Follow us

Just Doretta: We ’re just human

Η χορογραφία στο Dancing και μοναδικές backstage φωτογραφίες από την παράσταση "Τρωικός Πόλεμος". Πώς είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου ως Θεά Αφροδίτη και αρχηγός των Αμαζόνων;

Just Doretta: We’re just human

Νομίζω πως το μόνο σημείο που δεν με πονάει αυτή την περίοδο στο κορμί μου, είναι τα δάχτυλά μου και ευτυχώς δηλαδή, γιατί μπορώ να γράψω αυτό το post!

Οι πρόβες είναι εντατικές, το πρωί για τον Τρωικό Πόλεμο, το βράδυ για τον ημιτελικό του Dancing with the stars. Και το σώμα καταπονείται πολύ.

Και όχι μόνο το σώμα. Είναι από αυτές τις περιόδους που το συνεχόμενο τρέξιμο, η κούραση και η αγωνία του να προλάβεις να βγάλεις όλο το δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας, δημιουργεί διάφορες παρενέργειες. Στην ψυχή... Ας πούμε οτι είναι μια κάπως ευαίσθητη περίοδος. Και συνήθως οι παρενέργειες αυτές έρχονται τις λίγες στιγμές που δεν είσαι σε απόλυτη εγρήγορση ή είσαι μόνος. Όταν οδηγείς, όταν γυρνάς στο σπίτι το βράδυ, όταν χαζεύεις μια ταινία στην τηλεόραση, όταν ακούς μουσική...

Όλα μέσα στη ζωή είναι και νομίζω ότι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάζουμε κι αυτές τις στιγμές μας. Να μην προσπαθούμε να τις πνίξουμε ή να τις αποφύγουμε.

Το καλό με την δική μου δουλειά και ζωή, είναι ότι όταν είμαι στη σκηνή ή όταν είμαι με τα παιδιά μου, όταν κάνω πρόβα, όταν είμαι στο μπαλκονάκι μου εκεί στο green room τα ξεχνάω όλα. Σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κι αυτό φυσικά έχει να κάνει με το ότι αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και μ' αρέσει, οπότε όποιο θέμα κι αν μπορεί να με προβληματίζει, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή μάλλον είναι η ευλογία του να ασχολείσαι στη ζωή σου με αυτό που αγαπάς.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, έχουν υπάρξει πολλές τέτοιες ώρες που ξεχνάω τα πάντα και απλά χάνομαι μέσα σε αυτό που κάνω.

Στις πρόβες για παράδειγμα για τον Τρωικό Πόλεμο.


Πόσο υπέροχη παράσταση θα είναι αυτή! Και πόσο διαφορετικοί οι ρόλοι που κάνω. Από την μια η Θεά Αφροδίτη, με όλη της την τσαχπινιά και την γλύκα και απο την άλλη η Βασίλισσα των Αμαζόνων Πενθεσίλεια, με όλο τον δυναμισμό, την μαχητικότητα και την σκληράδα μιας Αμαζόνας!

Σου έχω φωτογραφίες απο τις πρόβες και μια απο την επίσημη φωτογράφησης που κάναμε για την παράσταση και δεν έχει δει ακόμα κανείς!

Πάρε μια γεύση από πρόβες.

Just Doretta: We ’re just human

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 2

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 3


Συνέχισε στη σελίδα ii


Και εδώ είναι η φωτογραφία της Πενθεσίλειας με τον Αχιλλέα. Σε ένα στιγμιότυπο από την άκρως εντυπωσιακή μάχη που έχουν κατά τη διάρκεια του έργου.

Μια πολύ δύσκολη σκηνή, με πολλές απαιτήσεις, και υποκριτικές αλλά και σωματικές, που την δουλεύουμε με την Σοφία Σπυράτου, την σκηνοθέτη μας, καθημερινά και αν δεν ήταν η Σοφία, αλλά και ο υπερταλαντούχος συναδελφος μου Γιώργος Νούσης που υποδύεται τον Αχιλλέα, δεν θα μπορούσε να συμβεί!

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 4

Γενικά είμαι τρελά χαρούμενη με αυτή την παράσταση. Ένας θίασος γεμάτος ταλέντο, αλλά πέρα απο αυτό, γεμάτος ηθοποιούς, χορευτές και τραγουδιστές που βοηθούν ο ένας τον άλλο και δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Η παράσταση είναι παιδική και καταλαβαίνεις ότι τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές! Άσε που επειδή τα παιδιά λένε και κάνουν αυτό που αισθάνονται χωρίς επεξεργασίες και πολλά ‘‘πρέπει’’ και ‘’μη’’, αν δεν καταφέρεις να τους κρατήσεις το ενδιαφέρον από την αρχή ως το τέλος της παράστασης... άσ' το καλύτερα!

Η επίσημη φωτογράφηση της παράστασης ήταν επίσης μια εμπειρία.

Δεν είχα καταλάβει οτι η Πενθεσίλεια θα είχε αυτή την εικόνα

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 5

Και δεν είχα καταλάβει πόσο διαφορετική θα ήμουν ως Θεά Αφροδίτη, βαμμένη όλη άσπρη και με τα υπέροχα κοσμήματα στο κεφάλι! Εδώ με τον Νικόλαο Καραγιαούρη που υποδύεται τον Δία.

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 6

Από τα πιο μαγικά στοιχεία της δουλειάς μας, είναι αυτού του είδους οι μεταμορφώσεις! Και επειδή δεν δίνεται πολύ συχνά η ευκαιρία να αλλάξεις τόσο πολύ, αγαπώ ακόμα περισσότερο αυτό που θα ξεκινήσει στο Παλλάς, από 8 Φεβρουαρίου.

Αυτά τα πρωινά!

Γιατί τα βράδια μετά την παράσταση έχουμε άλλου είδους πρόβες!

Στον ημιτελικό του Dancing with the stars, δηλαδή την επόμενη Κυριακή (Παναγία Μου!), θα χορέψουμε μια χορογραφία, που όμοια της δεν έκανα πέρυσι.
Και λέω θα χορέψουμε, γιατί δεν θα είμαι μόνη μου, αλλά με άλλους 4 φανταστικούς χορευτές που με τιμούν με την βοήθειά τους και ξενυχτούν μαζί μου, για να παρουσιάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτή την χορογραφία.

H Galena μας χορογραφεί και έχω εντυπωσιαστεί απο το τρόπο που δουλεύει, το πόσο καλά ξέρει τι θέλει, το πως ακούει συνέχεια στο κεφάλι της την παραμικρή νότα της μουσικής και δημιουργεί κομμάτι-κομμάτι την χορογραφία!

Τους ευχαριστώ όλους άπειρα!

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 7

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 8

Κάπως έτσι κυλάει η εβδομάδα...

Κι αν και εσύ περνάς μια φάση κάπως αλλόκοτη, που μέσα στην ημέρα μπορείς να είσαι και στον ουρανό και στα τάρταρα, είμαι σίγουρη πως θα νιώσεις καλύτερα αν ξέρεις πως δεν είσαι μόνος. Όλοι περνάμε τέτοιες φάσεις... Ακόμα και εκείνοι που δείχνουν ότι όλα είναι τέλεια, ότι είναι δυνατοί, ότι τα έχουν όλα. Ακόμα και εκείνοι.

Και ξέρεις κάτι?

Σε τέτοιες λίγο δύσκολες ώρες, είναι σπουδαίο να έχεις στην ζωή σου έστω και έναν άνθρωπο που θα του πεις με την ίδια πειστικότητα που το λές σε όλους, ότι είσαι καλά και αυτός θα νιώσει και θα καταλάβει οτι δεν είσαι.

Και ξέρεις και κάτι άλλο???

Μην το βάζεις κάτω, γιατί λίγο πιο κάτω έχει υπέροχους θησαυρούς!!

Never, ever give up!!!

We’re just human... Thank God!

Just Doretta: We ’re just human - εικόνα 9


Love...


Διάβασε όλα τα post του blog Just Doretta της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ