Follow us

H Jennifer Lopez αναβίωσε ένα χτένισμα από ένα 00s video clip της

Και είναι το αγαπημένο μας!

JLo Abaca

Άλλο ένα 00s χτένισμα που αναβίωσε η Jennifer Lopez στο Ιnstagram της, και δεν είναι άλλο από το -διαχρονικό πλέον- half-up half-down ponytail.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει βέβαια: η λατίνα σούπερ σταρ επιλέγει συχνά στις εμφανίσεις της το συγκεκριμένο hair style, με πιο πρόσφατη την συγκινητική performance στην ορκωμοσία του Joe Biden μόλις την προηγούμενη βδομάδα.

Στο τελευταίο Instagram post που ανέβασε πριν λίγες ημέρες, η JLo φαίνεται να θυμάται κάποιες στιγμές από ένα major hit της των 00s, το "Love don't cost a thing", που μάλιστα συμπληρώνει φέτος ακριβώς 20 χρόνια από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Έτσι, στο μικρό Instagram video η τραγουδίστρια μιμείται κάποιες από τις κινήσεις που έκανε και στο video clip του "Love don't cost a thing", στα πλαίσια μιας φωτογράφισης και διασκεδάζει τόσο η ίδια όσο και οι εκατομμύρια followers της.

Loading...

Βέβαια, εκτός από τις σέξι κινήσεις της, αυτό που μάς κέντρισε την προσοχή είναι φυσικά το χτένισμά της, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν σχεδόν το ίδιο με το χτένισμα που είχε και στο video clip, το οποίο δείχνει το ίδιο υπέροχο και σύγχρονο πάνω της ακόμα και 20 χρόνια μετά.

Δες επίσης: Celebrities στον χρόνο | Ποιες stars παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου

Στο βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες που ανέβασε λίγο αργότερα, η JLo έχει την ίδια half-up πολύ ψηλή αλογοουρά, με τα υπόλοιπα μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά στην πλάτη της, με ένα ελαφρύ σπάσιμο. Η μόνη διαφορά με το τότε χτένισμα είναι ότι η λατίνα σταρ έχει αφήσει δύο τούφες τύπου curtain bangs να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, ενώ φυσικά τα μαλλιά της έχουν μια πιο ανοιχτή ξανθιά απόχρωση.

Loading...

Όπως μπορείς να προβλέψεις, πίσω από το τωρινό χτένισμά της βρίσκεται και πάλι ο ταλαντούχος Chris Appleton.

Δες επίσης: Πώς περιποιούνται οι royals την επιδερμίδα τους;

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Δες το παλιό video clip για να ξαναθυμηθείς το all time classic χτένισμά της - και το τραγούδι της φυσικά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ