Follow us

Versace for H&M: Το Party στη Νέα Υόρκη

Τραγούδησε ο Prince και η Nicki Mina. Ποιοι celebs τους παρακολούθησαν; Τι είδαμε στην πασαρέλα;

versace


Τραγούδησε ο Prince και η Nicki Minaj


Με ένα μοναδικό party στη Νέα Υόρκη γιόρτασε εχθές η Donatella Versace και η H&M το λανσάρισμα της συλλογής Versace for H&M. Ανάμεσα σε πολλούς άλλους η Blake Lively, η Uma Thurman, η Jessica Alba, ο Chase Crawford, η Jennifer Hudson και η Selma Blair είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το fashion show με πρωταγωνίστριες τη Natasha Poly, τη Lindsay Wixson και την Abbey Lee Kershaw.


Η Jennifer Hudson και η Jessica Alba ήταν από τις πρώτες που φόρεσαν τα αγαπημένα μας σύνολα της σειράς


"Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Versace. Η εφαρμογή των ρούχων της στο γυναικείο σώμα είναι απίθανη. Εϊμαι ακόμη πολύ μεγάλη θαυμάστρια της H&M. Το να έχουμε λοιπόν τη Versace στην H&M είναι ό,τι καλύτερο" είπε η Blake Lively ενώ η Emma Roberts τόλμησε να φορέσει το set με τα έντονα λουλουδια που σχεδίασε η Donatella.

Τα διάσημα μοντέλα περπάτησαν στη χρυσή πασαρέλα φορώντας όχι μόνο τα κομμάτια της συλλογής για το H&M αλλά και σύνολα υψηλής ραπτικής που σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση, αλλά αυτή ήταν μόνο η πρώτη έκπληξη της βραδιάς!


Το show ήταν χαρακτηριστικό του στυλVersace και το κοινό το λάτρεψε!



Mετά την επίδειξη, κατά τη διάρκεια του after party, ανέβηκε στη σκηνή η Nicki Minaj αλλά και ο Prince ο οποίος τραγούδησε live και ενθουσίασε το κοινό.


Ο Prince ήταν φυσικά παρών και στο show το οποίο και παρακολούθησε από την πρώτη σειρά.
Από τους πιο δραστήριους από άποψη social media παραβρισκόμενους ήταν η Coco Rocha η οποία από νωρίς είχε ξεκινήσει να «τουητάρει» λέγοντας ότι ο άντρας της είχε ενθουσιαστεί που θα έβλεπαν live τον Prince, ενώ συνέχισε ανεβάζοντας φωτογραφίες από την performance του τραγουδιστή.

Όπως ήταν όμως φυσικό δεν έλειψαν και οι δηλώσεις από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς, δηλαδή τη Donatella Versace και την H&M. «Ήταν ένα τέλειο βράδυ. Τόσο λαμπερό και ιδιαίτερο. Μου άρεσε πολύ που γιορτάσαμε το λανσάρισμα της σειράς Versace for H&M εδώ στη Νέα Υόρκη, μια τόσο αντιπροσωπευτική πολύ για να προβληθεί αυτή η συλλογή. Τώρα ανυπομονώ να φτάσει στα καταστήματα για να διατεθεί στον κόσμο», είπε η Donatella ενώ η Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M, Margareta Van Der Bosch δήλωσε: «Από τότε που η Donatella άρχισε να σχεδιάζει για τη συλλογή μας παρέσυρε σε ένα απίστευτο ταξίδι με τη χθεσινοβραδινή επίδειξη μόδας να αποτελεί το τέλειο αποκορύφωμα. Μας προσέφερε την ουσία του εμπορικού σήματος Versace και εχθές το βράδυ η ουσία αυτή ζωντάνεψε σε μια μαγική επίδειξη μόδας που θα μας μείνει αξέχαστη.»

Δες τη συλλογή εδώ

Video Moment: Θες να δεις περισσότερα; Δες το video του Fashion Show, αλλά και σκηνές από το event, τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τη συναυλία και συνεντεύξεις από τους λαμπερούς προσκεκλημένους!


Η συλλογή Versace for H&M θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 18 Νοεμβρίου. Θα την βρεις: στην Αθήνα, Eρμού 22 και Ερμού 54 (νέο κατάστημα που θα ανοίξει στις 11/11) και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 40.

(στην κεντρική φωτογραφία η Donatella Versace με την Margareta Van Der Bosch της H&M)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ