Follow us

Fitness with the Stars

Heidi Klum, Cameron Diaz, Blake Lively, Kristen Bell, Sarah Jessica Parker... Tι κάνουν για να είναι in shape;

heidiclum

Heidi Klum, Cameron Diaz, Blake Lively, Kristen Bell, Sarah Jessica Parker... Tι κάνουν για να είναι in shape;

Heidi Klum: Yoga για αυτοπεποίθηση
"Ζήτησα από τον φίλο μου, Russell Simmons, να έρθει μαζί μου για τρέξιμο και πήρα για απάντηση ένα μεγάλο τρανταχτό ΟΧΙ! Aλλά με κάλεσε σε μία από τις 90λεπτες συναντήσεις yoga στο πάρκο με τον αγαπημένο του καθηγητή Jules Febre. Δεν κάνω yoga και δεν είμαι πολύ ευλύγιστη, αλλά ήμουν ανοιχτή να το δοκιμάσω! Έμαθα ότι αν και δεν είσαι πάντα τόσο καλή στις στάσεις όσο οι υπόλοιποι ή δεν δείχνεις τόσο κομψή ή δεν μπορείς να τεντωθείς τόσο πολύ, κάνεις απλά ότι μπορείς. Έχει να κάνει με ΕΣΕΝΑ εκείνη τη στιγμή. Δεν το κάνεις για τους άλλους ή για το τι σκέφτονται για σένα, το κάνεις για σένα! Είναι το ίδιο με το τρέξιμο ή οποιαδήποτε άλλη άσκηση! Πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για σένα!"

Cameron Diaz: Sports για μυική ενδυνάμωση
Η 38χρονη ηθοποιός δείχνει πάντα σέξι τόσο όταν απομακρύνεται όσο και όταν έρχεται προς το μέρος σου. Το surfing και το snowboard διατηρούν δυνατή την πλάτη της, αλλά ασκείται επίσης στο Λος Άντζελες με το γυμναστή Τeddy Bass αρκετές φορές την εβδομάδα. Στη διάρκεια των προπονήσεων, η Cameron κάνει ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης που στοχεύουν ταυτόχρονα στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματος (όπως καθίσματα με κωπηλατική). Ο Τeddy Bass εξηγεί: «Η ταυτόχρονη εκγύμναση πολλών μυϊκών ομάδων προκαλεί μεγαλύτερη καύση θερμίδων».

Sarah Jessica Parker: Περπάτημα, yoga και ενόργανη
Έχει παραδεχθεί ότι της είναι δύσκολο να μείνει πιστή σε ένα είδος γυμναστικής και σε κάποιο αυστηρό πρόγραμμα άσκησης για να διατηρήσει ένα σώμα στα πρότυπα του Χόλιγουντ. «Προτιμώ χίλιες φορές να πάω σε γεύμα με φίλους, παρά να σκλαβωθώ στο γυμναστήριο. Το φαγητό και οι άνθρωποι είναι οι μεγάλες χαρές της ζωής». Παρά την αντιπάθειά της για τα γυμναστήρια, κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρείται σε φόρμα. «Ασκούμαι κάθε μέρα, κάνω yoga δύο φορές την εβδομάδα και εξασκούμαι στους κρίκους στην ενόργανη. Τουλάχιστον δεν είναι βαρετό». Είναι γνωστή για την αγάπη της για το περπάτημα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και πιστεύει ότι αν ανεβαίνεις τις σκάλες, αντί να παίρνεις το ασανσέρ, θα σου γλιτώσει ώρες από το γυμναστήριο. «Περπάτα όσο πιο συχνά μπορείς. Είναι υπέροχη αίσθηση. Και για εκείνες που είναι “αλλεργικές” στη γυμναστική, βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος».

Blake Lively: Πλυομετρικές ασκήσεις για τέλεια πόδια
Όλες αυτές οι ώρες που περνά φορώντας γόβες στιλέτο μπορεί να βοηθούν τη σταρ του Gossip Girl να σμιλεύει τις γάμπες της, αλλά για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα τους, έκανε προπόνηση πέντε φορές την εβδομάδα με το γυμναστή από το Λος Άντζελες Bobby Strom. «Εκτελούσαμε πολλές ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με το ένα πόδι, καθώς και πλυομετρικές ασκήσεις (δυναμικές ασκήσεις με άλματα)», τονίζει ο γυμναστής και προσθέτει: «Αυτό διατηρούσε υψηλό τον καρδιακό παλμό της αυξάνοντας την καύση θερμίδων και απαιτούσε ισορροπία, βοηθώντας τη να δυναμώσει το μέσο κορμό της».

Kristen Bell: Η εναλλακτική
"Με τις φίλες μου για να διατηρούμαστε σε φόρμα προτιμούμε τις υπαίθριες δραστηριότητες, πεζοπορία, αναρρίχηση, καταδύσεις", εξηγεί η διάσημη φωνή της Gossip Girl. "Θέλω να είμαι σε φόρμα και να προκαλώ τον εαυτό μου. Όμως δεν έχω ζυγαριά. Ο στόχος είναι να αισθάνομαι καλά και υγιής. Αν μπορώ να κάψω 10 θερμίδες αποφεύγοντας το ασανσερ είμαι μέσα. Περισσότερες σκάλες σημαίνει ότι μπορώ να φάω περισσότερα γλυκά".

Kourtney Kardashian: Για post baby shape
Με τις μητρικές υποχρεώσεις λόγω του μικρού γιου της Mason και δουλειά μεταξύ Νέας Υόρκης και Los Angeles, η εξίσου διάσημη αδερφή της Kim Κardashian αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα πρόγραμμα άσκησης που να χωράει στις busy μέρες της. "Δοκίμασα να ασκούμαι στο γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη και ήταν βαρετό. Ξεκίνησα bootcamp με την Κim, αλλά απλά δεν είναι για μένα", λέει η ίδια. Γι' αυτο και στράφηκε στο τρέξιμο. "Πηγαίνω πριν ξυπνήσει κανείς, και κάνω το γύρο της γειτονιάς μου. Με τονώνει και καθαρίζει το μυαλό μου - πραγματικά χρειάζομαι αυτό το χρόνο για μένα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ