Follow us

Η παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο SHOP

Ήμασταν εκεί και έχουμε φωτογραφίες

Elena_Syraka

Ήμασταν εκεί και έχουμε φωτογραφίες

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης το concept store SHOP Ερμού 112A υποδέχτηκε την Ελένα Σύρακα και δύο από τις ιδιαίτερες συλλογές της. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια παρουσίασε τις συλλογές “Demi-Gods" και “Charmed Life” και συνομίλησε με τους καλεσμένους για τις ξεχωριστές εμπνεύσεις της.


Η Έλενα Σύρακα με τη Μαριάννα Φούντα.


Η παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο SHOP - εικόνα 2
Η συλλογή “Charmed Life” περιλαμβάνει σύμβολα καλής ενέργειας και τύχης, τα οποία παρουσιάζονται σε φλουριά από χρυσό 18Κ σε μενταγιόν, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

Η παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο SHOP - εικόνα 3
Στην είσοδο του SHOP, η Έλενα Σύρακα με την Αλεξία Βουτηρά.

Η παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο SHOP - εικόνα 4
Όσο για τη συλλογή “Demi-Gods”, είναι εμπνευσμένη από τους 12 θεούς του Ολύμπου και τους μύθους οι οποίοι αποδίδουν στον καθένα χαρακτηριστικούς τίτλους και στοιχεία-σύμβολα.

Η παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο SHOP - εικόνα 5
Η αγαπημένη μας φίλη, Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη δοκιμάζει το κόσμημα που μας άρεσε περισσότερο από κάθε άλλο, αν και ήταν δύσκολη η επιλογή.

Τα κοσμήματα της Έλενας Σύρακα ταίριαξαν απόλυτα στο SHOP, ένα concept store που προτείνει πάντα ό,τι πιο ενδιαφέρον, φρέσκο και ιδιαίτερο κυκλοφορεί στο χώρο της μόδας και του design.

Η παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο SHOP - εικόνα 6
Η Έλενα Σύρακα με την Κάτια Βουτηρά.

Αμέσως μετά την παρουσίαση βρεθήκαμε μαζί με τη σχεδιάστρια και φίλους της στο αγαπημένο Salon de Bricolage του Κολωνακίου για να σχολιάσουμε όσα είδαμε και να μας αποκαλύψει λίγα πράγματα για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει για το μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ