Follow us

Το μυστικό για τέλειους κοιλιακούς

Βρίσκεται στους κρυμμένους μυς, λέει η trainer των celebrities, Valerie Waters. Δες τι κάνεις λάθος (και πώς είναι η σωστή άσκηση)

reebok


Βρίσκεται στους κρυμμένους μυς, λέει η trainer των celebrities, Valerie Waters.


Tα ροκανίσματα στοχεύουν μόνο τους επιφανειακούς κοιλιακούς μυς, επομένως δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσεις τους κοιλιακούς σου.

Σκληρή Πραγματικότητα: Για να κάψεις μισό κιλό λίπους, πρέπει να κάνεις 250.000 ροκανίσματα, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Virginia. Αυτό σημαίνει 100 ροκανίσματα τη μέρα για 7 χρόνια. Χμμμ...

Αντί για αυτό, πρέπει να στοχεύσεις τους μυς που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια: τους εγκάρσιους και πλάγιους. Ενδυναμώνοντας αυτούς τους μυς, θα τραβήχθεί προς τα μέσα η μέση σου (σαν το αποτέλεσμα ενός κορσέ), κάνοντας την περιοχή να φαίνεται τονωμένη και... φλατ. "Όχι μόνο αυτοί οι μύες είναι αδύναμοι σε πολλές γυναίκες, αλλά οι περισσότερες από εμάς, δεν έχουμε ιδέα για το πώς να τους γυμνάσουμε", εξηγεί η Valerie Waters, personal trainer των celebrities, όπως η Jennifer Garner.

Δοκίμασε την άσκηση όπως την προτείνει η Valerie:
Ξάπλωσε ανάσκελα και τοποθέτησε τις παλάμες σου λίγο πιο κάτω από τον αφαλό σου. Έκπνευσε και άφησε την κοιλιά σου να φουσκώσει όσο μπορείς. Κατόπιν στόχευσε στο να τραβάς τον αφαλό σου προς τη σπονδυλική στήλη, τραβώντας τους κοιλιακούς σου προς το πάτωμα. Μείνε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα. Κάνε 8 με 10 επαναλήψεις.

Γυμνάζεσαι στο σπίτι; Ρωτήσαμε τον ειδικό ποιο είναι το καλύτερο όργανο για το σπίτι: Ποδήλατο ή διάδρομος; Δες τι να διαλέξεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ