν τις τελευταίες εβδομάδες για τη δουλειά σου και τον τρόπο που θα της δώσεις ένα νέο άνοιγμα αν σε ικανοποιεί ή αν σε ενοχλεί, να την αλλάξεις ή να της δώσεις μια άλλη κατεύθυνση.

Ο Ήλιος θα σε βοηθήσει να τη δεις πιο καθαρά στις 25, θα μπορέσεις, οδηγούμενη από τα φώτα του Ουρανού στις 26 και δυναμωμένη από τη νέα Σελήνη στις 28 να επωφεληθείς τις σκέψεις σου και να πάρεις καλές αποφάσεις.

Ο Κρόνος θα σου επιτρέψει να τη σχεδιάσεις στις 29. Ο Έρωτας δεν θα ξέρει τι να κάνει για να σε γοητέψει στις 24, 26 και 30.

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Θα δεις την ερωτική σου ζωή να παίρνει μια νέα πορεία. Τα μαύρα σύννεφα που κυριαρχούσαν εξαφανίζονται και δίνουν τη θέση τους σε μια από τις καλύτερες περιόδους στα προσωπικά σου. Μη φοβάσαι τίποτα και δώσε περισσότερη σημασία σ’ αυτόν που αγαπάς. Αν είσαι μόνη, κάτω από περίεργες συνθήκες θα κάνεις μια σχέση με διάρκεια και θα νιώσεις ικανοποίηση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τα εμπόδια που καθυστερούν την πρόοδό σου και να αισθανθείς απελευθερωμένη. Μην περιμένεις άλλο, δραστηριοποιήσου. Απόφυγε να ξοδέψεις πολλά για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Μπορείς να επωφεληθείς από δώρα, μπόνους ή επιστροφές χρημάτων.
ΤΙΡ: Προσπάθησε να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις.

Τοξότης

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Ο Ουρανός τονώνει τη δημιουργικότητά σου, έχεις μεγάλα σχέδια στο μυαλό σου. Είναι η στιγμή, στις 26, 27 και 30 να αναπτύξεις τις δραστηριότητές σου με τον Άρη.

Ο Κρόνος σου μιλάει για τα βάρη της ζωής; Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σου τραγουδούν για τη χαρά του έρωτα και για dolce vita; Άκου κυρίως τους δυο τελευταίους, θα σου βάλουν μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη.

Επωφελήσου την τονωτική ενέργεια της νέας Σελήνης στις 28 για να ανακαλύψεις τον Έρωτα. Η καθημερινότητά σου θα είναι ηλιόλουστη στις 30.

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Τοξότη από τη Χρύσα Συκά.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Φρόντισε να μην αγνοείς το σύντροφό σου, γιατί θα προκληθούν εντάσεις. Κάνε παραχωρήσεις αν κρίνεται απαραίτητο. Αν είσαι μόνη, οι έρωτες θα είναι έντονοι και με διάρκεια. Όμως, να είσαι επιφυλακτική με το ασυγκράτητο πάθος σου, που μπορεί να σε οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ζεις μια αβεβαιότητα στον επαγγελματικό τομέα και θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Προσπάθησε να εξερευνήσεις βαθιά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και όλα θα πάνε καλά. Μη ρισκάρεις όμως υπερβολικά. Βελτίωσε την οικονομική σου κατάσταση αργά και σταθερά.
ΤΙΡ: Νέες γνωριμίες σού δίνουν ιδέες και σου ανοίγουν πόρτες.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

Ο πλανήτης σου σού ζητά να οπισθοχωρήσεις αλλά αυτό σου επιτρέπει να σκεφτείς ήρεμα τη ζωή σου, αυτά που έκανες τα τελευταία 28 χρόνια, αυτά που θέλεις να εγκαταλείψεις και τις κατευθύνσεις που θέλεις να της δώσεις.

Προς στιγμή, η προσοχή σου επικεντρώνεται στην οικογενειακή εστία και τις ευχάριστες αλλαγές (μετακόμιση, γέννηση, γάμος) που συμβαίνουν.

Θα είσαι πολύ απασχολημένη στις 25, 26 και κυρίως στις 29 για να τα οργανώσεις όλα. Ο Άρης κάνει τους έρωτές σου παθιασμένους. Κίνδυνος εντάσεων στις 24 αλλά παθιασμένη η νύχτα στις 25.

 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις εδραιώνονται, μπορεί να σκεφτείς και το σενάριο του γάμου. Αν είσαι χωρισμένη, θα σε δελεάσουν νέες εμπειρίες. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια αξιοσημείωτη γνωριμία. Φρόντισε να μην είσαι πολύ αυστηρή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή αλλάζουν. Μπορεί να μη σου αρέσει, είναι όμως απαραίτητο και ωφέλιμο. Να είσαι πειθαρχημένη και υπομονετική απέναντι σε καθυστερήσεις και να μην αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου. Οι πρωτοβουλίες σου είναι πετυχημένες. Οι συναλλαγές σου επίσης, αν δεν κρύβουν μεγάλο ρίσκο. Καθυστερήσεις σε επιστροφές χρημάτων είναι πιθανές.
ΤΙΡ: Δείξε τρυφερότητα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Η άνοιξη είναι η σαμπάνια σου. Με τον ερχομό της, η ζωή σου γίνεται πιο αφρώδης.

Όλα σε διασκεδάζουν, σε τραβάνε: ταξίδια, συναντήσεις, νέα ενδιαφέροντα. Η περιέργειά σου θα είναι μεγάλη, η ενέργειά σου ξεχειλίζει και η καθημερινότητα είναι πιο διασκεδαστική και συναρπαστική (στις 25 και 26).

Χρησιμοποίησε την Αφροδίτη και τον Ερμή για να βελτιώσεις τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες, όπως και την τόνωση της νέας Σελήνης στις 28 για να συσφίξεις τους δεσμούς που ο χρόνος είχε χαλαρώσει. Βάλε τον έρωτα σε όλα τα πράγματα στις 29, η ζωή θα σου χαμογελάσει.

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου από τη Χρύσα Συκά.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Προσπάθησε να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου μπορεί να περάσει δύσκολες στιγμές. Αν είσαι μόνη, ονειρεύεσαι να κατακτήσεις εκείνον που αδιαφορεί. Μια νέα γνωριμία όμως, ίσως και μέσα από
το φιλικό περιβάλλον σου, μπορεί τώρα να σου αλλάξει τη ζωή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Χρειάζεται προσοχή στο χώρο της δουλειάς, γιατί κάποιοι συνάδελφοι μπορεί να
σου επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις και να αμαυρώσουν τη φήμη σου. Προσοχή επίσης στα οικονομικά, όπου απαιτούνται συνετοί χειρισμοί.
ΤΙΡ: Φιλικές συναντήσεις σού αλλάζουν ιδέες και σε κάνουν πιο μαχητική.

Ιχθείς

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

Η αισιοδοξία σου θα είναι μεγάλη στις 24 όπως και η ανάγκη σου για να διασκεδάσεις (μπιζού, ρούχα, χαλαρά πρωινά σε ένα spa;) στις 25, όμως μην απομακρύνεσαι από τις δουλειές σου.

Αν έχεις κάποια προσωπικά αγαθά να διαχειριστείς, μια οικονομική δουλειά να ρυθμίσεις, διαπραγματεύσεις να κάνεις με τον τραπεζίτη σου…., προχώρα! Από τις 28, θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις και να βρεις τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να φτάσεις τους στόχους που σου δίνονται.

Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να τα οργανώσεις όλα με λεπτομέρειες στις 29. Χαμόγελα από τον Έρωτα στις 24 και 30.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων από τη Χρύσα Συκά.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η σχέση σου βελτιώνεται, αποκτά βάθος και ουσία και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Άκου τις ανάγκες του συντρόφου σου και η ζωή θα γίνει πιο ανάλαφρη. Αν είσαι μόνη, ίσως να είσαι πιο ρομαντική και ονειροπόλα απ’ όσο πρέπει. Επίστρεψε στη γη για να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Μην αρνείσαι τις προσκλήσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Προοδεύεις αργά και σταθερά, αλλά μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις αν δεν τις έχεις σκεφτεί αρκετά.
ΤΙΡ: Με σύνεση και σεμνότητα κερδίζεις σε κάθε επίπεδο.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!