Follow us

10 ζευγάρια μποτάκια που είναι ιδανικά για βροχερές ημέρες

Τα παπούτσια που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στη βροχή.

street style Pixel Formula

Οι φθινοπωρινές βροχές έχουν ξεκινήσει, κάνοντας μας να παρατηρήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε κάτι σημαντικό. Ποιες είναι δηλαδή οι ελλείψεις που υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα μας κι αν έχουμε στην κατοχή μας τα απαραίτητα ρούχα και παπούτσια για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά στη βροχή όμως, τα παπούτσια είναι σίγουρα μία από τις πρώτες αγορές που θα χρειαστεί να κάνεις, αφού χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ή και περισσότερα ζευγάρια που δεν γλιστράνε και ταιριάζουν με το στιλ σου.

Η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε "παπούτσια για βροχή” είναι οι γαλότσες, οι οποίες φέτος κυριαρχούν στη μόδα περισσότερο από άλλες χρονιές. Στα brands, θα βρεις γαλότσες σε basic ή έντονες αποχρώσεις που φτάνουν μέχρι το ύψος του γόνατου ή του αστραγάλου και ταιριάζουν με τα πάντα. Εξίσου καλή επιλογή που θα φορέσεις είτε βρέχει είτε όχι είναι τα μποτάκια Chelsea. Συνδυάζονται τέλεια τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα. Τα αρβυλάκια και τα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα είναι εξίσου must για μία βροχερή ημέρα.

Extra Tip

Το ενδιαφέρον με τις τάσεις της μόδας στα παπούτσια για αυτή τη σεζόν είναι πως εκτός από το μαύρο, τα μποτάκια σε λευκή ή off white απόχρωση είναι μία εξίσου πρακτική επιλογή. Μη διστάσεις να τα προσθέσεις στη φθινοπωρινή σου συλλογή, αφού έχουν τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με τα μαύρα μποτάκια, ωστόσο είναι μία όχι και τόσο αναμενόμενη επιλογή.

Τα σχέδια που έχουμε ξεχωρίσει

Γαλότσες Envie Shoes

Μαύρο μποτάκι Haralas

Λευκό μποτάκι Guess

Μποτάκι Chelsea Tod's

Μαύρο δερμάτινο αρβυλάκι με κορδόνια Migato

Μαύρο μποτάκι Bruno Premi

Μποτάκι Chelsea Zara

Μποτάκι με κορδόνια Zara

Μποτάκι Nine West

Μποτάκι Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ