Follow us

Despoina's Notebook No 72: Τα μυστικά ομορφιάς της Δέσποινας Καμπούρη

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Δέσποινα Καμπούρη μοιράζεται τα δικά της σπιτικά μυστικά ομορφιάς

Despoina's Notebook No 72: Τα μυστικά ομορφιάς της Δέσποινας Καμπούρη

Γεια σας φίλες μου και χρόνια μας πολλά!

Σήμερα, αποφάσισα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα ταξιδιωτικά μου posts και να αφιερώσω το blog μου σε αυτο το θαυμαστό πλάσμα που λέγεται γυναίκα.

Αυτη η μέρα ανήκει σε σας! Τις γυναίκες που δίνετε καθημερινούς αγώνες και καθημερινές μάχες για να επιβιωσετε σε αυτόν τον σκληρό κόσμο με τόσο αντίξοες συνθήκες που ακόμη και το... "ισχυρό" φύλο δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει.

Σε σας που γεννάτε, που μεγαλώνετε παιδιά, εγγόνια, σε σας που είστε μάνα και πατέρας μαζί, σε σας που είστε ο στηλοβατης του σπιτιού και ο κυματοθραύστης της κακής ψυχολογίας του άντρα σας ή της επαναστατικότητας του έφηβου γιου σας.

Σε σας τις δασκάλες που προετοιμαζετε τους αυριανούς πολίτες της χώρας, σε σας τις νοσηλεύτριες που φροντίζετε αρρώστους και ηλικιωμένους... Σε σας τις γυναίκες, διάσημες ή άσημες που έχετε βοηθήσει για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Αν κάποιοι ξεχνούν ή αδιαφορούν να σας τιμήσουν και να σας ευχαριστήσουν που τους υπηρετείτε, που τους φροντίζετε ή που τους αγαπάτε ολοκληρωτικά, μη το βάζετε κάτω. Σημασία έχει ότι η αξία της γυναίκας στην κοινωνία και την οικογενεια είναι ανεκτίμητη... Μοναδική!

Σήμερα λοιπόν αξίζει τον κόπο να αφιερωσετε τη μέρα μόνο σε σας... Αξιζετε να είστε όμορφη και περιποιημένη κάθε μέρα, αλλά σήμερα ειδικά κάντε τους γύρω σας να σας προσέξουν, να σας κοιτάξουν διαφορετικά και να τους θυμησετε πόσο όμορφη είστε εξωτερικά, αλλά κυρίως εσωτερικά!

Έχω λάβει πολλά μηνύματά σας όλο αυτόν τον καιρό που μου ζητάτε να σας γράψω μικρά δικά μου μυστικά ομορφιάς. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να τα μοιραστούμε! Αυτό είναι το μικρό μου δώρο για όλες εσάς που γιορτάζετε σήμερα, για εσάς τις αγαπημένες μου διαδικτυακές φίλες που με διαβάζετε και με ακολουθείτε τόσους μήνες πια...
Με ρωτάτε συχνά αν φτιαχνω μόνη μου μάσκες ομορφιάς και πίλινγκ για την απολέπιση του δέρματος.

Δείτε ένα εύκολο, γρήγορο, φτηνό και πολύ αποτελεσματικό πίλινγκ!

Βάλτε σε ένα μπολάκι παγωτού ελαιόλαδο και ζάχαρη. Τριψτε με ελαφριές κινήσεις των δαχτυλων το πρόσωπό σας και με ένα σχετικά σκληρό σφουγγάρι το υπόλοιπο σώμα. Τα αποτελέσματα είναι φοβερά και με απολύτως φυσικά συστατικά! Θα δείτε να φεύγουν από την επιδερμιδα σας όλα τα νεκρά κύτταρα! Αυτη είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούν και στα ξακουστά turkish baths! Μετά μπορείτε να ξεπλύνετε την επιδερμιδα σας και να χαλαρώσετε στην μπανιέρα σας με καυτό νερό. Ριξτε μέσα λίγο γάλα και άλατα ή αιθέρια έλαια από κάποιο φαρμακείο. Θα με θυμηθείτε!

Τώρα πάμε να φτιάξουμε μια σπιτική ενυδατική μάσκα προσώπου με αυγό και γιαούρτι! Δείτε πόσο απλό είναι!
Κρατήστε τα ασπράδια από δύο αβγά και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Ανακατέψτε και απλώστε το μίγμα στο πρόσωπο. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό. Τέλος, τοποθετήστε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σας.

Τώρα θα φτιάξουμε μαζί μια μάσκα για όμορφα και λαμπερά μαλλιά! Τα υγιή μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη γυναίκα. Δώστε τους τροφή λοιπόν!
Βάλτε σε ένα μπλέντερ μία μπανάνα, ένα αβγό, μία κουταλιά της σούπας μέλι, μία κουταλία της σούπας ελαιόλαδο και μισή κούπα μπύρα! Ναι! Καλά ακούσατε! Μπύρα! Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Άλλωστε από την ρίζα μέχρι τις άκρες και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά περίπου! Μετά μπορείτε να ξεπλύνετε με να μαλακό σαμπουάν! Θα ξετρελαθείτε!

Πριν κλείσω το σημερινό μου post θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από ένα εκπληκτικό προϊόν που δοκίμασα και πραγματικά ενθουσιάστηκα!

Despoina's Notebook No 72: Τα μυστικά ομορφιάς της Δέσποινας Καμπούρη

Δεν γνώριζα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το κολλαγόνο στον οργανισμό μας. Μέχρι που έμαθα από πρώτο χέρι! Το κολλαγόνο ευθύνεται για την ανανέωση των κυττάρων, την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας. Επιπλέον λειτουργεί προληπτικά σε περιπτώσεις αρθροιτιδας ή σε περιπτώσεις δυσλειτουργιών των αρθρώσεων. Είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μόνο λάμψη και ευεξία θα σας χαρίσει. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Πριν σας αποχαιρετήσω σας θυμίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθω με τα ταξιδιωτικά μου posts μία που είδα ότι τα αγαπήσατε πολυ!

Και πάλι χρόνια μας πολλά!

Σας φιλώ και σας στέλνω την Αγάπη μου!


Περιμένω τα emails σας στο dkampouri@gmail.com


Previous:

Despoina's Notebook: Όλα τα post του blog της Δέσποινας Καμπούρη


Aπαγορεύεται ηοποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτησηή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτεςθα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας καιτον ποινικό κώδικα..

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ