Προβλέψεις

Ζωδια - Αστρολογία

Κριός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου και απελπίζεσαι όταν οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις πως έχει και αυτός αδυναμίες και ελαττώματα όπως όλος ο κόσμος. Αν είσαι μόνη, οι προοπτικές είναι θετικές.

Επαγγελματικά, τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά αρκεί να κινηθείς με σοφία και υπευθυνότητα. Απρόσμενα έξοδα μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις τη διαχείριση του budget σου.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Κριού από τη Χρύσα Συκά

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 3, θα κάνεις κοινά σχέδια με το ταίρι σου. Αφήνεις πίσω σου τυχόν παρεξηγήσεις και βελτιώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, τα συναισθήματά σου θα είναι δυνατά και μπορεί να γνωρίσεις το άτομο που περίμενες από καιρό. Δείχνεις την αγάπη σου χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όλο το μήνα κάνεις συζητήσεις, μετακινήσεις, επαφές. Η καθημερινότητα είναι έντονη και το πεδίο ελεύθερο. Βρίσκεις λύσεις στα επαγγελματικά σου προβλήματα, βάζεις προτεραιότητες, κάνεις επιλογές και προχωράς με μαχητικότητα. Μια επιστροφή χρημάτων είναι πιθανή.
ΤΙΡ: Ακολουθώντας το ποτάμι, φτάνεις στη θάλασσα.

Ταύρος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου, αγωνίσου να δεις την πραγματικότητα. Αν δεχτείς το σύντροφό σου έτσι όπως είναι, η σχέση σου θα ενισχυθεί. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία θα μπορούσε να σου αλλάξει γνώμη για τη δέσμευση.

Επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες σου θα πραγματοποιηθούν, μια αλλαγή είναι πιθανή. Κάνεις μεγάλα σχέδια που στέφονται με επιτυχία, κυρίως δημιουργικά, καλλιτεχνικά ή αυτά που έχουν σχέση με το εξωτερικό.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και στις ανάγκες του. Κάνε μια ανοιχτή συζήτηση μαζί του για τα προβλήματά σας και βάλε στην καθημερινότητά σου περισσότερη φαντασία.
Αν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, καθώς δεν είσαι ακόμη έτοιμη για δεσμεύσεις. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μια σημαντική γνωριμία.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για την εξέλιξη της καριέρας σου. Ανάλαβε πρωτοβουλίες
και η επιτυχία είναι σίγουρη. Θα πετύχεις τους στόχους σου και οι κόποι σου θα αναγνωριστούν. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις από γνώριμα πρόσωπα.
Ο μήνας μυρίζει απώλειες.
ΤΙΡ: Αγαπημένα πρόσωπα αναζητούν τη συντροφιά σου.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Αν έχεις σχέση, ένα ευχάριστο γεγονός μπορεί να φωτίσει την κοινή σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η περίοδος είναι ιδανική για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης ή μιας γνωριμίας, πολλά υποσχόμενης. Έχεις καλή διάθεση και η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου.

Προσπάθησε μόνο να διατηρήσεις μια ισορροπία στο budget σου καθώς απρόβλεπτα έξοδα που αφορούν σπίτι ή αυτοκίνητο είναι πιθανά.

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η ζωή με το ταίρι σου είναι ανάλαφρη, χαλαρώνεις και παράλληλα ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα. Προσοχή μόνο προς τα τέλη του μήνα, καθώς μια κρίση μπορεί να ψυχράνει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 25 είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο σύντροφο που θα σε γεμίσει χαρά και θα σταθεροποιήσει την προσωπική σου ζωή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης σου δίνει ενέργεια για να προωθήσεις με επιτυχία τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Τα εμπόδια εξαφανίζονται. Πρόσεχε μόνο να μην πέσεις σε παγίδες που η ίδια στήνεις. Σε κάθε περίπτωση, θα λύσεις γρήγορα τα προβλήματά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου και προσπάθησε να αποταμιεύσεις.
ΤΙΡ: Η μοναδική επιθυμία σου είναι να είσαι ευτυχισμένη.

Καρκίνος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Είσαι δυναμική προσωπικότητα και θέλεις να κυριαρχείς στον άλλο. Υποφέρεις όταν αυτός κοιτάζει δεξιά και αριστερά. Κάνε αλλαγές. Αν είσαι μόνη, με την Αφροδίτη, έχεις ανάγκη να λάμπεις και να γοητεύεις, οι επιθυμίες σου είναι έντονες και παίρνεις φωτιά με το παραμικρό.

Επαγγελματικά, κινήσου πειθαρχημένα, συντόνισε τις προσπάθειές σου. Προοδευτικά, τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

 

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας είναι συνώνυμο της μαγείας και νιώθεις ότι δεν αντέχεις πλέον τις αντιπαραθέσεις. Δεν είναι εύκολο να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και εκείνες των άλλων. Προσπάθησε να αποδράσεις από τη ρουτίνα για να δεις θεαματικά αποτελέσματα. Αν είσαι μόνη, ο Δίας θα φέρει στα σκαλοπάτια σου καλές ευκαιρίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα κυριαρχούν το παρασκήνιο, σχόλια, ίσως και κρυφές διαπραγματεύσεις. Τα σχέδιά σου καθυστερούν, αλλά οι λύσεις βρίσκονται τελικά με απρόσμενο τρόπο. Για να πας μπροστά, θα χρειαστεί να ανακαλύψεις τα κατάλληλα κίνητρα. Μη ρισκάρεις οικονομικά.
ΤΙΡ: Προσοχή στην υγεία προς τα τέλη του μήνα.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Λέων

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Οι συνθήκες είναι αισιόδοξες για την ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να εδραιώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα φλερτάρεις, θα κάνεις γνωριμίες και εφήμερες σχέσεις. Μην παίρνεις τίποτα στα σοβαρά.

Επαγγελματικά, η περίοδος είναι σημαντική. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά σου, θα βρεις μια νέα θέση ή θα πάρεις μιαν άλλη κατεύθυνση. Οικονομικά, να είσαι συνετή, μη δανείζεσαι. Απρόβλεπτα έξοδα είναι πιθανά.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Λέων από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και οι συμφιλιώσεις είναι τρυφερές. Οι όποιες παρεξηγήσεις εξαφανίζονται και η κοινωνικότητα αυξάνεται. Νέα πρόσωπα επιδιώκουν να μπουν στη ζωή σου. Επωφελήσου από τις συνθήκες και τη δυνατότητα να χτίσεις το μέλλον σου. Μια όμορφη ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις σε βοηθούν να προχωρήσεις με μεγάλα βήματα. Συγκέντρωσε τις προσπάθειές σου, το δυναμισμό και τη θέλησή σου στους στόχους σου για να εξελιχθείς, να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου και να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου.
ΤΙΡ: Είσαι διεκδικητική και πείθεις.

 

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Η συναισθηματική ηρεμία είναι στο πρόγραμμα της περιόδου. Δεν κάνεις μόνο κριτική, βλέπεις και τα θετικά του συντρόφου σου και ενισχύεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ερωτευτείς.

Επαγγελματικά, έχεις τη θέληση να προοδεύσεις και έχεις τα μέσα για να τα καταφέρεις. Προσοχή μόνο σε ανάρμοστες συμπεριφορές απέναντι σε συναδέλφους. Ρύθμισε οικονομικά προβλήματα και κάνε επενδύσεις.

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος είναι έντονο, αλλά διστάζεις να προχωρήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να διακόψεις μια σχέση του παρελθόντος ή να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση για να απελευθερωθείς και να κάνεις μια νέα σχέση. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας είναι μυστηριώδης και ρομαντικός. Απόλαυσε αυτό το ειδυλλιακό κλίμα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας είναι κουραστικός και γεμάτος υποχρεώσεις. Βάλε προτεραιότητες, γιατί διαθέτεις τη μαχητικότητα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Οι ανώτεροί σου στηρίζονται πάνω σου για μεγαλύτερο κέρδος. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες, κοινά οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες, χρέη.
ΤΙΡ: Μην παραμελείς την οικογένειά σου.

Ζυγός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Θέλεις να περνάς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και κανένας να μην σε ενοχλεί και κείνος δείχνει μεγάλη κατανόηση απέναντί σου. Αν είσαι μόνη, έχεις όλα τα ατού να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο. Απρόβλεπτα θέματα μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα.

Διαχειρίσου τα σωστά για να μην αναγκαστείς να κάνεις αναπροσαρμογές. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Το μυαλό ξεκαθαρίζει και ξέρεις πλέον τι σε ενώνει με το σύντροφό σου. Ο Άρης σου δίνει το θάρρος να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Αρνείσαι να κάνεις άλλες παραχωρήσεις, διεκδικείς την ελευθερία σου ή χαράσσεις μια κοινή πορεία. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις το χρόνο σου μέχρι να ανακαλύψεις τους κρυμμένους θησαυρούς.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να αισθανθείς πως η δουλειά σου δε σε γεμίζει πραγματικά και ότι πρέπει να βρεις μια άλλη δραστηριότητα. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Σε πολλά πράγματα θα ξεπεραστούν τα εμπόδια μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο. Κάνε υπομονή και μίλα για τις ιδέες σου.
ΤΙΡ: Μην απαιτείς να έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Η περίοδος είναι θετική, τρυφερή και αισθησιακή, ο σύντροφός σου μπορεί να σε οδηγήσει στον έβδομο ουρανό. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να σου αλλάξει γνώμη για τη δέσμευση.

Επαγγελματικά, μπορεί να πέσεις σε παγίδες. Τα χρήματα δεν κερδίζονται πάντα γρήγορα και χωρίς προσπάθειες. Κάνε υπομονή. Μπορεί να εισπράξεις χρήματα από άλλες πηγές, όχι από τη δουλειά.

 

 

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις σου είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Η Πανσέληνος στις 10 σε κάνει έντονα συναισθηματική, η μεγαλοψυχία σου βασιλεύει. Ο δεσμός σου ενισχύεται και αυτό φέρνει ευτυχία στην κοινή συμβίωση. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου σε βοηθά να κατακτήσεις και να παθιαστείς με ένα νέο πρόσωπο κι αυτό θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οργανώνεις τη δουλειά σου, υιοθετείς καινούριες συνήθειες και βιώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα. Οι συζητήσεις σου είναι πιο εποικοδομητικές και μπορείς να πετύχεις τα πάντα χωρίς δυσκολία. Οι φιλοδοξίες σου δεκαπλασιάζονται! Προσοχή στον οικονομικό τομέα.
ΤΙΡ: Για να σε επισκεφθεί η τύχη, θα πρέπει να είσαι έτοιμη να τη δεχτείς.

Τοξότης

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Έχεις εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου και κείνος είναι ευτυχισμένος. Αν είσαι μόνη, είσαι πιο ρομαντική τώρα. Για σένα, δεν υπάρχει γάμος χωρίς έρωτα. Αν βρεις λοιπόν το ιδανικό πρόσωπο, προχώρα.

Ο Ήλιος ξυπνά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Είσαι πιο απαιτητική και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε ανώτερα πρόσωπα. Οικονομικά, μια αύξηση, ένα μπόνους ή ακόμα και μια κληρονομιά είναι πιθανά.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Τοξότη από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη σε βοηθά να λύσεις τις παρεξηγήσεις, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να διεκδικήσεις την ευτυχία. Ξέρεις να πείθεις και να γοητεύεις, είσαι ακαταμάχητη και ερωτική. Διατήρησε αρμονικό το κλίμα, ακόμα κι αν ο σύντροφός σου έχει άλλες υποχρεώσεις. Αν είσαι μόνη, αναζητάς τη σταθερότητα, αλλά, αν ερωτευτείς, μη βιαστείς να προχωρήσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προκλήσεις από συνεργάτες που θα σου ζητήσουν να ακολουθήσεις τα σχέδιά τους. Νέες ιδέες θα σε πάνε μπροστά, αρκεί να οργανωθείς και να γνωρίζεις τα όρια των δυνατοτήτων σου. Κάνεις καλές οικονομικές κινήσεις.
ΤΙΡ: Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Ο Ερμής μπορεί να σου φέρει μια καθοριστική γνωριμία ή ευχάριστες περιπέτειες. Η γοητεία σου είναι μεγάλη και καταφέρνεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Διατήρησε όμως ένα ζεστό κλίμα γιατί να θεμελιώσεις σχέσεις. Διαφορετικά, αυτές θα σε εγκαταλείψουν χωρίς να το καταλάβεις.

Επαγγελματικά, θα έχεις επιτυχίες και οικονομικά, ακολουθείς στρατηγικές για να βελτιώσεις σταδιακά την κατάστασή σου.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής, από τις 3 σε ορθή πορεία, σε βοηθά να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σου σχέσεις. Συναισθήματα και επιθυμίες αποκαλύπτονται, σε εκπλήσσουν και αλλάζεις γραμμή. Νέες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια, όμως φρόντισε να μη στηρίζεσαι πολύ στους άλλους.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας έχει εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις τις απόψεις των άλλων, αλλά και οι δικές σου ιδέες δεν είναι αποδεκτές. Έχεις πολλή δουλειά και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά. Η επιβράβευση αργεί και νιώθεις πως η υπομονή σου εξαντλείται. Προσπάθησε μέσα από συζητήσεις να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθεροποίησης.
ΤΙΡ: Πρόσεχε την ψυχική σου υγεία.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Είναι πολύ καλή περίοδος αν ονειρεύεσαι να περάσεις ήσυχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μία σημαντική γνωριμία με προοπτικές.

Επαγγελματικά, είσαι επικεντρωμένη στους στόχους σου και κυνηγάς την επιτυχία. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνεπής με τα χρέη σου καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να σου κοστίσει ακριβά.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας είναι κυρίαρχος στη ζωή σου αυτόν το μήνα. Ο αισθησιασμός είναι στα ύψη, θέλεις να αρέσεις και τα καταφέρνεις χωρίς δυσκολία. Θα αισθανθείς πολύ κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που κινείται κοντά σου θα σου κλέψει την καρδιά. Ζεις το φλερτ και το πάθος στο μάξιμουμ.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένας δυναμικός μήνας, που ευνοεί τον επιχειρηματικό τομέα. Κάνεις πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις και όλα προχωρούν ανεμπόδιστα. Διεύρυνε τον κύκλο των επαφών σου. Έχεις νέες ιδέες, όμως πάρε το χρόνο σου για να τις δρομολογήσεις. Απόφυγε άσκοπα έξοδα και μη ρισκάρεις.
ΤΙΡ: Προσοχή σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα.

Ιχθείς

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 11/08 – 17/08

Έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Ατυχία αν το ταίρι σου επιθυμεί την ηρεμία. Αν είσαι μόνη, επωφελείσαι την ελευθερία σου και καις καρδιές. Επαγγελματικά, μπορείς να προοδεύσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες.

Προσπάθησε να ισορροπήσεις το budget σου.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η οικογενειακή ζωή σε κουράζει αυτόν το μήνα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δημιουργούνται εντάσεις λόγω διαφοράς απόψεων. Στη σχέση σου χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία. Ζήσε στο ρυθμό των συναισθημάτων σου, έχεις ανάγκη τον ενθουσιασμό και το πάθος. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις γνωριμίες, αλλά μην πιέζεις τις καταστάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Διαθέτεις δυναμισμό και πρωτότυπες ιδέες. Μαθαίνεις πολλά πράγματα και πολλαπλασιάζεις τις επαφές σου, αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στις συνθήκες απομονώνοντας το συναίσθημα. Τα οικονομικά προωθούνται και μπορεί να πάρεις χρήματα από ένα παλαιότερο σχέδιο που δούλευες καιρό ή να έχεις έσοδα από bonus ή κληρονομιά.
ΤΙΡ: Ευτυχία δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά οι μικρές, καθημερινές χαρές.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!