Follow us

2023 | Μια χρονιά πλούσια σε εκπλήξεις!

Είμαστε στο δρόμο μιας καλύτερης ζωής; Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

MissBloom TEAM
6 τρόποι για να γίνεις ο υγιής και αισιόδοξος άνθρωπος που θέλεις

Από το 2020 ζούμε σε ένα νέο κόσμο, πιο ανθρώπινο, με αλληλεγγύη, όπου εκφράζεται η ελευθερία του καθενός. Τι ελπίζουμε πια; Ο πόλεμος, οι εντάσεις, τα νεύρα….όλα αυτά μέσα στο 2023, ας ελπίσουμε να ηρεμήσουν. Δυο μεγάλα γεγονότα, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες στις 8 Μαρτίου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24 Μαρτίου θα φέρουν μεγάλες αναστατώσεις. Και αν δείξουμε εμπιστοσύνη, θα μας δοθεί η ευκαιρία για καλές προσωπικές αλλαγές. Αυτό αφορά όλα τα ζώδια. Θα ανέβουμε επίπεδο, θα κατανοήσουμε πως πρέπει να σεβόμαστε τον πλανήτη. Οι πόροι, η φύση και η ομορφιά του κόσμου πρέπει να διατηρηθούν και να δημιουργηθούν νέες ισορροπίες για να ζήσουμε όλοι μαζί αρμονικά.

Πως θα είναι το 2023 για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

"Έχεις πράσινο φως, προχώρα".

Τι αισιοδοξία, τι ενθουσιασμός στην αρχή της χρονιάς! Με τον Δία στο ζώδιό σου ως τα μέσα Μαΐου (αυτό συμβαίνει κάθε 12 χρόνια), θα τα βλέπεις όλα όμορφα και μεγάλα. Με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, μπορείς να αναποδογυρίσεις βουνά. Θέλεις να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους και να ξεφύγεις από όλες τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς που σε εμποδίζουν. Διατηρώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, κάνεις αυτό που σου αρέσει: αυτή είναι η προτεραιότητά σου. Μπορεί να ξυπνήσεις και να δείξεις όσα είσαι ικανή να πραγματοποιήσεις. Τέλος Μαΐου, αναρωτιέσαι για τα θέλω σου, για τις αξίες που είναι ουσιαστικές για να αισθανθείς ασφαλής. Είναι η στιγμή για να καρποφορήσουν όσα διαθέτεις και για να προσαρμοστείς στις υλικές αλλαγές που ο Ουρανός έφερε από το 2018 και που από τον Ιούνιο, θα ενισχυθούν (απώλεια ή απρόσμενη επιστροφή χρημάτων, αλλαγή δραστηριοτήτων…). Ο Κρόνος θα διευκολύνει παράλληλα την ομαδική εργασία, την πραγματοποίηση σχεδίων που επιθυμείς και την εδραίωση φιλικών σου σχέσεων. Θα σε ενθαρρύνει στη συνέχεια να τελειοποιήσεις όσα δεν έχεις τελειώσει, να κατανοήσεις τα τελευταία χρόνια, τι θα ήταν καλό να αλλάξεις και να σταματήσεις. Θα σου επιτρέψει επίσης να δεις καθαρά την νέα κατεύθυνση που θα πάρεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που ο Ποσειδώνας δεν σταματά να σε εμπνέει. Ο Πλούτωνας που σε ανάγκασε να οριοθετήσεις εκ νέου την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου, θα σταματήσει να σε κοντράρει τέλος Μαρτίου. Θα μπορείς να κάνεις νέες φιλίες, να βρεις νέες ομάδες για να εξελιχτείς, που θα ανταποκρίνονται περισσότερο στα θέλω σου.

Έρωτας: Μεγάλη σεξουαλική διάθεση από Μάιο-Ιούλιο. Πολλά τα ερωτήματα το καλοκαίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

"Βγες από τη ρουτίνα"

Λίγη υπομονή…. Ο Δίας,ο πλανήτης των ανοιγμάτων και της τύχης, μπαίνει στο ζώδιό σου στις 17 Μαΐου. Έχεις 4 μήνες για να προετοιμαστείς, να κοιτάξεις προς τα πίσω για να δεις τι σου έμαθε τα τελευταία 12 χρόνια, για να κατανοήσεις πως εξελίχτηκες. Η βοήθεια προς τους άλλους αύξησε την ενσυναίσθηση,την συμπόνια για τον πόνο γύρω σου. Από τα μέσα Μαΐου, θα μπορέσεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να εξερευνήσεις νέους δρόμους και να κάνεις νέες γνωριμίες για να προχωρήσεις καλύτερα στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου. Ο Κρόνος, που περισσότερο από δυο χρόνια, μπλόκαρε τις ανάγκες ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου, θα σου επιτρέψει να τις πραγματοποιήσεις, να βγεις από τη ρουτίνα και να κινηθείς όπως θες. Μπορείς να μεταφέρεις στους άλλους τις εμπειρίες σου, να αναλάβεις περισσότερες υπευθυνότητες μέσα σε ομάδες που υπερασπίζονται τις ιδέες σου και να επιλέξεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αυτούς που ανταποκρίνονται περισσότερο στο δρόμο της εξέλιξης που έχεις χαράξει. Ο Πλούτωνας, τα τελευταία χρόνια, σου επέτρεψε να απαλλαχτείς από πράγματα που πίστευες και σε κλείδωναν. Έγινες πιο αντικειμενική, πιο ανεκτική, διατηρώντας το αυτό θα μάθεις περισσότερα. Η είσοδός του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24 Μαρτίου, θα σου δώσει την ανάγκη να οριοθετήσεις την καριέρα σου σε τομείς που ανταποκρίνονται περισσότερο στην ανθρωπιστική πλευρά του κόσμου, σε νέα ιδανικά που σε ενέπνευσε ο Ποσειδώνας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια μεγάλη μετάλλαξη. Άσε το φως του να σε οδηγήσει.

Έρωτας: Να είσαι η πιο όμορφη Μάρτιο-Απρίλιο. Μπορεί να συναντήσεις τον άντρα των ονείρων σου. Άσε τον Έρωτα να σου γυρίσει ανάποδα τις αισθήσεις τον Ιούλιο, Αύγουστο και πάρε το χρόνο σου να ζήσεις και να αγαπήσεις Οκτώβριο-Νοέμβριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

"Ζωή με ανοιχτούς ορίζοντες"

Η χρονιά ξεκινάει με αργούς ρυθμούς, με τον Άρη να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, αλλά στις 12 Ιανουαρίου, αυτό τελειώνει. Έχεις ξανά πολύ δύναμη και προχωράς μπροστά, ρίχνεσαι σε πολλά συναρπαστικά σχέδια. Τύχη! Ο Δίας είναι εκεί ως το Μάιο για να τα εξελίξεις ευνοϊκά. Άσε τα όνειρά σου, τα ιδανικά σου να φωτίσουν το δρόμο που προχωράς. Κάνε ότι μπορείς για να βελτιώσεις τον κόσμο. Όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο πιο πολλά λαμβάνεις. Να είσαι ανοιχτή σε νέες φιλίες. Επέκτεινε τον κύκλο που δημιούργησες. Συνέχισε επίσης να ταξιδεύεις, να μελετάς, να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Κάνε μια εκπαίδευση που θα κάνει καλύτερο το βιογραφικό σου. Ο Κρόνος θα σε ενθαρρύνει ως τις 7 Μαρτίου. Θα δώσει στη συνέχεια στην καριέρα σου μια νέα ορμή. Θα δεις τις προσπάθειες των τελευταίων 10 χρόνων να ανταμείβονται. Θα αναγνωριστείς, θα σε εκτιμήσουν και μπορεί να ανέβεις σε μια θέση με πολλές αρμοδιότητες. Ο Ουρανός, βρίσκεται στις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου αλλά θα σου επιτρέψει να δεις πιο καθαρά μέσα σου. Μην προσπαθείς να αντισταθείς στις αλλαγές που σου επιβάλλει. Πάρε το χρόνο σου, αντίθετα, να τις παρατηρήσεις και να δεις τις πληροφορίες που μπορείς να πάρεις. Με τον Πλούτωνα, από Μάρτιο-Ιούνιο, η άποψή σου για τον κόσμο θα αρχίσει να αλλάζει. Αυτή η ώριμη εμπειρία μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη δέσμευση μέσα σε ομάδες, κινείσαι για να μεταμορφώσεις την κοινωνία.

Έρωτας: Τον Ιανουάριο παίρνει μια νέα ορμή. Η σχέση σου ενισχύεται, γίνεται πιο έντονη ως τον Μάρτιο, ανθίζει τον Απρίλιο, Μάιο και μπορεί να σε κακομάθει το Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Ωραία αρμονία Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Χαμογέλα, έχεις τύχη"

Από το 2018, ο Ουρανός σου πρόσφερε πολλές ευκαιρίες για αλλαγές αλλά με τον Κρόνο,από το 2020, όλα ήταν μπλοκαρισμένα, με εντάσεις και καθυστερήσεις. Ξαναβρίσκεις το χαμόγελό σου, ο ερχομός του σε ένα φιλικό ζώδιο στις 8 Μαρτίου θα τα αλλάξει όλα. Μπορείς λοιπόν με χαρά και εμπιστοσύνη να αφεθείς στα όνειρά σου, να κάνεις φιλίες, να βρεις νέες ομάδες να εξελιχτείς, να ριχτείς σε σχέδια. Όμως δεν είναι μόνο αυτά…. Θα επωφεληθείς, από τις 17 Μαΐου και για ένα χρόνο τις θετικές ενέργειες του Δία που θα συναντήσει τον Ουρανό σε φιλικό για σένα ζώδιο, τον Ταύρο. Μαζί του, η τύχη σου χαμογελά και όλα είναι μεγάλα. Τέλος τα όρια, οι περιορισμοί… ! Ο ενθουσιασμός σου, η αισιοδοξία σου, θα σε πάνε μπροστά. Τα όνειρά σου μπορούν πιο εύκολα να πραγματοποιηθούν. Μπορείς να χτίσεις, να αισθανθείς πιο σταθερή στα σχέδιά σου, να αναπτύξεις ταλέντα που δεν φαντάζεσαι, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Όλα γίνονται πιο εύκολα με τον Δία, τον τυχερό του ζωδιακού! Ο Πλούτωνας σου επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να κατανοήσεις ότι ο άλλος ήταν ο καθρέφτης σου και ότι η σχέση σου δεν μπορεί να αλλάξει αν δεν μεταμορφωθείς εσωτερικά. Από τις 24 Μαρτίου,θα σε τεστάρει σε όσα επιχειρείς με άλλον. Θα μάθεις το άστο να πάει καταλαβαίνοντας πως ένα τέλος φέρνει πάντα μια αρχή. Η τόνωσή σου θα είναι στην κορυφή την άνοιξη.

Έρωτας: Με τον Κρόνο, από τις 8 Μαρτίου,μπορείς να είσαι πιο ειλικρινής στις ερωτικές σου σχέσεις. Με τον Έρωτα, αισθάνεσαι η πιο όμορφη το Μάιο, Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, μπορεί να παθιαστείς και να ξαναβρείς την έκσταση.

ΛΕΩΝ

"Ο Δίας σου δίνει ενέργεια"

Είσαι στην αρχή της χρονιάς ένα από τα τρία ζώδια τα πιο ευνοημένα, τα πιο δυναμικά του ζωδιακού. Ο Δίας, η τύχη, η χαρά, η επέκταση θα είναι στο πλευρό σου ως τις 16 Μαΐου. Μαζί του, η ματιά σου για τη ζωή θα αλλάξει. Ο ορίζοντας ανοίγει. Η σοφία σου μεγαλώνει. Θέλεις να ταξιδεύεις σε μακρινές χώρες, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ζήσεις νέες εμπειρίες. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για μεγάλες ιδέες, για τη φιλοσοφία, για την πνευματικότητα και μπορεί επίσης να έχεις ανάγκη να επιστρέψεις στο πανεπιστήμιο. Θα ευνοήσει στη συνέχεια την επέκταση της καριέρας σου, το άνοιγμα δραστηριοτήτων σου στο εξωτερικό ή σε τομείς που σου είναι ξένοι. Θα δουλέψεις σκληρά για να αναγνωριστείς, να εκτιμηθείς, για να σου εμπιστευτούν νέες ευθύνες, όμως προσπάθησε να μην το παρακάνεις… Ο Δίας συχνά δεν ξέρει να βάζει όρια. Κράτα στο μυαλό σου τις σοφές συμβουλές του Πλούτωνα: βρες χρόνο για χαλάρωση και μην στρεσάρεσαι. Ο Ουρανός μαζί με τον Δία, μπορεί να σου δώσουν μεγάλη ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία και να ευνοήσουν μέσα από ένα συμβόλαιο, μια συνεργασία, ένα απρόσμενο γύρισμα της μοίρας. Ο Κρόνος, που εδώ και δυο χρόνια σου επέτρεψε να είσαι πιο υπεύθυνη στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου (ένας γάμος, ένα διαζύγιο μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα) θα ευνοήσει, από τις 8 Μαρτίου, μια καλύτερη διαχείριση των κοινών οικονομικών. Εσωτερικές μεταμορφώσεις θα σε κάνουν να ξαναγεννηθείς σε μια άλλη διάσταση ζωής.

Έρωτας: Ένα ταξίδι, μια συνάντηση με έναν ξένο ή στο εξωτερικό, μπορούν το Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούνιο να δυναμιτίσουν τους έρωτές σου. Το πάθος ξαναγεννιέται το Δεκέμβριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

"Ασχολείσαι με τους άλλους"

Επωφελήσου τις αναζωογονητικές δυνάμεις του Πλούτωνα. Από το 2018, σου επέτρεψε να γεννηθείς σε μια νέα διάσταση στον έρωτα και την δημιουργικότητα, να εδραιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου ή να βάλεις τέλος σε σχέσεις που σε μπλόκαραν. Από τις 24 Μαρτίου, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις δουλειά αν θέλεις,αν δεν έχεις αναγνωριστεί ή αν πολλές εντάσεις σε έχουν αποσταθεροποιήσει. Θα σου επιτρέψει επίσης να ζήσεις χαλαρές στιγμές ή να κάνεις σπορ για να μείνεις σε φόρμα. Με τον Κρόνο, φτάνεις στο τέλος ένα κύκλου 14 ετών που σου επέτρεψε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να είσαι πιο υπεύθυνη. Θα δουλέψεις ακόμα σκληρά στην αρχή της χρονιάς, θα αναλάβεις καθήκοντα χωρίς να βλάψεις τον εαυτό σου. Στις 8 Μαρτίου,όλα θα αλλάξουν. Θα επικεντρωθείς στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν έχεις σχέση, μπορεί ίσως να κάνεις υποχωρήσεις για να είναι οι ανάγκες του καθενός σεβαστές και για να βασιλέψει μια μεγαλύτερη αρμονία για δυο. Αν βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης, θα έχεις την ευκαιρία να την εδραιώσεις. Ο Δίας, ως τις 16 Μαΐου, θα ευνοήσει μια καλύτερη διαχείριση των κοινών αγαθών και σημαντικών εσωτερικών μεταμορφώσεων. Μετά, θα συναντήσει τον Ουρανό στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα ενισχύσει όλες τις συναρπαστικές αλλαγές που ο Ουρανός κρατούσε για σένα από το 2018. Ταξίδεψε, σπούδασε, ασχολήσου περισσότερο για τη νέα τεχνολογία, τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα…Επωφελήσου στο μάξιμουμ τις νέες ευκαιρίες που τα άστρα σου προσφέρουν. Σούπερ τόνωση Ιούλιο, Αύγουστο.

Έρωτας: Στην κορυφή τον Ιανουάριο. Στο χέρι σου η καλή ζωή Οκτώβριο, Νοέμβριο! Θα λάμπεις.

ΖΥΓΟΣ

"Πάθος"

Τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται για σένα και αυτό θα είναι πολύ τονωτικό. Ο ερχομός του Πλούτωνα στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου στις 24 Μαρτίου εισάγει την αρχή των αλλαγών που θα διαρκέσουν 20 χρόνια και θα σε μεταμορφώσουν. Μπορεί να ριχτείς με πάθος και ένταση σε αυτό που αγαπάς. Θα μπορέσεις να μεταμορφωθείς,να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, να βρεις τον γοητευτικό πρίγκιπα που ονειρεύεσαι, να δημιουργήσεις πιο βαθιές σχέσεις με τα παιδιά σου και να ανακαλύψεις μέσα σου νέα ταλέντα για να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου. θα έχεις την ευκαιρία όλη τη χρονιά εκτός της άνοιξης. Ο Κρόνος που προετοίμασε το έδαφος όλων αυτών εδώ και δυο χρόνια, σε καλεί από αρχές Μαρτίου να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, να γίνεις πιο μεθοδική, πιο πειθαρχημένη για να αναλάβεις όλες τις νέες ευθύνες που θα σου δοθούν. Ο Ουρανός βοηθάει και αυτός τις αλλαγές. Μπορεί να είναι λίγο πιο ξαφνικές και βιαστικές αλλά θα σου επιτρέψουν να απελευθερωθείς από περιορισμούς που σου επέβαλαν ή που ήθελαν να σου επιβάλλουν και εθισμούς στους οποίους είχες εγκλωβιστεί. Μια νέα σεξουαλική σχέση μπορεί επίσης να σε στριφογυρίσει. Περίμενε τον ερχομό του Δία στον Ταύρο στις 17 Μαΐου για να ζήσεις ευχάριστα όλα όσα μπορούν να συμβούν(αύξηση εσόδων από κοινούς λογαριασμούς, νέα οικονομική συμφωνία, λήψη ενός δανείου ή μιας περιουσίας?....).

Έρωτας: Η τόνωση είναι στην κορυφή τον Αύγουστο,Σεπτέμβριο και οι έρωτές σου θα κουνηθούν ευχάριστα Ιανουάριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Νύχτες πάθους Μάρτιο, Απρίλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

"Είναι η στιγμή να προχωρήσεις"

Περίμενε σημαντικές αλλαγές με τον Πλούτωνα. Από το 1984, υπό την επιρροή του, μεταμορφώθηκες ψυχολογικά. Η προσωπικότητά σου ξύπνησε. Πάει τώρα (δειλά τον Απρίλιο,Μάιο, Ιούνιο), μετά πιο σοβαρά το 2024 να επιτεθεί στα θεμέλιά σου,να διώξει από τη ζωή σου ότι σε εμποδίζει να προχωρήσεις για να είσαι πιο σταθερή εσωτερικά και να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου. Πένθος, γέννηση, αλλαγή κατοικίας… Πολλές ιδέες θα σε εμπνεύσουν. Ο Κρόνος, που σου έμαθε τα τελευταία 10 χρόνια, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου,θα σου επιτρέψει από τις 8 Μαρτίου να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου , να εκφράσεις καλύτερα την δημιουργικότητά σου, να δεσμευτείς πιο σοβαρά στη σχέση με τον αγαπημένο σου, να χτίσεις πιο σταθερές σχέσεις με τα παιδιά σου και να αναπτύξεις περισσότερο την επιδεξιότητα του γονέα. Με το Δία, ως τα μέσα Μαΐου,οι δραστηριότητές σου θα αναπτυχθούν, οι συνθήκες εργασίας,οι σχέσεις με συνεταίρους θα βελτιωθούν. Σύνεση αν ενδιαφέρεσαι για τη γραμμή σου. Πρόσεχε τη λαιμαργία σου, ο Δίας οδηγεί εύκολα σε υπερβολές! Από τις 17, κάνεις focus στις σχέσεις σου… Θα ξαναβρούν μια νέα ζωτικότητα, κυρίως αν ο Ουρανός, από το 2018 τις έχει μπερδέψει ή τις μπερδεύει ακόμα. Άριστη περίοδος,θα κρατήσει ένα χρόνο, για να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, συνεργασίες,να υπογράψεις συμβόλαια (με πρόσωπα από το εξωτερικό?)και για να συμβουλευτείς, υπάρχει βοήθεια αν συναντάς προβλήματα. Σούπερ τόνωση τον Οκτώβριο, Νοέμβριο.

Έρωτας: Ολοκληρωμένες επιθυμίες Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Παθιασμένες αγκαλιές, νύχτες που επεκτείνονται Οκτώβριο, Νοέμβριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

"Γνώρισε τον εαυτό σου"

Δεν είναι η στιγμή να βαρεθείς, σε κάθε περίπτωση το πρώτο τρίμηνο. Περνάς δίπλα από φανταστικές ευκαιρίες που σου προσφέρει ο Δίας, για να ανθίσουν οι έρωτές σου, η δημιουργικότητά σου και για να δώσεις στον ενθουσιασμό σου και τη χαρά της ζωής μεγαλύτερη ένταση. Ένα ρομάντζο μπορεί να ξεκινήσει, οι σχέσεις σου με τον αγαπημένο σου ή με τα παιδιά σου είναι πιο αρμονικές, εκφράζεις τα ταλέντα σου καλύτερα, η εσφαλμένη γραφή ενός βιβλίου σε εμπνέει ξανά… Θέλεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να ρίχνεσαι σε κάθε νέο σχέδιο. Στα μέσα Μαΐου, αυτός ο ρυθμός θα αλλάξει. Θα κληθείς να προοδεύσεις,να εδραιώσεις όσα έχεις εισάγει. Να διαχειριστείς όλες τις αλλαγές που ο Ουρανός δεν σταματάει, από το 2018, να φέρνει στον τομέα των δραστηριοτήτων σου και που, υπό την επιρροή του Δία, θα μπορούσαν, από τις 17 Μαΐου, να γίνουν πιο έντονες. Να οργανώσεις εκ νέου τα εργαλεία της δουλειάς σου, τον ελεύθερο χρόνο σου, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου στο γραφείο. Να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην ευεξία και την υγεία σου. Με τον Κρόνο θα δεις με άλλη ματιά τον κόσμο και θα αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου, μετά, αρχές Μαρτίου, θα αρχίσεις να βάζεις τάξη στα θεμέλιά σου (οικογένεια, σπίτι) για να νιώσεις πιο σταθερά εσωτερικά. Θα σε βοηθήσει επίσης να βάλεις πλαίσια στον Ποσειδώνα που θα μπορούσε, αν χάσεις την πειθαρχία σου, να σε οδηγήσει σε αυταπάτες. Ο Πλούτωνας, μέσα από το γρήγορο πέρασμά του στον Υδροχόο την άνοιξη, θα φέρει την αρχή μιας βαθιάς κατάστασης ερωτημάτων για τον εαυτό σου. Το υπόλοιπο της χρονιάς, θα συνεχίσει να αλλάζει τις αξίες σου και θα καταλάβεις πως η πραγματική ασφάλεια είναι η εσωτερική.

Έρωτας: Έρωτες παθιασμένοι στις αρχές της χρονιάς, μετά ξανά παθιασμένοι Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

"Θετικές δυνάμεις"

Καλά τα νέα! Ο Πλούτωνας, ο οποίος από το 2008 ήθελε να σε μεταμορφώσει, να σε αναζωογονήσει χώνοντάς σε πολλές φορές σε σκοτεινές καταστάσεις, βαριές και λυπημένες, θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου στις 23 Μαρτίου. Μην φωνάξεις πολύ γρήγορα νίκη γιατί αυτό θα διαρκέσει 3 μήνες αλλά θα είναι μια πρώτη σπίθα χαράς, ελευθερίας, αναγέννησης. Απόλαυσε κάθε λεπτό αυτής της νέας κατάστασης. Τέλος του 2024 θα φύγει για τα καλά και θα επιστρέψει σε 250 χρόνια! Ο Κρόνος θα αλλάξει επίσης ζώδιο το Μάρτιο. Περιμένοντας, χρησιμοποίησε την πειθαρχία του και την σοβαρότητά του για να βάλεις σε τάξη τους λογαριασμούς σου, να διαχειριστείς καλύτερα όσα διαθέτεις για να ενισχύσεις το αίσθημα της ασφάλειας. Στη συνέχεια, μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες αλλά κυρίως να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου κατανοώντας πως ο άλλος, με εφέ καθρέφτη, σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα την επιρροή που έχεις στο περιβάλλον σου. Ο Δίας στον Κριό ως τα μέσα Μαΐου σε βοηθάει να απελευθερωθείς από παλιές σκέψεις που σε εγκλωβίζουν, να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και να γίνεις πιο σταθερή εσωτερικά. Η οικογενειακή εστία συγκεντρώνει όλη σου την προσοχή. Από τις 17 Μαΐου, έρωτας και δημιουργικότητα θα επωφεληθούν από τη θετική δύναμη της πίστης ενώ και ο Ουρανός, από την πλευρά του, θα ξεκαθαρίσει το έδαφος από όλα όσα μπορούν να εμποδίσουν την νέα κατάσταση που εγκαθίσταται. Τα γκρίζα σύννεφα κρύβονται, οι περιορισμοί και οι υποχρεώσεις, εξαφανίζονται. Όλα λάμπουν.

Έρωτας: Ανθισμένοι έρωτες, αρμονικές σχέσεις με τα παιδιά σου, νέος έρωτας, νέα ταλέντα, χαρούμενη διάθεση, ενθουσιασμός και χαρά ζωής….Ευχαριστώ τους πλανήτες για όλη την ανανέωση της ζωής μου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

"Η επανάσταση με τον Πλούτωνα"

Να είσαι χαρούμενος: Ο Κρόνος, αυτός που σε περιόριζε και σου επέβαλλε δύσκολα μαθήματα υπομονής και αντοχών, σε εγκαταλείπει οριστικά στις 7 Μαρτίου για να μπει στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα ξαναεπιστρέψει σε 28 χρόνια. Καλό του ταξίδι! Σου επέτρεψε να αναρωτηθείς για τον εαυτό σου και το νέο δρόμο που θα μπορούσες να πάρεις. Να κάνεις νοικοκύρεμα σε ότι σε ενοχλεί και να βάλεις νέες προτεραιότητες. Είναι καιρός τώρα να εδραιώσεις ότι έχεις εισάγει. Να κυκλώσεις τις αξίες που αγαπάς και να δράσεις στα αγαθά και τα οικονομικά σου, να ψάξεις πως θα τα καρποφορήσεις για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια. Με το Δία στην αρχή της χρονιάς, δεν σου λείπει τόνωση ούτε ενθουσιασμός. Νέες ιδέες,νέες γνωριμίες, τρέχεις σε κάθε πλευρά πολλαπλασιάζοντας μετακινήσεις και ραντεβού σε γρήγορους ρυθμούς. Ο ερχομός του στο ζώδιο του Ταύρου θα ηρεμήσει το παιχνίδι. Η οικογένειά σου, το σπίτι σου θα έχουν όλη σου την προσοχή. Εργασίες, μετακόμιση, αγορά ακινήτου…Όλα θα είναι εύκολα. Όμως αυτό που θα είναι το πιο σημαντικό αυτή τη χρονιά, είναι ο ερχομός του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 24 Μαρτίου. Αυτή η τεράστια πλανητική μετακίνηση, συμβαίνει κάθε 248 χρόνια, θα είναι για σένα η αρχή μιας μεγάλης περιόδου μεταμόρφωσης και αναγέννησης αλλά περιμένοντας να εγκατασταθεί οριστικά στο ζώδιό σου στο τέλος του 2024, θα σε κάνει να κάνεις αναδρομές στο παρελθόν, από Ιανουάριο ως Μάρτιο και από Ιούνιο ως Δεκέμβριο, για να ρυθμίσεις τα τελευταία προβλήματα που έχεις αφήσει στην άκρη.

Έρωτας: Οι έρωτές σου είναι τα πάντα εκτός από χλιαροί ως το τέλος Μαρτίου. Έντονες επιθυμίες Απρίλιο, Μάιο.

ΙΧΘΥΕΣ

"Μια πραγματική αναγέννηση"

Το 2023 θα είναι η χρονιά σου, αυτή μιας μεγάλης στροφής, μιας νέας αρχής ζωής με την επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιό σου στις 8 Μαρτίου. 28 χρόνια τώρα σου επέτρεψε να μεγαλώσεις, να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου και να φτάσεις νέες κορυφές αλλά αυτός ο κύκλος τελείωσε. Ένας νέος σταθμός σε περιμένει. Ο Πλούτωνας θα σε βοηθήσει σε αυτή τη μετάλλαξη. Οι φίλοι σου, οι ομάδες μέσα στις οποίες εξελίσσεσαι μπορούν να σε βοηθήσουν. Ξεκίνα να ρίχνεις μια μεγάλη ματιά στον εαυτό σου….Ποιος είσαι; Ποιοι είναι οι στόχοι σου στη ζωή; Τι έχεις ανάγκη να κάνεις όπως θέλεις; Πάρε συμβουλές για να πάρεις μια κατεύθυνση, απαλλάξου από υποχρεώσεις και περιορισμούς που σε βαραίνουν για να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Ξαναγύρνα στο πανεπιστήμιο, άλλαξε δουλειά αν σε ενοχλεί. Κάνε κυρίως υπομονή. Είναι για τον εαυτό σου που πρέπει να πάρεις ευθύνες και αν ο Πλούτωνας σου δώσει την ανάγκη γι αυτό, ο Δίας που σε έχει προετοιμάσει το 2021 και 2022 θα σου επιτρέψει ως τα μέσα Μαΐου να εδραιώσεις ότι έχεις εισάγει (αύξησε τα οικονομικά σου και τις δραστηριότητές σου για να αισθανθείς πιο ασφαλής). Θα βάλει στη συνέχεια χαρά και διασκέδαση στη ζωή σου και την καθημερινότητά σου και θα ευνοήσει καλύτερες σχέσεις με αυτούς που σε περιτριγυρίζουν. Ξαναβρίσκοντας τον Ουρανό, θα ενισχύσει την ανάγκη σου να βγεις από τη ρουτίνα, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να κάνεις νέες γνωριμίες. Θα αισθανθείς ανίκανη να εξαρτάσαι από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε. Ένας νέος αέρας θα φρεσκάρει τον τρόπο σκέψης σου, την επικοινωνία σου.

Έρωτας: Αισθάνεσαι η πιο όμορφη Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Το πάθος ξυπνάει την άνοιξη με στιγμές πολύ τρυφερές Μάιο, Ιούνιο.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;